TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
19.5.13 10:13

@lilli.c Ahoj, děkuju moc, jo to mas opravdu jine problemy a odber plodovky na zvazeni.. no jela jsem do nemocnice s tim, ze mi prosakuje plodovka a lezela jsem tam od nedele do stredy smirena s koncem tehotenstvi protoze do me nahukali ukplne vsichni z nemocnice ze to plodovka je, dokonce kontaminovala s roztokem na vlozce, ale neverila jsem jim tak jsem si vydupala jet do „moji“ nemocnice a tam mi muj gyn.dr rekl ze tam mimi ma plodovky normalne hodne, at se nestresuju, ze jsme oba uplne v poradku.. a kontaminovat muze i silny vytok =) takze asi tak. predtim jsem mela hematom a dycky kdyz me hospitalizuji mi pisou „riziko potratu“ takze to asi chapu dobre kdyz si myslim ze od zacatku jsem rizikove tehu… proto nechci na plodovku. jinak at jste zdravi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
865
19.5.13 11:38

@Domuska No jo, no. Tak to je to naše zdravotníctvo… Hlavne že ste vpohode, a že si zas doma. No rizikovo tehotná asi si. Hmm hlavne hodne odpočívaj, nestresuj sa, a dávaj na seba veliký pozor. Ale to ti vraví asi každý… Užívaj si tehotenstvo už sa nám to kráti. Ani sa nenazdáme a už budeme mať naše uzlíčky u seba.
Už ťa mimísek kope? Ja som si od včera 100% istá. Hrozne to lochtá jak keby som zjedla muchu a snaží sa dostať von. Je to hrozne smiešne. Manžel ešte nič necíti, ale aj ten sa dočká. Prajem hodne síl! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.5.13 11:43
@kamkakamka píše:
@lilli.c Moc ti děkuji a samozřejmě také gratuluji. Jinak holky, už máte vybranou porodnici?

No u mňa je to asi jasné. Jelikož nechcem aby za mňou muž ďaleko jazdil, má predsa 12 hod. smeny tak to bude Kolín. Ale možné je všetko. Možno si ma nechajú v Prahe jak sa vyhrožovali. Ale to uvidíme až tak v 30tt. Podla výsledkov testov. A čo ty. Kam pojdeš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.5.13 12:13

Ahoj holky mam otazku jsem uz dlouho na pracaku a predtim sem mela jen brigady ted nedostavam ani korunu. nevite nekdo jak to je kdyz dam doklad o rizikovem tehu? jesi me nekdo bude platit nakou neschopenku nebo tak neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.5.13 12:59

@lilli.c jéééé tak to se máš :( ještě ne :( ma teprv 10cm jsem v 15+3 tak nějak. to zavist. no mi to pripada ze to vubec neutika :/

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.5.13 13:01

@ivus23 to jsem taky zkousela… nic nedostanes… az porodis tak rodicak. ja bych mela mit 8000,– pac bydlime s pritelem oddelene a nejsme vziti =)

• Citovat
  • Upravit
4004
19.5.13 13:29

@kamkakamka mé švagrové je jak tobě, čeká první, a jelikož jí screening dopadl dobře, taky na plodovku nešla…já myslím, že není důvod to pokoušet, je hoooodně případů, co po odběru plodovky potratí, a pak zjistí, že mimčo byla zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
19.5.13 13:45

Ahoj holky, můžu se přidat? :) Ja mam termín 8.11.,je mi 23 a jsem z Brna :) Je to moje první a přišlo to hodně nečekaně, tak jsem ještě pořád dost vyplašená :/ Už jsem byla na NT+screening a naštěstí dopadlo všechno výborně, příští týden jdu na tripple test, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.5.13 14:23

@Domuska to je v prdeli a ty su taky na pracaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.5.13 16:30

@Domuska neboj tiež sa dočkáš. V minulom tehu som drobca cítila až v 17tt. Teraz som cca v 15tt a už viem jak to má „vypadať“ takže viem že tie bublinky sú vlastne pozdravi od Barunky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.5.13 16:50
@ivus23 píše:
@Domuska to je v prdeli a ty su taky na pracaku?

jojo jsem. bylo mi receno ze pokud rok nepracuju, nedostanu materskou (leda ze by partner byl na materske s malym/ou a ja chodila do prace = NEEXISTUJE! :D) kdyz jsem se ptala na neschopenku ze si nemuzu hledat pracu tak mi rekla ze leda ze by mi ji kazdy mesic psal doktor (coz samozrejme nenapsal) a jinak si mam hledat furt pracu (i kdyz jsem ve 4 mesici) jinak me budou brat ze nespolupracuju s uradem prace a vylouci me… CHAPES TO? :-o no nechcu byt rasista ale vezmi si cikany… kolikrat nikdy z nich nehne prstem, a jake maji prachy. je to v hajzlu s timto statem.

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.5.13 16:51

@lilli.c jé tak v 17 to neni tak strasne =) za necele dva tydny =) i tak zavidim :D =) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.5.13 16:53
@poprvé těhulka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? :) Ja mam termín 8.11.,je mi 23 a jsem z Brna :) Je to moje první a přišlo to hodně nečekaně, tak jsem ještě pořád dost vyplašená :/ Už jsem byla na NT+screening a naštěstí dopadlo všechno výborně, příští týden jdu na tripple test, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :)

Ahoj! =) mas stejny termin jako ja =) jen mam brno 100km daleko :( skoda. bydli tam segra. nebuuud raduj se! :kytka: jo to jsme dve s tim triplem :zed: a to jsem na nej ani nechtela ale doktor rekl ze to proste veznem a uvidime. Me bude v zari 20 :P

• Citovat
  • Upravit
1714
19.5.13 17:01

@lilli.c Chtěla bych v Příbrami, i když je to trošku z ruky. Dělá tam můj doktor. Jinak musím mít rezervu v Pze, takže asi Podolí. Tedy jestli se tam dostanu. Je tam prý nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
19.5.13 18:55

Holky, taky jdu na triply, ale prý vychází často falešně pozitivní, tak se to už moc nedělá… já jdu až v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí