Kontryhel a Duphaston dohromady

Anonymní
17.1.16 11:15

kontryhel a duphaston dohromady

Ahoj mám otázku, beru od 16.dne cyklu na dobu 10 dní duphaston na podporu početí a srovnání cyklu. Četla jsem že má vliv na zvětšení sliznice a kontryhel taky. Můžu pít kontryhelový čaj ikdyž beru duphaston?? nebude to mít nějaký špatný vliv??Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.1.16 15:09

Prosíím

• Citovat
  • Upravit
2121
3.3.16 20:12

Zdravím obnovuji diskusi chtěla bych se zeptat máte někdo zkušenosti s užíváním duphastonu na úpravu cyklu a zároven pití kontryhelového čaje? Myslíte že se to může? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.16 20:36

@Renitko Duphaston mi nepomohl, vysadila jsem začala pít kontryhel a cyklus se zpravil a já fungovala a ovulovala ;)

• Citovat
  • Upravit
2121
3.3.16 22:18

Práve já to mám ted nějaké rozhozené respektive od porodu to není uplně ok, chodím na pravidelný kontroly čípku jsem 2 roky po konizaci. a vždy jsem měla nějaký špinění pár dní před ms cyklus 28-30 dnů MInulý cyklus taky šponění od 22dc + jsem brala silný atb tak to možná k tomu to špinění aji a ted tento cyklus špiním skoro od ovulace ta byla 11 15dc jsem začala brát dupaston + beru ascorutin a ten den jsem začla zase špinit pořád špiním ne moc ale jo. Duphaston beru 2 den Takže předpokládám že to bude zase až do ms. Tak jsem k tomu chtěla zkusit ještě ten kontryhel čaj nebo kapky. Tak právě nevím jestli se ten duphaston s tím kotryhelem může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí