TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
24.5.13 22:00

@Mája B super, ze je vse OK! :kytka: A gratulace k pindovi :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.5.13 22:03

@Mája B tak to je super, je to úleva, viď ;) Já si moc oddychla, když jsem slyšela, že všechny výsledky jsou o. k. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.5.13 22:04

@lilli.c V našem okolí kupodivu žádná Terezka není, ještě jsme uvažovali o Adélce, ale tu má dobrý kamarád a ještě pár známých, takže zatím jsme od toho upustili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.5.13 17:03

@Barčí1411 já jsem zatim v pohode, tak do prace chodim :-) jeste chvili vydrzim, ale popravde uz se tesim az budu doma :)

@lilli.c taky mame Filipa jako favorita a hlavne u nas v okoli zadne neni tak to je taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
25.5.13 17:50

@Schara no my máme typické české prezvisko tak nemožme k nemu dať nejaké extra meno, teda také „moderné“ cudzokrajné… Hlavne v okolí máme stále opakujúce sa mená. Jana, Terezka, Kristýna, Eliška, Ondra, Jan, Lukáš, Matyjas…atd
Jak keby nič iné nejestvovalo…
To že chodíš do práce moc nezávidím. Hoci je to doma niekedy na mašlu. Hlavne ak má chlap nočné a ja nemožem takmer nič robiť aby som ho nezobudila. Ale, nejak to zvládam. Máme malé 2+1 tak to bereme jak nácvik. Keď bude mimi tak to tiež budeme musieť nejak zvládnuť… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.5.13 17:56

U nas v okoli to same, stejna opakujici se jmena :-) ale zase na druhou stranu, kdyby se mi nejake libilo natolik tak bych si to sve ditko taky pojmenovala a bylo by mi fuk ze se tak jmenu sousedovic ditko :-) a pak je zase extrem ze maji klasicke ceske prijmeni a treba anglicke jmeno a to pusobi fakt divne… to asi radeji 100 elisek vedle sebe :)

no nejvic mi vadi ranni vstavani, to jako dost trpim a opravdu uz ve ctvrtek na sobe citim ze je ctvrtek a jsem KO. ale jak jsem rekla, jeste chvili vydrzim :) ono by se me to doma asi tahlo. takhle me to utece a az budu pak doma, bude cas resit pomalu vybavu na mimco a tak, takze bude co delat…doufam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
25.5.13 18:01

@Schara hlavne to moc v práci nepreháňaj! A ak to nebudeš nejak zvládať radšej zostaň už doma. Ono to za to nestojí. Kamarátka tiež hrdinka pracovala jak mourovatá, na mimi nič nemala a ono HUPS. Malý sa jej narodil začiatkom srpna a termín mala až řijnu. Malý bol 1/2 roka v nemocnici. Chvala bohu už je na tom relatívne dobre, ale aj tak si nemyslím že to za to stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.5.13 18:04

No to ja jsem tak i v praci domluvena ze tam budu max do 24.tt :-) coz uz snad nejak utece :-) a ja nemam zrovna pocit ze bych se tam predrela :-) udelam si svou praci za ten den, sem tam nekomu s necim pomuzu kdyz mam cas a supitam domu :-) kde pak kraaasne odpocivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
25.5.13 18:04

@Schara čo sa týka tých mien. Máš pravdu, ale moc sa mi nepáči keď zakričíš na ihrisku napr. Jani! A otočí sa 10 detí. Ale na druhú stranu lepšie než kričať „Esmeralda“ 8o to by bolo asi na zaťukanie na čelo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
25.5.13 18:06

@Schara tak to joooo! :lol: urobiť si svoje a hajdy zas domov do pelechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.5.13 20:32

@Schara praci te zavidim-nezavidim… ja pracuju hodne z domova + sem tam se dopravim do prace, kdyz je treba a jeste ucim anglinu a spanelstinu, tak se zase moc nenudim a doma mne to utika :lol: + teda mam doma Emicku, ta mi dava zabrat nejvic :lol:

Ach ty jmena :lol: Ja houknu Emo! a otoci se jen ta moje - asi jedina vychovana - slysi hned napoprve :lol: Jinak k ceskemu prijmeni bych si taky stala za ceskym jmenem. Moc se mi nelibi, kdyz nekdo pojmenuje napr. holcinu Claudia Blahova :lol: Takovy uchylny dost… i Emu mam s jednim „M“, takze Ema :nevim: No a ktomu cizackymu prijmeni proste cizacky jmeno nejaky normalni. Mame spanelske prijmeni (dve), takze to urcite nebude nic typicky amerikanskyho nebo tak neco.. Hlavne treba pro kluka nemam vubec zadnej napad na jmeno :lol: A manzel rekl, ze si kluka udelal, takze ja nevim… To snad bude Pepa :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
26.5.13 19:24
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.5.13 19:33

:mavam:
jak sa máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.5.13 20:34

@Barčí1411 Ahojík! A manžel nemá nejaký nápad na meno? Možno by sa ti nejaké i páčilo. Možno prekvapí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.5.13 21:28

@lilli.c Ahoj :mavam:
Tak Rick asi nejake napady ma, ale zatim s nima vtipkuje, takze z toho lezou hrozny kombinace jmen :lol: Oni spanelske narody nemaji nic moc hezky jmena :nevim: Muj muz taky nema nic moc extra jmena, ale porad docela dobry :lol: Ale diky bohu si je muzu zkratit na neco normalniho, jakoze Rick treba :lol: Ja si ho pocestuju, takze na nej hulakam Rickousi, Rickousaku - kdyz me stve apod… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí