Poradna duly
Jana Čurdová
@Domuska No jo, no. Tak to je to naše zdravotníctvo… Hlavne že ste vpohode, a že si zas doma. No rizikovo tehotná asi si. Hmm hlavne hodne odpočívaj, nestresuj sa, a dávaj na seba veliký pozor. Ale to ti vraví asi každý… Užívaj si tehotenstvo už sa nám to kráti. Ani sa nenazdáme a už budeme mať naše uzlíčky u seba.
Už ťa mimísek kope? Ja som si od včera 100% istá. Hrozne to lochtá jak keby som zjedla muchu a snaží sa dostať von. Je to hrozne smiešne. Manžel ešte nič necíti, ale aj ten sa dočká. Prajem hodne síl! ![]()
@kamkakamka píše:
@lilli.c Moc ti děkuji a samozřejmě také gratuluji. Jinak holky, už máte vybranou porodnici?
No u mňa je to asi jasné. Jelikož nechcem aby za mňou muž ďaleko jazdil, má predsa 12 hod. smeny tak to bude Kolín. Ale možné je všetko. Možno si ma nechajú v Prahe jak sa vyhrožovali. Ale to uvidíme až tak v 30tt. Podla výsledkov testov. A čo ty. Kam pojdeš???
Ahoj holky mam otazku jsem uz dlouho na pracaku a predtim sem mela jen brigady ted nedostavam ani korunu. nevite nekdo jak to je kdyz dam doklad o rizikovem tehu? jesi me nekdo bude platit nakou neschopenku nebo tak neco?
@lilli.c jéééé tak to se máš
ještě ne
ma teprv 10cm jsem v 15+3 tak nějak. to zavist. no mi to pripada ze to vubec neutika :/
@ivus23 to jsem taky zkousela… nic nedostanes… az porodis tak rodicak. ja bych mela mit 8000,– pac bydlime s pritelem oddelene a nejsme vziti =)
@kamkakamka mé švagrové je jak tobě, čeká první, a jelikož jí screening dopadl dobře, taky na plodovku nešla…já myslím, že není důvod to pokoušet, je hoooodně případů, co po odběru plodovky potratí, a pak zjistí, že mimčo byla zdravé…
Ahoj holky, můžu se přidat?
Ja mam termín 8.11.,je mi 23 a jsem z Brna
Je to moje první a přišlo to hodně nečekaně, tak jsem ještě pořád dost vyplašená :/ Už jsem byla na NT+screening a naštěstí dopadlo všechno výborně, příští týden jdu na tripple test, tak jsem zvědavá, jak to dopadne ![]()
@Domuska neboj tiež sa dočkáš. V minulom tehu som drobca cítila až v 17tt. Teraz som cca v 15tt a už viem jak to má „vypadať“ takže viem že tie bublinky sú vlastne pozdravi od Barunky. ![]()
@ivus23 píše:
@Domuska to je v prdeli a ty su taky na pracaku?
jojo jsem. bylo mi receno ze pokud rok nepracuju, nedostanu materskou (leda ze by partner byl na materske s malym/ou a ja chodila do prace = NEEXISTUJE!
) kdyz jsem se ptala na neschopenku ze si nemuzu hledat pracu tak mi rekla ze leda ze by mi ji kazdy mesic psal doktor (coz samozrejme nenapsal) a jinak si mam hledat furt pracu (i kdyz jsem ve 4 mesici) jinak me budou brat ze nespolupracuju s uradem prace a vylouci me… CHAPES TO?
no nechcu byt rasista ale vezmi si cikany… kolikrat nikdy z nich nehne prstem, a jake maji prachy. je to v hajzlu s timto statem.
@lilli.c jé tak v 17 to neni tak strasne =) za necele dva tydny =) i tak zavidim
=) ![]()
@poprvé těhulka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat?Ja mam termín 8.11.,je mi 23 a jsem z Brna
Je to moje první a přišlo to hodně nečekaně, tak jsem ještě pořád dost vyplašená :/ Už jsem byla na NT+screening a naštěstí dopadlo všechno výborně, příští týden jdu na tripple test, tak jsem zvědavá, jak to dopadne
Ahoj! =) mas stejny termin jako ja =) jen mam brno 100km daleko
skoda. bydli tam segra. nebuuud raduj se!
jo to jsme dve s tim triplem
a to jsem na nej ani nechtela ale doktor rekl ze to proste veznem a uvidime. Me bude v zari 20 ![]()
@lilli.c Chtěla bych v Příbrami, i když je to trošku z ruky. Dělá tam můj doktor. Jinak musím mít rezervu v Pze, takže asi Podolí. Tedy jestli se tam dostanu. Je tam prý nával.
Holky, taky jdu na triply, ale prý vychází často falešně pozitivní, tak se to už moc nedělá… já jdu až v pátek
@lilli.c Ahoj, děkuju moc, jo to mas opravdu jine problemy a odber plodovky na zvazeni.. no jela jsem do nemocnice s tim, ze mi prosakuje plodovka a lezela jsem tam od nedele do stredy smirena s koncem tehotenstvi protoze do me nahukali ukplne vsichni z nemocnice ze to plodovka je, dokonce kontaminovala s roztokem na vlozce, ale neverila jsem jim tak jsem si vydupala jet do „moji“ nemocnice a tam mi muj gyn.dr rekl ze tam mimi ma plodovky normalne hodne, at se nestresuju, ze jsme oba uplne v poradku.. a kontaminovat muze i silny vytok =) takze asi tak. predtim jsem mela hematom a dycky kdyz me hospitalizuji mi pisou „riziko potratu“ takze to asi chapu dobre kdyz si myslim ze od zacatku jsem rizikove tehu… proto nechci na plodovku. jinak at jste zdravi