Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky můžu se přidat? mám termín 15.11 a začala sem 4 měsic:-)ale mám hematom, nizko placentu a taky myom ale pry to plod neohrožuje ale stejně mam strach jsem po Ivf
@ivus23 Ahoj a vitej
Drzim palecky, aby vse bylo s miminkem a i s Tebou v poradku!!! Kde mas hematom? Mas nejake problemy s krvi nebo jsi po urazu?
@Barci1411:no prave ze mam chudokrevnost a taky Rh faktor negativni krev tak mam strach hematom nevim z ceho je nekde jsemm cetla ze to muze byt jak jsem hodne zvracela
Těším se, bojím se, všecko dohromady
. Ale jsem ráda, že se nám to povedlo. Mám za sebou jedno neúspěšné těhu, tak doufám že bude všecko v pořádku.
Zatím nic nekupuji, spíše se dívám, pročítám recenze ať jsem potom v obraze. Už budeš po druhé mamina, tak to nás můžeš poučit
co a jak ![]()
@Silvuška Ov :je tak to je mi líto a kolik ti je? taky se těšim i bojim je to ještě pul roku strachu…a pak taky ja si pomalu dělam vybavičku teda postylku už mam a přebalovak taky z bazaru vyhodna koupě:DDD
Jéé, to jsem to pěkně popletla
Ty nám asi neporadíš ale JayLee. Jsem tu dneska poprvé ![]()
V září mi bude 27. Tobě je kolik? Tvoje první těhu? Máš vybraný kočárek? To pro mě bude asi boj než se rozhodnu, žádný není 100%
. Postýlku mám vybranou ale ještě nekoupenou.
@Silvuška Ov mě bude 24 v červnu jo moje prvni těhu jo mám vybranej ale ještě nevim jesi do listopadu ho budou mit:DDDmam strašnou radost když seženu něco v akci nebo levně
Jaký máš vybraný? Taky se budu snažit spoustu věcí kupovat v akci nebo z druhé ruky, v dobrém stavu. Odkud jsi?
@Silvuška Ov :Coletto Dante 2013 zatim a jsem z jaroměře a ty,?ja taky z druhe ruky nic na tom není:-)