Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c to jsme dve! Taky se necitim tehotne.. Spatne uz mi nebyva, jen jsem dost unavena a chodim spat dost brzo:-) na ultrazvuk jde pritel semnou:-) uz se tesi:-) jsem zvedava co na to bude rikat. Taky mam obavy ale rikam si ze vsechno bude OK!!:-) s mimcem si zatim nepovidam ale to prijde;-) ozvu se!! A dekuji!!! At i to taky dopadne dobre
![]()
Ahoy tak ja jdu na ten prvni screening a prvni poradnu zitra – uz dostaneme i prukazku konecne.. Hrozne se tesim, ale zaroven bojim, doufam, ze bude vse i s genetikou v poradku! Presvedcila jsem manzela, aby jel se mnou, tak snad to pro nej bude taky pekny zazitek, vubec se mu tam totiz nechce…
@Klairs Ahojík! Tak to ti držím palečky. My už průkazku máme. Už som bola i u svojho MUDr.po rozítko do nej
EKG v poho tak už to mám za sebou. Už len zubár a bude to. Čo sa týka manžela na ultrazvuku. Ten moj minule plakal. Je to hodne silné i pre chlapy. Neboj, zvládne to a bude s tebou potom chcieť chodiť pravidelne aby prdolu videl
. Potom nám napíš jak si dopadla a jak ste to zvládli. Ahojík a krásny deň všetkým.
Ahoj ![]()
Muzu se k vam taky pridat? Dle UTZ jsem 13+2 dnes, podle MS - kdo vi, mela jsem ji dost nepravidelnou a naposledy jen jeden den, ale to uz jsem byla nejspis tehule. TP mam na 6.11… // jsem nasla 5.3., a to docela prekvapive. Do posledni chvile jsem si ani nepripoustela, ze by to bylo mozne ![]()
Jinak prukazku uz mame, jsem na rizikovym - ze zdrav. duvodu i proto, ze jsme loni o prcicka prisli… Takze ted trochu depkarim, aby vse bylo OK ![]()
Doma uz mame temer 4 letou slecinku, pekny kvitko. Na poslednim UTZ se nam to nase nove kvitko v brisku nedalo ani chytit k mereni
, tak jsem trochu v rozpacich, co me asi ceka za dalsiho raraska ![]()
Jinac bydlim nedaleko Prahy… Manzel je cizinec… Na UTZ zatim jeste nebyl, ale pristi UTZ uz jde, to uz nebude takove… Preci jen pres brisko je to lepsi pokoukanicko ![]()
@Barčí1411 urcite se pridej:-) ahooj.. Ja jsem z Prahy a tedkom jsem ve 12tt
taky vzdycky pred prohlidkou nervuju aby bylo se OK a musim zaklepat zatim vsechny vysledky ok ![]()
@Barčí1411 ahoj, to jsme den od sebe, mam termin 7.11
musime verit, ze miminka budoz v poradku a vse dopadne dobre
urcite si uzijeme po sestinedeli krasne vanoce!!
@Máma21, diky za prijeti
Super, Praha, v centru jsem rychleji nez prazak z jedny strany Prahy na druhy
12.tt, krasa, to Te vychazi termin nekdy kolem mych narozenin, ne?
Ja jsem totiz taky listopadova 14.11., takze kdyz vsechno pujde tak, jak ma, dostanu krasnej prednarozeninovej darecek
![]()
@Klairs ahoj
No, tak schvalne, ktera driv
V krasne a klidne Vanoce budu do posledni chvile doufat
Ale spis ve me pretrvava myslenka, ze budu mit druheho raracha, a tak si moc klidu neuziju ![]()
Vy, holky, mate uz nejake prcky, nebo cekate prvni? ![]()
Ahoj dievčatá! Na tom UTZ sme chvála bohu dopadli dobre. Žížalka sa mrskala jak o závod nedala sa pomaly ani zmerať, ale pa bola trpezlivá. Takže velký kameň mi zo srdca spadnul.
@Barčí1411 Ahoj! vítaj medzi nami. Ja mimi zatial nemám. Min.rok sme o mimi prišli a tak verím skor dúfam že sa tak zas nestane. Vraj je minimálna pravdepodobnosť že sa to stane zas… Tak im verím.
Zatial sa majte krásne a prajem krásny slnečný deň!
Ahoj holky
Ráda bych se přidala. Dnes jsem dle MS 10+3, takže TP 27.11.. Dle UTZ nevím, doktor nic neříkal.. na screening jdu až 20.5. A jsem z Prahy 13 ![]()
@lilli.c Ahoj
A dekuji. Pravdepodobnost je 100% v tom, ze v listopadu budete mit krasny zdravy mimco
… Mne uz je tak dobre, ze ani nevim, ze jsem tehotna a to me desi
Tak se tesim 15.5. jdu na kontrolu… Testy dopadly ok, jinak uz by mi volali, a tak se budu nervovat na velky UTZ ve 20.tt a genetiku kolem 16.tt
Ale to k tehu patri, porad se strachovat, jestli je vse oukej ![]()
@Máma21 Ahaa, tak skoro, jsem Ti to naplanovala driv, no… ![]()
@doumi Ahoj a vitej
Krasnej TP
.. abych objasnila - v listopadu se toho tolik stalo…krome toho, ze ja sama jsem se narodila v listopadu, muj bratr se narodil taky v listopadu a prave 27.11. a jeste ke vsemu 27.11. mame vyroci svatby s manzelem
Miluju listopad
![]()
@Barčí1411 Děkuji. Jsem ráda že se ti můj termín líbí ![]()
Já taky ani nevim že jsem těhotná, jen mám nafouklý břicho a bolí mě prsa, jinak si těhotná nepřipadám..
@doumi
… No, ja mam pupek veeeelkej
Ale tak ja si muzu rict, ze je to 4. tehotenstvi, takze mam narok na to, ze se mi to brisko zvetsuje o neco rychleji
Sem tam mi pali zaha, ale diky Bohu uz mi neni po ranu soufl, vlastne ani behem dne. Spis mi ted boli vsechno kolem delohy, jak se to tam roztahuje a zvetsuje a jeste s mymi zdrav. problemy a bolavymi zady - takovej lazar
- hekam v noci, kdyz mi nejde se otocit z druheho boku, jak me to boli
Co budu rikat ve 30.tt? ![]()
@Barčí1411 Ahojík! Moja mamka mi už minulý rok vravela keď som jej oznámila že čakáme mimi: „No a teraz sa budeš už len báť!“ Nechápala som. Prvé tehu bolo v poho až na ten koniec, no. Ale teraz to už chápem. Mám strach čokolvek zjesť, vypiť, spraviť…no už tej vete rozumiem..a že mi to trvalo, že?? ![]()
Mne je fajn až na to že som hrozne unavená (musím spať i po obede inák som hrozne protivná) a teda som samonasieracia a plačem i u reklamy. Ale to sú tie hormony.
Dievčatá! Už ste niektorá i pribrala? Ja som v 12+2 a mám 1kg nahoře. Tak dúfam že toho moc nepriberiem. Ešte som nezhodila ani dkg z min.roku. Tak sa hrozne desím že rodiť pojdem viac než 100kg slon. ![]()
@lilli.c … to bohuzel chapu.. ja jsem prisla o prcka 2×… Poprve s mym byvalym manzelem - povedlo se po 3. IUI, ale mimi se dlouho neudrzelo. Potom jsem mela dalsi 4 IUI a planovane IVF, ktere jsem odmitla a otehotnela jsem do pul roka bez lekarske pomoci
A 16.7.2009 se mi narodila krasna, zdrava, zlobiva, ujecena, strasne moc chytra, laskyplna Emicka
Cele tehotenstvi jsem byla sama, takze s Eminkou mame nepopsatelny vztah…Ale porad s nejakym respektem k mamince, i kdyz ted je
Ale je bajecna
No, potom muj romanovy byvaly pritel jeste ze studii v USA priletel do CR kvuli nam, tak jsme se vzali…loni jsem byla opet tehotna, ale mimco se opet neudrzelo, ale celou tu dobu mi bylo silene zle a mela jsem megaloblastickou anemii, takze jsem odpadavala unavou, a to do slova..Tak nejak jsem si rikala, ze je neco spatne… No uz jsme si rekli, ze to zkouset nebudeme, ze to prijde samo… A - prislo
A vim, o cem mluvis… Pri sebemensim pichnuti v brisku letim na zachod a kontroluju, jestli…kdyby… Tuk tuk tuk - drzime se, mame za sebou to nejhorsi a ted uz jen doufat v dobry konec, ktery urcite prijde
Chteli bychom jeste jedno potom, ale mam tak trochu uz zdevastovane telicko, tak nevim, jestli to pujde…