Euthyrox - rada

16
4.4.15 12:29

Kdo berete Euthyrox,poradte

Ahoj, mam takovy problem.Asi 5 dni me casteji poboliva hlava, jen mirne a pripada a mam takove mirne motani hlavy a to po cely den. Citim jemny tlak v hlave. Zaclo mi to od doby co mi mudr. zvedla davku Euthyroxu. Brala jsem denne pulku 50 rano.Ted beru 2 dny 75 celou treti den pul padesatky.Muze to byt z toho? v nezadoucich ucincich jsem vycetla tlak v hlave, ale ne to motani hlavy. Jinak uz dlouho me trapi bolest celistniho kloubu, na noseni dlahy jsem se tak trochu vykaslala, ale musim to resit. Prosim uklidnete me s tou hlavou, bojim se. Popripade ke kteremu lekari jit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
4.4.15 12:32

Mne ted zvedla z pulky 50 na celou a v pohode. Ale ty mas az na 75 zvyseno. Mam kolem sebe plno holek co se leci se SZ, ale s timto jsem se nesetkala. Nemuze to byt spis, jak se ted furt meni pocasi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.4.15 12:35

A co tlak? Můžeš mít nízkej. Taky to může být tim debilnim počasím, jak fouká ten šílenej vítr, tak mě taky často bolí hlava.
Buď bych zavolala na endokrinologii a zeptala se, jestli to nemůže být zvýšenou dávkou léku a nebo k obvodnímu. Mě se na endokrinologii vždycky ptá, jestli se cítím v pořádku a nemám nějaký nežádoucí účinky, ale já beru Letrox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
4.4.15 12:38

Beru 100 a tyhle priznaky jsem nikdy nemela, ani kdyz mi zvysoval na 125

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.4.15 12:40

No jo, ale z tlaku by to nedelalo cely den ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.4.15 12:40

No jo, ale z tlaku by to nedelalo cely den ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
4.4.15 12:59

Já taky beru Euthyrox, problémy, které uvádíš nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
4.4.15 12:59

Teď jak jsem těhotná mám taky zvýšenou dávku 100 na 125 ale v pohodě… nevím asi to bude z něčeho jinýho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
4.4.15 13:06

Ahoj, může to být nesnášenlivost léku, možná by stálo za to ho vyměnit za Letrox :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.4.15 13:09

@Vendull zkus poprosit Dr. zda by ti místo euthyroxu nepředepsala Letrox. Mě euthyrox nevyhovoval. Teď beru x let Letrox a v pohodě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.4.15 13:09
@Bureschka píše:
Ahoj, může to být nesnášenlivost léku, možná by stálo za to ho vyměnit za Letrox :mavam:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
4.4.15 13:10

Ahoj, tak já beru teď v těhotenství 150 mikrogramů denně a nic divného na sobě nepozoruju. Ale za zavolání na endokrinologii nic nedáš a třeba bude problém jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
4.4.15 13:12
@Yasminn píše:
@Vendull zkus poprosit Dr. zda by ti místo euthyroxu nepředepsala Letrox. Mě euthyrox nevyhovoval. Teď beru x let Letrox a v pohodě. :-)

tohle měla kamarádka, měla s Eutyroxem velký problémy a vyrážku po nohách, ale hnusnou a po změně léku bez potíží. já mám taky Letrox a bez problémů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.4.15 13:37

Taky jsem měnila Euthyrox na Letrox. Po Euthyroxu jsem měla příšerný tlak v krku, nesnesla jsem ani nic na krku (rolák, šátek) a špatně se mi polykalo. Po Letroxu vše zmizelo a ani při zvýšení dávky v těhotenství se žádné nežádoucí účinky neprojevily.
Nemohlo by motání hlavy souviset spíš s krční páteří? Nebo málo piješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
4.4.15 14:37

Ja mam tedy taky 75 na den. Hlava me v poslednich dnech poboliva taky. Ale merila jsem si tlak u babicky a vysel dost nizkej. Kdyz si nejsi jista zavolej doktorce. Me menila davky nekolikrat a nikdy jsem nic nemela. Myslim ze motani bude z neceho jinyho, ale za zeptani nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí