Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
![]()
Je tu někdo kdo ma TP v listopadu 2013 a rad by si pokecal?? ![]()
Ahoj holčiny, já mám zatím TP dle UTZ 2/11, ale uvidíme až na velkém UTZ, teď to ani nechtěla psát do průkajdy:-)
@Elleník gratuluji:-) takze taky na zacaatku? Ja jsem v 8tt.
a zatim si to moc neuzivaaam
je mi pekne spatne a jsem schopna prospat cely den ![]()
Ahoj holky, ja budu mit termin nekdy koncem listopadu. Termin podle ovu mi vychazi 26.11. podle ms 1.12.
zatim jsem spis vystresovana, protoze jsem po ZT, tak se modlim, aby bylo vse v poradku. V pondeli jsem byla na utz, ale jeste nebylo videt srdicko, ted pujdu v utery, tak snad se postesti. Jinak oproti prvnimu tehu jsem unavena jak blazen a zacina mi byvat spatne. Ale beru vsechno, jen kdyz bude mimco v poradku
Ahoj holky… já podle poslední MS mám termín asi 26. listopadu, na první kontrolu jdu ale až v pátek… teď jsem doma s horečkama a rýmou, tak doufám, že bude vše v pořádku.
@Freetibet vsechno bude v poradku uvidis:-* nam srdicko uz tlouklo
hlavne se nestresuj:-))
@Máma21 Jééé, 19.11. jsem měla u dcery, nakonec se teda narodila až 27.11 ![]()
@Freetibet Tak to nám vychází TP skoro stejně
Já byla na UTZ v pátek a
už jsme měli
Uvidíš, že v úterý už taky bude
Taky mi je blbě, celý dopoledne, nemůžu ani vařit, ale zatím nezvracím
Jinak máme diskusi/skupinu „Naše březnové //“, tak kdo chcete, klidně se můžete přidat ![]()
Jé tak to jsem ráda, že na to nejsem sama. Mně to vychází kolem 23.11.,ale teď už tři týdny trpím příšernou únavou. Dostat se z postele je nadlidský výkon. Naštěstí jsem OSVČ, takže jsem si naordinovala práci v posteli na počítači - nikam bych se asi nedoplazila. Ráda se mezi vás občas přidám, jsem na to v mém okolí momentálně úplně sama, všichni už porodili nebo teprve plánují.
Ja teda ziju v Irsku, ale jinak jsem ze Zlina
@atominnka ja jsem ze zitrka uplne vyklepana, protoze jsem po ZT, tak se fakt bojim
Řekla bych, že nejlepší na to bude, když se nebudeš bát, sledovat, prostě to hodíš za hlavu. Vím, že je to těžký, ale mysli radši na to lepší a dobře to dopadne. Já jsem ze Svitav.
Snazim se, pozitivne myslim a nepripoustim si jinou moznost, nez ze to bude v poradku
ale cervik svina porad vrta ![]()