Poradna duly
Jana Čurdová
@ivus23 Od ledna 2008 nemají nárok na PPM ženy, které byly před nástupem na MD vedené v evidenci Úřadu práce. Ihned po porodu dostanou Rodičovský příspěvek (viz článek Rodičovská dovolená ) ve výši 7 600,– do 9 měsíců věku dítěte a poté 3 800,– do jeho 4 let. Pokud ovšem jejich manžel/partner doloží, že byl 270 dní v posledních 2 letech účasten na nemocenském pojištění, mohou i ony volit výši Rodičovského příspěvku.
je to výcuc z tejto stránky: http://www.babyonline.cz/…ska-dovolena
Ahoj holky.
Pani, jste se tu rozjely. Do debaty k MD se vam motat nebudu, bo ja tomu nerozumim, ale vim, ze ja narok mam, pac jsem od 16.7.2012 zamestnana na plny uvazek, takze narok mam, mam tech pozadovanych 270 dnu podileni se na nemocenskym poj. za posledni 2 roky…
Jinak RD bych chtela jen na 2 roky. Ale to predbiham, jeste ani nerodim ![]()
Zitra jdu na krev… Tak doufam, ze vse bude ok. Ted si uzivam peknych kopanecku, tak si rikam, ze je vse v poradku a uz se nemuzu dockat velkeho UTZ
Ja teda nejsem tak jednoduse dojata, to budu az bude na svete a vse bude v poradku ![]()
Tak se pekne opatrujte ![]()
@ivus23 tam hraje roli jestli spolu bydlite, jestli jste vziti, jestli jsi pracovala, jestli mas dodelanou skolu atd. musis se poptat ![]()
@ivus23 15+4 myslim
proste 4 mesic.. po me na pracaku chteli uz tehu prukazku kdyz jsem tam byla a kdyz jsem jim rekla ze mi ji doktor jeste nevystavil, tak mi to ta kravka nechtela verit
co ty?
@Domuska ja tam du v patek ale na me uz je to i videt a tehu prukazku mam od 10tydne jsem taky 4mesic nevim presne tyden
@lilli.c píše:
@Schara no to máš pravdu. Ono je to jedno hlavne nech sa to narodí, je to zdravé a my vpohode. Na tom 3D si myslím že to vidieť určite bude. Budeš chcieť i záznam na CD? My ešte nevieme či na to pojdeme. Je to predsa len drahá záležitosť a radšej kúpim maléj/mu niečo čo využije. Ale spomienka… No neviem… Ešte je to všetko ďalko…mám čas si to rozmyslieť.
Prajem vám všetkým krásny deň!
Ahojda
jsem ted chvili nebyla u pocitace tak odepisuji az ted
no rada bych si to dvd nechala udelat
jako vzpominku alespon na par let
ale presne tak, jeste to je daleko, takze casu na rozmysleni jeste bude. kazdopadne uz se na tesim. Ja jdu teprve pristi tyden na triple test, ael tak nejak predpokladam ze to bude ok, 1.trimestr byl, tak co. max by tam mohlo byt AFP kvuli rozstepu. ale to snad nebude ![]()
@Schara ahoj budem ti držať palečky nech to všetko dobre dopadne! ![]()
@lilli.c Já jsem noční můra všech tady na emimino.. věčně se mnou má někdo problém.. hlavně ty moc přecitlivělé těhule co nechápou srandu
a jinak jsem Míša. těší mne ![]()
@Michaela99 ahoj Míšo! Srandu mám rada hoci sa asi teraz radím medzi tie precitlivelejšie. To vieš - hormony. Tiež čakáš mimíska v listopadu alebo si zavítala len tak na „čumendu“. ![]()
@lilli.c na čumandu nee to chodím prudit jinam
mám termín 6.listopadu @Barčí1411 taky děsně otravná ženská z blbejma poznámkama co nikdo nepochopí? ![]()
@Michaela99 copak blby otazky, ale nejsem bio, nejdu s davem, nejsem uchyl, jime burgry a pijeme colu
atd. atd.
a tak jsem vlastne hrozna matka ![]()