Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já jsem v 17. týdnu, termín máme 1. listopadu, tak snad se k vám můžu přidat
Jinak včera jsme byli na kontrole a porovnali I. screening a triple testy a vše v pořádku, takže se nám moc ulevilo a vypadá to, že čekáme holčičku. Na mimčo jsme čekali hodně let, máme za sebou 2.IVF a povedlo se to po KET (zavedení zamražených embryí z 2.IVF, pro ty co nevědí
)
@verča 1 píše:
Ahoj holky, já jsem v 17. týdnu, termín máme 1. listopadu, tak snad se k vám můžu přidatJinak včera jsme byli na kontrole a porovnali I. screening a triple testy a vše v pořádku, takže se nám moc ulevilo a vypadá to, že čekáme holčičku. Na mimčo jsme čekali hodně let, máme za sebou 2.IVF a povedlo se to po KET (zavedení zamražených embryí z 2.IVF, pro ty co nevědí
)
@Barčí1411 že se teda nestydíš
některé matky by nejraději své dítě zavřeli do neprodyšné koule aby se jim nic nestalo a jídlo podávali výhradně BIO
Jak se pak to dítě má otrkat a vytvořit si protilátky že..My sme zase prý otřesní že nejíme kůrku. Že jiné matky a jejich dokonalé děti jedí chléb celý a kdyby ne tak by dostali cajres
Tak takové koniny se tu řeší…Dokonce jsem špatná matka že jsem chtěla ve 16tt na 3D utza že jsem si vůbec dovolila chtít vědět co to bude ![]()
@Michaela99 no, tak to sis dovolila fakt hodně
, já jsem ten 3D UZT v 16.tt i podstoupila, to mě by asi rovnou odstřelili, ne
![]()
@verča 1 Takto si piš! Prej sem na hlavu
Přitom si maminky v tomto obdobý 3D chválí jelikoš se tam mimísek vejde ještě celý
Ale já jsem na halvu no ![]()
Ahojda holky, je koukam ze existuji jeste normalni maminky co nejedou podle nejnovejsich prirucek… tohle dite smi, tohle dite jeste nesmi ![]()
@verča 1 gratulace k dobrym vysledkum a snad i tedy i k holcicce!!! Ja uz jednu, 4letou doma mam
A myslim, ze i tentokrat to bude holka…ale uvidime
@Michaela99
Ema taky neji kurky od chleba, to sotva ukousne - kdyz je chleba cerstvy, jakoze fakt pomalu jeste teplej, tak je sni, ale jinak ne
A jinac sni skoro vsechno, kdyz ma naladu. Jen nechce polivky, takze aby si aspon trochu dala, jime ji jako prasata - teda hrajeme si na pejsky
Jinak teda nenutim jist, ale pak ma madam smulu a nic sladkyho
Souhlasim s Tebou, dite by se melo poradne otrkat ve vsech smerech. Ema vyrustala prvni 3 roky na vesnici, valela se v hline se psama, v trave s kockama, cpala se sedmikraskama na neosetrene trave
V 8. mesicich si pocvachtala na svickovy s knedlikem
Nemocna je 1× do roka (musim zatukat, abych nezakrikla) - vetsinou klasika ryma, kaslik, teplota
a myslim, ze nemarodi proto, ze zije normalni plnohodnotnej zivot jako kdysi ja
Bohuzel jsem pri Emuli, kdyz byla v pupku dostala alergii na kocicaci chupaky, takze prskam, ale ne teda nijak extremne, spis, kdyz jsme u nasich a kocicaci lezou po mne
… A odkud jsi? Koukam, ze mas prcka uz, 3 roky a kolik mesicu? Na to nevidim
… Jeste k tomu 3D UTZ - ja jdu teda k Dr. na dalsi KO az 12.6., coz uz budu cca ve 20.tt, takze 3D si necham udelat. Ted na mimco v 15.tt nekoukala, toz to prd
![]()
No, ja jsem dnes byla na triplu, vysledky budu vedet behem 2 dnu, ale myslim, ze je vse ok.
Příspěvek upraven 22.05.13 v 17:15
@Barčí1411 tak to jsem ráda… co se tyka treba jidla, mam v planu své ditko krmit tak jak krmili me
tudiz jak pises klidne v 8.mesici tu svickovou s knedlikem. myslim ze me to nijak negativne nepoznamenalo, spis naopakk ![]()
Ahoj dievčatá!
No mimi ešte nemám ale dúfam že nebudem jak suseda, ktorá všetko dezinfikuje a to má 9 ročnú dcéru, ktorá je podla nej maličká. Manžela som už prosila že ak začnem nejak moc blbnúť (čomu moc neverím som totiž lenivá na to aby som všetko čistila) tak ma má oficiálne prefackovať aby som sa spametala. Má na to preistotu i svetka, moju kamarátku aby boli na mňa dvaja. Teda dúfam že nebudem na malé furt kričať: nechytaj, nesmieš, nelez, tu seď, nerob, nepapaj… Budem rada ak to bude celé jak ja. Teda od rána do večera vonku, najoblúbenejšia zábava hranie sa na hrnčiarku takže zas. aná od blata od hlavy k pate… Ale to ukáže až čas. Som nachystaná látkovať, čo sa mi celá rodina smeje že ma to bude baviť tak max. týždeň. A ja vravím že veď sa uvidí čo a jak nakoniec bude no nie?
@Schara taky jsem to tak u prvniho praktikovala a budu i ted. Eminu mam vycvicenou, sni vicemene vse. Dneska si da k omacce treba 5 knedliku v pohode
Ale samozrejme je to dite, takze to i zkousi, neni dokonala… Ale je normalni
Necham ji si nabit cumak, takze je porad sama modrina, no, ale jak jinak se nauci neco nedelat nebo davat si pozor? Zadny zabrany u schodu jsme nikdy nemeli… Nic extra proste… jediny, co ma extra je nevlastni, avsak jediny starajici se tatinek
![]()
@lilli.c
ty jsi blazen s latkovkama
Ja jsem davala prvni tydny jednorazovky a pres to latkovku, kvuli kyclim… Uvidis az budes prat hafo oblecenicka a do toho vyvaret latkovky, fakt te to prestane bavit…jeste na podzim/zimu, kdy to pradlo neschne
Ja proti latkovkam nic nemam, ba naopak obdivuju maminy, ktery to davaji… Mne by asi jeblo.. Doma mam dve modelky, muj muz se 2× denne prevlika + dcera, ktera se zacina fintit, takze predstava, ze bych mela prat jeste latkovky, kdyz vim, kolik oblecenicka budu muset prat pro prcika malyho…uuuuf, asi bych se zabila
![]()
@Barčí1411 No vravím že boh vie jak to dapadne, ale určite to skúsim. Možno nie hneď. Až si zvykneme s drobcom na seba a zistím čo a jak, ale nemyslím že to bude až tak hrozné. Teraz perem tiež vela. Máme psa ktorý má neuveritelnú radosť keď prší, on sa prebehne po záhrade a potom sa ide vyspať do mojej postele. Takže niekedy perem periny i 2× týždenne. A to mi všetci vravia že som šialená. Ale ja proste v blate spať nebudem. Že ho mám na gauči? No a? vyschne a vyluxujem ale postel??? Mám často gyn. problémy takže to neriskujem hlavne teraz v tehu keď nemožem takmer nič…
A jak ste na tom z vecičkami pre mimi, dievčatá? Ja mám teda nafasovanú výbavičku od nevlastnej švagrovej. Dokupovala som len tie látkovky a nejaké drobnosti. Snáď mám všetko, nejak som to ani min. rok neriešila. Mala to na 3 deťoch tak snáď vie, čo je potrebné a kolko toho je potreba. Postielku máme od svokrovcov, autosedačku od babičky a naši dodali vaničku, povlečenie, flaštičky a dudliky.. Proste drobnosti…
Keď chodím na čumendu tak do sekáčov. Dúfam že ma neukameňujete, ale nemyslím že je na tých veciach niečo špatné. Je jasné že je treba vyberať, ale niečo sa vždy najde…