Samoživitelka s dítětem v 1+kk - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ako mala som asi do 5tich narodenín vyrastala s rodičmi a s mladším bratom v jednej miestnosti, cca 4×3 metre. Žiadnu traumu z toho nemám
kúpeľňu a kuchynu sme mali spoločnú so starými rodičmi.
- Citovat
- Upravit
@Pvln34 píše:
Ako mala som asi do 5tich narodenín vyrastala s rodičmi a s mladším bratom v jednej miestnosti, cca 4×3 metre. Žiadnu traumu z toho nemámkúpeľňu a kuchynu sme mali spoločnú so starými rodičmi.
Tak dá se, ale já bych to svému synovi „dopřát“ nechtěla. Jsme jen 3 a plně nám vyhovuje 3+1. S miminkem sama v 1+kk být může, ale jestli si časem najde muže, už to bude sardinky, aneb život jedné rodinky. Už jen třeba sex v přítomnosti dvou dětí, co se můžou probudit, mi přijde hodně adrenalinový. Natož chodit na záchod, kde mi bude každou chvíli lomcovat někdo klikou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to sice maly, ale na druhou stranu, vnitrni pocit mi rika, ze je to vlastne fajn, budete jak dva partaci
.Horsi, co tvuj osobni zivot, preci jenom budes chtit posedet treba s kamoskou, nebo nejakym kamaradem.Ale nikdo nerika, ze tam musite byt dlouho, ale Treba jen na prechodnou dobu
.Ja osobne, pokud by to jinak neslo, bych s tim problem nemela, obzvlast, pokud mas vazny duvod, prpc se stehujes. Kazdopadne preji hezky, novy zacatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S mužem a prvním dítětem jsem bydlela v 1+1 a přežili jsme to tehdy v pohodě. Nevidím v tom nic tak hrozného. Hezký si to zařiďte a užívejte porozchodový klid. Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
S mužem a prvním dítětem jsem bydlela v 1+1 a přežili jsme to tehdy v pohodě. Nevidím v tom nic tak hrozného. Hezký si to zařiďte a užívejte porozchodový klid. Hodně štěstí
Ale ona bude bydlet v 1+kk. To je jedna místnost s kuchyní v jednom. S miminem pohoda, ale pak už to chce fakt něco většího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ale ona bude bydlet v 1+kk. To je jedna místnost s kuchyní v jednom. S miminem pohoda, ale pak už to chce fakt něco většího.
Nepopiram, ze to neni nacka ideal.Ale nepise, proc se stehuje. Treba pro zacatek nema vic moznosti, presto se pro novy zacatek da zacit v malym byte, sama se synkem, zutulnit si to.Ja ji fandim, treba utika od debila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet ale ja tiež nepíšem o žiadnej ideálnej situácii
tiež by som chcela, aby moje deti vyrastali vo väčšom priestore. Na druhu stranu, dočasné sa to asi zvládnuť dá, respektívne bude musieť.
Naši tak našetrili na dom a o to menšiu hypotéku na stavbu neskôr potrebovali.
Zakladateľka sa ted na nejaké obdobie uskromní, pokoj si zariadi hezky podľa seba a ktovie, za pár rokov môže byť s mužom a ďalším miminko v rodinnom baraku, popíjať kafe na verande ')
- Citovat
- Upravit
@wildcherry píše:
Nepopiram, ze to neni nacka ideal.Ale nepise, proc se stehuje. Treba pro zacatek nema vic moznosti, presto se pro novy zacatek da zacit v malym byte, sama se synkem, zutulnit si to.Ja ji fandim, treba utika od debila.
To byla ale reakce na to, že jiní tak žili ve třech. Ale oni měli 1+1, tudíž další místnost, kam odejít, když dítko usne.
Zakladatelka asi nemá jinou možnost, jinak by jistě šla do bytu většího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
To byla ale reakce na to, že jiní tak žili ve třech. Ale oni měli 1+1, tudíž další místnost, kam odejít, když dítko usne.Zakladatelka asi nemá jinou možnost, jinak by jistě šla do bytu většího.
Kamarádka utekla od násilníka, rodiče bydlící ve velkém 3+1 ní odmítli pomoc, tak bydlela s dvěma školními dětmi v 1+0 s koupelnou a WC. A taky přežili. Lepší, než se nechat mlátit ožralou. Asi takhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znam rodinu, ktera bydlela v 1kk s dvema detmi (mimino a 3 lety) a psem. Bydleli tak asi rok. Prezili to jen diky tomu, ze otec od rodiny byl casto mimo domov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My bydlíme 3 v 1+1 a je to fajn
nemám pocit, že by jsme se nějak mačkali. Naučila jsem se využívat prostor, různě jsem to vychytala aby měl syn i dost místa na hraní. Je teda pravda, že máme i šatnu, takže nám nezabírají místo úložné prostory. Stěhování plánujeme až bude syn větší a bude potřeba aby měl soukromí. Zatím šetříme, aby to bylo už do našeho a ne do dalšího nájmu ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jako prechodne bydleni ok, prezit se to da, navic s miminkem, ale do budoucna uz to chce vetsi, nejen nekde prezivat, ale zit, neboj, to prijde, dite odroste, postavis se na nohy a bude lip a lip!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, ženy ![]()
Odcházím od partnera (alkohol). Byt je muj a mam nízké měsíční naklady
ted ho ještě pronajimam. Proto se do nej chci vrátit. Mela jsem to tam ráda a všude kousek. Určitě tam nebudeme se synem (doufám) bydlet celej život. ![]()
Diana
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji, ženy
Odcházím od partnera (alkohol). Byt je muj a mam nízké měsíční nakladyted ho ještě pronajimam. Proto se do nej chci vrátit. Mela jsem to tam ráda a všude kousek. Určitě tam nebudeme se synem (doufám) bydlet celej život.
Diana
Drzim palecky a preji krasny novy zacatek! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,
za 2 m se budu se synem (3) stěhovat do prostorneho 1+kk. Kousek od domu máme skolku a cca 10 km pracuji. Je tu některá, která toto zazila? Jaké to bylo? Byla nejaka krize? Na co se mam pripravit a dávat pozor? Jak to snaselo dítě?
Předem děkuji za postřehy
Diana