Pozdní uhnízdení

39
16.1.16 19:38

Pozdní uhnízdení

Ahoj holky, hledala jsem marne toto tema ale nepodarilo se tak zakladam :)
Dejme tomu, ze ovulka probehne bud v pulce cyklu nebo trochu pozdeji, tak dejme tomu ze uhnizdeni probehne treba 1-3 dny pred ms. To co zena do te doby(vcetne) proziva, je klasicky pms, nebo ten uz neprichazi? Myslim tim v obdobi pred uhnizdenim…snad jsem to vysvetlila nejak srozumitelne :lol:
Diky vsem za reakce a zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.1.16 19:48

Když proběhne ovulace později, většinou se prodlouží celý cyklus - doba od ovulace do menstruace je vždy cca stejná.
Pokud by žena v cyklu s opožděnou ovulací neotěhotněla, dostane menstruaci později.

Takže si myslím, že situace, na kterou se ptáš, nejspíš nenastane. A jestli jo, tak taková žena asi bude mít problém otěhotnět, protože oplozené vajíčko odejde s menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
16.1.16 19:50

@Vivinkacek obvykle pokud je později ovulace, je později i MS. Optimální délka mezi ovulací a MS je 14dní, minimum by mělo být 9, aby se vajíčko stihlo uhnízdit. Pokud je to méně, nemusí to stihnout, MS se rozjede, sliznice ztenčí a vajíčko má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
16.1.16 19:51

Jo, pak je potřeba luteální fázi protáhnout, buď pomáhají bylinky, nebo B12, nebo Utrogestan, ten se nasazuje na udržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
16.1.16 19:51

Ale tak, lutealni faze 11 dni neni zadna tragedie a uhnizdeni 8. den po ovulaci taky ne. Jde o to, cim jsou ktere priznaky vyvolany, jestli poklesem progesteronu, tak ten uz nenastane… ale ty prvni tehotenske byvaji casto s PMS hodne srovnatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.1.16 20:09

Holky dekuju za tolik reakci :) ja ovulku nepoznam ani z hlenu ani z bolesti ani z mereni. Jen z extremne zvysene chuti na sex vzdy v tuto dobu cyklu).Nechci se zatim stresovat :? Takze to nechavam na matce prirode a chci vedet nejake vase zkusenosti.
(Posl.ms 24.12., ovulku nekdy mezi 6.-7.1. ) Pokud by k uhnizdeni doslo 14.1.(kdy mne dost intenzivne pichalo v deloze) tak bych pres tim uhnizdenim jeste stale mohla pocitovat pms? omlouvam se jestli je to nesrozumitelne :zed: :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.1.16 20:35

@ugluk asi je to jak si psala ty. Jde o to cim jsou ty dane priznaky vyvolane…jsem z toho jelen a tak si proste pockam jeste ty dva dny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
16.1.16 20:38

Vyckej. Ale vazne takovych, co uz hlasily - mam PMS uplne jako vzdycky, do par dnu je MS tady - a pak zjistily tehotenstvi, takovych uz bylo… Pokud MS dorazi, tak ty potize byly PMS. Pokud nedorazi, nikdo s jistotou nepovi, zda to bylo PMS nebo pocatek tehotenstvi. Vic ti nikdo nepovi, protoze jsou proste jenom ty dve moznosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.1.16 20:49

@ugluk pockam :) a dekuju za odpoved.
Jeste jedna otazecka…ty bolesti bricha pred ms muzou opravdu byt stejny jako kdyz ji cekam a ona neprijde? Si rikam co by se mi v ty deloze tak delo kdyz bych byla treba 3 dny po uhnizdeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
16.1.16 20:51

Každy měsíc sem měla pms, ale kdyz sem otěhotněla, tak zádný pms, měla sem živý sny, kovová chut', prujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
16.1.16 20:53

@Vivinkacek kdo to zazil, tvrdi, ze muze. Ale kazde telo je naprosto jine. Ja otehotnela trikrat a ani jednou jsem to nepoznala, a to to bylo opravdu velmi planovane. Ale ja netrpim ani na PMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.1.16 20:55

@ugluk tak uz mas tri mimísky :) super :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
16.1.16 21:07

@Vivinkacek nemam, dve z tech tehotenstvi nedopadla dobre, ale zacatek mela slibny a vazne jsem nic necitila, ale jak pisu - na PMS netrpim. A kazde telo je vazne uplne jine a jinak reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
16.1.16 21:12

LF 11 dní není tragédie, já mívám 11-12 a děti dvě bez problémů. A to jsem ještě vždycky od 10DPO špinila. Jediné dva cykly kdy to nebylo, byly ty kdy to bylo těhu. Na PMS netrpím, tak nevím, a hnízdění jsem nezaznamenala. Trošku tlaky a občas píchnutí v podbřišku, ale to může být jak před MS, tak v raném těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.1.16 21:22

@ugluk to me mrzi :( snazite se ted o mimi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí