Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. S pritelem jsme se snazili o dite. Vysadila jsem antikoncepci asi 3 mesice zpatky. Jako vzdycky to byl problem. Menstruace neprisla 70 dni. Gynekolog to vyresil Noretistheronem. Pry mi nenarusta sliznice a po dobrani jsem to dostala. Pry pak bude vse v poradku. No a ted uz je to zase tyden zpatky co jsem to mela dostat a nic. Datum posledni ms 14.12., kdyby tam probehla nejaka ovulace tak plus minus sex okolo byl, posledni ale 4.ledna. pak jsme meli nejake neshody, mela jsem pochybnosti oduvodnene, chtela jsem to ukoncit. Vidala jsem se s byvalym pritelem a hodnekrat jsme mluvili o nejakem navratu ale nakonec jsme to vzdy zavrhli. Pak se stalo, ze jsem mela sex s tim byvalym. Vi o cele situaci se soucasnym partnerem, o diteti a tak. Spali jsme spolu 10.1. Tedy den pred ocekavanou menstruaci. Z toho duvodu jsem ja blbka dovolila ejakulovat dovnitr s tim ze se nemuze nic stat. Menstruace ale neprisla a par dni nato - 14.1. jsem si udelala tehotensky test. Tedy 10 dni po poslednim sexu s pritelem. Byl negativni tudiz jsem si rekla ze s nim tehotna byt nemuzu (prvni otazka - po 10 dnech uz by tam byla aspon slaba carka ne?). Pri nejhorsim teda s byvalym. Toho 14.1. jsme spolu spali znova, opet se udelal do me s tim, ze to urcite snad zitra dostanu. Nedostala. Tak sem si rekla, ze pokud se to stane znovu, uz to fakt nedovolim protoze kdovi v jake fazi cyklu kvuli zpozdeni jsem. Ovsem vcera jsme si vyjasnili nektere zasadni nedorozumeni s pritelem a dnes jsme meli sex! Takze ja jsem vazne v koncich. Pokud budu mit pozitivni test tak se asi pujdu odstrelit protoze tady otce asi tezko vymyslim. Chci se zeptat. Za jak dlouho se zacne pripadne objevovat druha carka na testu? Ze bych pro jistotu testovala kazdy den treba dalsich 10 dni… jezis me je hrozne
neumite to nekdo propocitat?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vrahem bude zahradník.
A ty těhotná nejsi a až to dostaneš, tak se pomodli a rozejdi s oběma, děláš z nich blbce a ze sebe štětku.
@Nafrněná píše:
18 je věk nebo iq?
IQ.
Diskuze bude uzavřená nejpozději zítra:)
To asi nikdo nespočítá každopádně je to 50 na 50 buď ex nebo přítel
třeba těhotná nebudeš
Na testu si ti 2 // ukážou 14 dni od sexu. Počkej já nevím, aspoň týden, aby to bylo těch 14 dní od sexu s ex a pak si udělej test a uvidíš.
Ja hlavne myslim ze kdyz nemate nejmensi tuseni co se stalo na obou stranach tak byste se k tomu nemeli vubec vyjadrovat. Respektive jen k tomu na co se ptam. Kdyztak muj vek je 25 a mam vysokou skolu. A smulu na chlapy ktery si se mnou vytiraji zadnici. Vim ze to takhle napsany zni hrozne ale bohuzel
Moc se v tom nevyznám, ale nemůžeš být těhotná už s prosince (i přesto, že jsi měla negativní test)? Každopádně bych počkala zda otěhotníš a podle toho bych se pak zeptala gynekologa na stáří plodu, pokud bys ani potom nevěděla, až se dítě narodí, udělala bych test otcovství.
K tomu, proč se to stalo se radši nebudu vyjadřovat ![]()
@Kotatko03 píše:
Na testu si ti 2 // ukážou 14 dni od sexu. Počkej já nevím, aspoň týden, aby to bylo těch 14 dní od sexu s ex a pak si udělej test a uvidíš.
jedina normalni odpoved ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat