Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím, kde nejlépe vyzkoušet autosedačky? Jde mi hlavně o sedačky pro velké děti. A neptám se jakou vybrat, v tom mám jasno, chci je zkusit. Plzeň, Beroun, Příbram, Praha.
Děkuju za tipy.
@BZapp centrum autosedaček v Praze. Dá se objednat konzultace předem
To centrum autosedaček určitě super, jen třeba kouknout zda mají to co chceš. Nemají třeba cybex.
@sandys55 píše: Více
já se rozhodovala mezi cybex s romer. Ale věřím že jsou zase určitě i lepší značky. Besafe jsou určitě top…ale zase i ceny jsou top.
@KKK85 píše: Více
Ty jo, tak to je problém, já právě váhám mezi cybex a joie, tak jsem je tam chtěla zkusit 🤦♀️
@sandys55 my máme Nuna pruu, máme joie a na vystřídání Graco…kupuju na hugocz, nA internetu koluje kupón na slevu a za registraci jsem měla další slevu…jednou mi sedačka přišla s drobnou dírkou a obratem mi odeslali novou, druhý den ji přivezli a odvezli tu s chybkou
I když je to trochu zajížďka, tak doporučuju RC Autosedačky v Mladé Boleslavi. Tam se opravdu vyznají, podle rozpočtu doporučí sedačku na míry dítěte a pomohou nainstalovat do auta.
@sandys55 hodně kvalitní jsou Axkid, Besafe. Ale nejdůležitější je, aby dítěti sedla. Na internetu bych kupovala max po vyzkoušení v prodejně, že sedí dítěti a že sedí i do konkrétního auta.
@BZapp My jezdíme jedině do Centra autosedaček. Velký výběr, profi personál, dost času na konzultaci, která je zdarma. ![]()