Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím obnovuji diskusi chtěla bych se zeptat máte někdo zkušenosti s užíváním duphastonu na úpravu cyklu a zároven pití kontryhelového čaje? Myslíte že se to může? ![]()
@Renitko Duphaston mi nepomohl, vysadila jsem začala pít kontryhel a cyklus se zpravil a já fungovala a ovulovala ![]()
Práve já to mám ted nějaké rozhozené respektive od porodu to není uplně ok, chodím na pravidelný kontroly čípku jsem 2 roky po konizaci. a vždy jsem měla nějaký špinění pár dní před ms cyklus 28-30 dnů MInulý cyklus taky šponění od 22dc + jsem brala silný atb tak to možná k tomu to špinění aji a ted tento cyklus špiním skoro od ovulace ta byla 11 15dc jsem začala brát dupaston + beru ascorutin a ten den jsem začla zase špinit pořád špiním ne moc ale jo. Duphaston beru 2 den Takže předpokládám že to bude zase až do ms. Tak jsem k tomu chtěla zkusit ještě ten kontryhel čaj nebo kapky. Tak právě nevím jestli se ten duphaston s tím kotryhelem může.
Ahoj mám otázku, beru od 16.dne cyklu na dobu 10 dní duphaston na podporu početí a srovnání cyklu. Četla jsem že má vliv na zvětšení sliznice a kontryhel taky. Můžu pít kontryhelový čaj ikdyž beru duphaston?? nebude to mít nějaký špatný vliv??Děkuji