TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3756
29.4.13 21:27

@lilli.c to jsme dve! Taky se necitim tehotne.. Spatne uz mi nebyva, jen jsem dost unavena a chodim spat dost brzo:-) na ultrazvuk jde pritel semnou:-) uz se tesi:-) jsem zvedava co na to bude rikat. Taky mam obavy ale rikam si ze vsechno bude OK!!:-) s mimcem si zatim nepovidam ale to prijde;-) ozvu se!! A dekuji!!! At i to taky dopadne dobre :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.4.13 21:39

Ahoy tak ja jdu na ten prvni screening a prvni poradnu zitra – uz dostaneme i prukazku konecne.. Hrozne se tesim, ale zaroven bojim, doufam, ze bude vse i s genetikou v poradku! Presvedcila jsem manzela, aby jel se mnou, tak snad to pro nej bude taky pekny zazitek, vubec se mu tam totiz nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
30.4.13 09:27

@Klairs Ahojík! Tak to ti držím palečky. My už průkazku máme. Už som bola i u svojho MUDr.po rozítko do nej :oops: EKG v poho tak už to mám za sebou. Už len zubár a bude to. Čo sa týka manžela na ultrazvuku. Ten moj minule plakal. Je to hodne silné i pre chlapy. Neboj, zvládne to a bude s tebou potom chcieť chodiť pravidelne aby prdolu videl :lol:. Potom nám napíš jak si dopadla a jak ste to zvládli. Ahojík a krásny deň všetkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
3.5.13 18:09

Ahoj :)

Muzu se k vam taky pridat? Dle UTZ jsem 13+2 dnes, podle MS - kdo vi, mela jsem ji dost nepravidelnou a naposledy jen jeden den, ale to uz jsem byla nejspis tehule. TP mam na 6.11… // jsem nasla 5.3., a to docela prekvapive. Do posledni chvile jsem si ani nepripoustela, ze by to bylo mozne :)

Jinak prukazku uz mame, jsem na rizikovym - ze zdrav. duvodu i proto, ze jsme loni o prcicka prisli… Takze ted trochu depkarim, aby vse bylo OK :)
Doma uz mame temer 4 letou slecinku, pekny kvitko. Na poslednim UTZ se nam to nase nove kvitko v brisku nedalo ani chytit k mereni :lol:, tak jsem trochu v rozpacich, co me asi ceka za dalsiho raraska :lol:

Jinac bydlim nedaleko Prahy… Manzel je cizinec… Na UTZ zatim jeste nebyl, ale pristi UTZ uz jde, to uz nebude takove… Preci jen pres brisko je to lepsi pokoukanicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
3.5.13 18:53

@Barčí1411 urcite se pridej:-) ahooj.. Ja jsem z Prahy a tedkom jsem ve 12tt :-)) taky vzdycky pred prohlidkou nervuju aby bylo se OK a musim zaklepat zatim vsechny vysledky ok ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.5.13 21:03

@Barčí1411 ahoj, to jsme den od sebe, mam termin 7.11 :-) musime verit, ze miminka budoz v poradku a vse dopadne dobre :-) urcite si uzijeme po sestinedeli krasne vanoce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 06:13

@Máma21, diky za prijeti :lol: Super, Praha, v centru jsem rychleji nez prazak z jedny strany Prahy na druhy :lol: 12.tt, krasa, to Te vychazi termin nekdy kolem mych narozenin, ne? :lol: Ja jsem totiz taky listopadova 14.11., takze kdyz vsechno pujde tak, jak ma, dostanu krasnej prednarozeninovej darecek :dance: :srdce:

@Klairs ahoj :) No, tak schvalne, ktera driv :lol: V krasne a klidne Vanoce budu do posledni chvile doufat :lol: Ale spis ve me pretrvava myslenka, ze budu mit druheho raracha, a tak si moc klidu neuziju :lol:

Vy, holky, mate uz nejake prcky, nebo cekate prvni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.5.13 08:14

Ahoj dievčatá! Na tom UTZ sme chvála bohu dopadli dobre. Žížalka sa mrskala jak o závod nedala sa pomaly ani zmerať, ale pa bola trpezlivá. Takže velký kameň mi zo srdca spadnul.

@Barčí1411 Ahoj! vítaj medzi nami. Ja mimi zatial nemám. Min.rok sme o mimi prišli a tak verím skor dúfam že sa tak zas nestane. Vraj je minimálna pravdepodobnosť že sa to stane zas… Tak im verím.

Zatial sa majte krásne a prajem krásny slnečný deň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
4.5.13 09:23

@Barčí1411 ja mam TP 19/11 :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
4.5.13 10:11

Ahoj holky :mavam: Ráda bych se přidala. Dnes jsem dle MS 10+3, takže TP 27.11.. Dle UTZ nevím, doktor nic neříkal.. na screening jdu až 20.5. A jsem z Prahy 13 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 13:03

@lilli.c Ahoj :) A dekuji. Pravdepodobnost je 100% v tom, ze v listopadu budete mit krasny zdravy mimco :kytka:… Mne uz je tak dobre, ze ani nevim, ze jsem tehotna a to me desi :lol: Tak se tesim 15.5. jdu na kontrolu… Testy dopadly ok, jinak uz by mi volali, a tak se budu nervovat na velky UTZ ve 20.tt a genetiku kolem 16.tt :lol: Ale to k tehu patri, porad se strachovat, jestli je vse oukej :pankac:

@Máma21 Ahaa, tak skoro, jsem Ti to naplanovala driv, no… :lol:

@doumi Ahoj a vitej :) Krasnej TP :lol:.. abych objasnila - v listopadu se toho tolik stalo…krome toho, ze ja sama jsem se narodila v listopadu, muj bratr se narodil taky v listopadu a prave 27.11. a jeste ke vsemu 27.11. mame vyroci svatby s manzelem :lol: :lol: Miluju listopad :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
4.5.13 13:13

@Barčí1411 Děkuji. Jsem ráda že se ti můj termín líbí :lol:

Já taky ani nevim že jsem těhotná, jen mám nafouklý břicho a bolí mě prsa, jinak si těhotná nepřipadám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 13:21

@doumi :lol:… No, ja mam pupek veeeelkej :lol: Ale tak ja si muzu rict, ze je to 4. tehotenstvi, takze mam narok na to, ze se mi to brisko zvetsuje o neco rychleji :lol: Sem tam mi pali zaha, ale diky Bohu uz mi neni po ranu soufl, vlastne ani behem dne. Spis mi ted boli vsechno kolem delohy, jak se to tam roztahuje a zvetsuje a jeste s mymi zdrav. problemy a bolavymi zady - takovej lazar :lol: - hekam v noci, kdyz mi nejde se otocit z druheho boku, jak me to boli :lol: Co budu rikat ve 30.tt? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.5.13 13:22

@Barčí1411 Ahojík! Moja mamka mi už minulý rok vravela keď som jej oznámila že čakáme mimi: „No a teraz sa budeš už len báť!“ Nechápala som. Prvé tehu bolo v poho až na ten koniec, no. Ale teraz to už chápem. Mám strach čokolvek zjesť, vypiť, spraviť…no už tej vete rozumiem..a že mi to trvalo, že?? :oops:
Mne je fajn až na to že som hrozne unavená (musím spať i po obede inák som hrozne protivná) a teda som samonasieracia a plačem i u reklamy. Ale to sú tie hormony.

Dievčatá! Už ste niektorá i pribrala? Ja som v 12+2 a mám 1kg nahoře. Tak dúfam že toho moc nepriberiem. Ešte som nezhodila ani dkg z min.roku. Tak sa hrozne desím že rodiť pojdem viac než 100kg slon. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 13:31

@lilli.c … to bohuzel chapu.. ja jsem prisla o prcka 2×… Poprve s mym byvalym manzelem - povedlo se po 3. IUI, ale mimi se dlouho neudrzelo. Potom jsem mela dalsi 4 IUI a planovane IVF, ktere jsem odmitla a otehotnela jsem do pul roka bez lekarske pomoci :) A 16.7.2009 se mi narodila krasna, zdrava, zlobiva, ujecena, strasne moc chytra, laskyplna Emicka :srdce: Cele tehotenstvi jsem byla sama, takze s Eminkou mame nepopsatelny vztah…Ale porad s nejakym respektem k mamince, i kdyz ted je :zed: :lol: Ale je bajecna :lol: No, potom muj romanovy byvaly pritel jeste ze studii v USA priletel do CR kvuli nam, tak jsme se vzali…loni jsem byla opet tehotna, ale mimco se opet neudrzelo, ale celou tu dobu mi bylo silene zle a mela jsem megaloblastickou anemii, takze jsem odpadavala unavou, a to do slova..Tak nejak jsem si rikala, ze je neco spatne… No uz jsme si rekli, ze to zkouset nebudeme, ze to prijde samo… A - prislo :) A vim, o cem mluvis… Pri sebemensim pichnuti v brisku letim na zachod a kontroluju, jestli…kdyby… Tuk tuk tuk - drzime se, mame za sebou to nejhorsi a ted uz jen doufat v dobry konec, ktery urcite prijde :! :srdce: Chteli bychom jeste jedno potom, ale mam tak trochu uz zdevastovane telicko, tak nevim, jestli to pujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí