Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky, najde se nějaká co má termín říjen 2013 a porodnici Přerov?
Jáááááááá, teda pokud vše klapne jak má
no, i když to možná bude až v listopadu ![]()
Ahoj ja tam budu asi taky rodit, jeste nejsem uplne rozhodnuta ale bude to asik taky az v listopadu!!! ![]()
Jaktoze az v listopadu, kdy mate termin? Mate uz nejakou zkusenost nebo budete rodit v Přerově poprve?:-)
Já ještě ofiko termín stanovenej nemám, screening mě teprve čeká. Dle menses bych měla mít nějak v první půlce listopadu, takže první termín mi dle všeho výjde na konec října
v Přerově jsem ještě nerodila, první porod byl v Olmiku ![]()
@Koty aha a kolik ti je? Ty teda nejsi z Prerova kdyz prvni byl v Olmiku, a proc ted zvazujes Prerov, Olmik blby?
@KatttD je mi 29. Jsem přímo z Přerova, ale poprvé jsem rodila hodně předčasně a na tyhle případy nejsou v Přerově vybavení, takže mě převáželi.. A co Ty? ![]()
@Koty mě je 25, taky jsem z Přerova a budu rodit poprvé, ale dost se toho porodu bojím:-( jak staré máš první dítě, a porod potom už proběhl v pořádku nebo to bylo špatný?
@KatttD Malej má 2 a čtvrt. Já z porodu měla taky hrůzu, přímo panickou, ale není to tak strašné. Teď podruhé, když už vím do čehu jdu se v podstatě nebojím. Než celej porod mi ve finále přišlo horší to šití po
Ve kterém jsi týdnu?
@Koty jezis to si me uklidnila, siti po:-))) a to boli moc jo? a mela si epidural? ja jsem cca 14.tt a ty?
@KatttD jj pro mě šití bylo děs
epidurál jsem neměla, no a teď končím 11tt, takže jsi o kousek dál
na screeningu jsi byla?
@Koty jj byla a nastesti vse v poradku:-) tebe to ted ceka ze, kam chodis? budes chodit plavat a cvicit, dneska jsem dostala ten letacek tak nad tim premyslim:-)?
@KatttD jj čeká, jsem z toho trošku nerv. Závidím, že už to máš za sebou. Jdu do fakultky v Olmiku, jinak chodím k Tempírovi. Na plavko se nechystám, já nějako bazény nemusím. No a na cvičení zatím taky ne. Je mi totiž děsně zle, takže už víc jak měsíc jen celý dny ležím, zvracím a o malýho se stará manžel. Takže u nás je veselo
tak možná posléze až jak se to vyvrbí..
@Koty teda to ti nezavidim, me teda byvalo a jeste obcas je taky blbe ale nezvracela jsem ani jednou. ale jak na svinu se me ted nechce pustit to nachlazeni a silene bolesti hlavy. taky jsem mela nervy ale nastesti dobry, tak budu drzet palce:-) a u malyho to dopadlo nejak blbe? ja byla v olmiku u Polaka a fakt super, cetla jsem tu na nej spatne prispevky, ale byl fakt super, vlastne vsichni tam moc hodni a v pohode:-) kolikateho jedes? ja mam 28.5. ten triple test tak snad bude taky ok.