Kde v Ústeckém kraji bydlet?

Anonymní
6.11.19 13:16

Kde v Ústeckém kraji bydlet?

Dobrý den, jsem maminka s téměř dvouletou dcérkou a pořád hledám samostatné bydlení do 7000 Kč včetně poplatků. Bydlení hledám na cestě od města Chomutov (manžel žije asi půl hodinu od Chomutova) po Prahu(tam jsem žila já před přestěhováním do rodného kraje manžela). Dostupnější bydlení je právě ve městě Chomutov, Ústí nad Labem a Žatec a Louny, Litoměřice jsou už dražší a nevím jestli tam vůbec něco seženu. Žádné z týchto měst mi není úplně blízké, ale je to jenom dočasné řešení, než začnu naplno pracovat. Mám dojem, že budu muset jít bydlet do Chomutova, Ústí. Maminky, které žijete převážně v Ústí nad Labem, popřípadě v Chomutově, jak se Vám tam s dětmi žije? Jak vypadá momentální situace v spomínaných mestách? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
6.11.19 13:18

Za mě Teplice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
6.11.19 13:23

My bydlime kousek od Loun ve vesnici, Louny maji pro me dost malou nabidku sluzeb, na ktere jsem byla z zvykla, ale manzel je kazdy den v praze tak kdyztak pokoupi tam, ale jinak krasna priroda, hory, vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.11.19 13:40

Jsem od Loun. Teď vesnice, ale žila jsem v pronájmu v Lounech. Práce tu je dost. A asi z Ústeckého kraje nejlevnější a nejlepší. Proč? Romů tu máme hodně a třeba Most, Chomutov nebo Teplice nepatří mezi bezpečná města. Ústí nevím, ale zase větší město tak asi dražší nájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
6.11.19 13:42

Bydlím v Teplicích na Nové Vsi. Jsem tu moc spokojená. U domu hned příroda, kousek do města, klídek, žádná nepřizpůsobivá manšina. Do Ústí bych nešla ani kdyby mi to bydlení platili. Pracuji v centru Ústí a když jdu po tmě k autu tak mám tendenci se pořád otáčet. Necítím se tu bezpečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
6.11.19 13:54

Ahoj,
Chomutov asi ok, překvapivě se tam dá celý rok něco dělat. Moc hezké jsou Kadaň a Žatec, i ty zmíněné Litoměřice. Kdby nevadil venkov, tak třeba Kostomlaty pod Řípem.
Teplice jsou město s velkým potenciálem, třeba pro nákup nájemní nemovitosti je mám vysoko na žebříčku, ale nikdy mě neřesvědčily, že bych tam chtěl žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.11.19 17:23

Žatec je nádherné město, taky Litvínov a Most mají své kouzlo.

• Citovat
  • Upravit
2414
6.11.19 17:31

Litvinov je za mne teda nejhorsi, jj zatec je pekny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 19:27

Všem děkuji za tipy a zkušenosti, tak tím pádem pustím Ústí nad Labem určitě z hlavy (Most a Litvínov-taky). Ráda uprednostnim Žatec nebo Louny, ale zatím jsem tam tak levný podnájem nenašla. Tak uvidím :)

• Citovat
  • Upravit
2414
6.11.19 19:34

O vikendu se ti muzu v lounech podivat v kaufu na inzeraty, starsi lide to tam davaji… jinak litvinov mam fakt blbou zkusenost.. kdyz pominu tu hnusnou fabriku unipetrolu nebo co to je, tak ty lidi :nevim: vraceli jsme se z vyletu ze si dame brzkou veceri, servirka si v klidu vykuruje za barem :nevim: pak u auta u obchodu, manzel sel s vozikem na me nabehla parricka jedne mensiny a zacala mi nutit nejake parfemy, sahali na me, rvali mi to do ruky a ze jim musim dat penize… no jak uvideli manzela tak zdrhali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 19:38
@Peggy54 píše:
O vikendu se ti muzu v lounech podivat v kaufu na inzeraty, starsi lide to tam davaji… jinak litvinov mam fakt blbou zkusenost.. kdyz pominu tu hnusnou fabriku unipetrolu nebo co to je, tak ty lidi :nevim: vraceli jsme se z vyletu ze si dame brzkou veceri, servirka si v klidu vykuruje za barem :nevim: pak u auta u obchodu, manzel sel s vozikem na me nabehla parricka jedne mensiny a zacala mi nutit nejake parfemy, sahali na me, rvali mi to do ruky a ze jim musim dat penize… no jak uvideli manzela tak zdrhali…

Budu moc ráda :palec: :kytka: no teda tá zkušenost :roll: to si umím představit, přesně to, co je pro mě nepřehlédnutelný a vadí mi to

• Citovat
  • Upravit
2414
6.11.19 20:07
@Anonymní píše:
Budu moc ráda :palec: :kytka: no teda tá zkušenost :roll: to si umím představit, přesně to, co je pro mě nepřehlédnutelný a vadí mi to

jako v lounech jsou taky, ale nejsou to takovy ty hloucky co postavaji, v obchodacich jsou hlucni, ze na sebe rvou pres ulicku, ale abychom se bali o auto kdyz jedem do loun na vecu tak to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.19 08:48
@elinka90 píše:
Bydlím v Teplicích na Nové Vsi. Jsem tu moc spokojená. U domu hned příroda, kousek do města, klídek, žádná nepřizpůsobivá manšina. Do Ústí bych nešla ani kdyby mi to bydlení platili. Pracuji v centru Ústí a když jdu po tmě k autu tak mám tendenci se pořád otáčet. Necítím se tu bezpečně

Ještě mám otázku, a co třeba Krupka? Tam to vypadá hezky. Vím jen to, že je potřeba vyhnout se nějakým oblastem (např. dukelských hrdinů myslím)

• Citovat
  • Upravit
3862
13.11.19 19:14
@Anonymní píše:
Ještě mám otázku, a co třeba Krupka? Tam to vypadá hezky. Vím jen to, že je potřeba vyhnout se nějakým oblastem (např. dukelských hrdinů myslím)

Nedokazu hodnotit. Koukame npo baracku a na Krupku tedy nekoukam. Ale kazde mesto ma sve pro a proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.11.19 18:14
@Peggy54 píše:
Litvinov je za mne teda nejhorsi, jj zatec je pekny

Ja mám Litvínov strašně ráda, pro mě to město má kouzlo, třeba na tom náměstí jsem vyloženě šťastná, jezdím tam párkrát ročně, Louny nemusím, nepřirostly mi k srdci. Žatec, to je perla, ale těch nepřizpůsobivých je tam stejně jako v Litvínově.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí