TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
16.5.13 20:27

@Schara jasne že to utečie. A na to že ti to v 20.tt povedia sa moc nespoliehaj. Ségry švagrovej vraveli že to bude holka celé tehu a ono 2 dni pred porodom malé urobilo turecký sed a ono kluk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.5.13 20:37

@Domuska ahoj, máme podobný termín :) podle PM mám 7.11. podle UZ to pak mělo být 8.11 a teď naposledy už 9.11., ale zatím mi to dr. pořád počítá podle PM, mimčo už snad nebude moc navyšovat zpoždění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.5.13 06:49

@lilli.c ja trosku spoleham teda ze na tom 3D to je videt lepe nez na normalnim utz :) no uvidime, kazdopadne jsou jen dve moznosti a ve finale je to uplne jedno, hlavne ze ma clovek zdrave mimco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.5.13 08:08

@Schara no to máš pravdu. Ono je to jedno hlavne nech sa to narodí, je to zdravé a my vpohode. Na tom 3D si myslím že to vidieť určite bude. Budeš chcieť i záznam na CD? My ešte nevieme či na to pojdeme. Je to predsa len drahá záležitosť a radšej kúpim maléj/mu niečo čo využije. Ale spomienka… No neviem… Ešte je to všetko ďalko…mám čas si to rozmyslieť.
Prajem vám všetkým krásny deň! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.13 08:23

lilli.c

Tak to mě mrzí. Držím pěsti, aby teď bylo vše v pořádku. Taky to je moje druhé těhu, to první taky nevyšlo. Na blbé kecy ostatních se vyprdni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.5.13 08:35

@Schara ja jsem nebrala prasky 4roky a porat nic az ted konecne ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
17.5.13 12:56

Nam se mimi podarilo po vic nez roku. Jsem strasne moc stastna! V 15tt a nemuzu se dockat na kopanecky =) Taky jsem si vydupala 3D a doktor mi rekl ze neni jiste ze tam pujde neco videt (no videla jsem i z 12tt 3D utz a krasne mimina) A chce mi brat krev za tyden na tripl a nejake jako ze! nechcu! ho nezajimalo, takže pokud vyjdou spatne krevni vysledky, na odber plodovky nepujdu ani nahodu! vysel mi dobre prvotrimestr tak si pockam na druhy velky utz. Uz i tak mam furt problemy, natoz nechat si do bricha pichat jehlu.. to urcite. :| :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9
17.5.13 17:38

Domuska: Ahojky nenechej se překecat to je tvoje rozhodnutí a doktor s tím nic nenadělá taky jsem se bavila ze sestřičkou že bych na plodovku nešla a ona sama mi řekla že to by bylo moje riziko ale nikdo by mě donutit nemohl! Nakonec první trimestr mi dopadl dobře ted jdeme do 16 týdne a nešla bych do rizika odebrání plodovky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
17.5.13 17:45

@ivus23 No, mame skoro stejne, ja mam navic mutaci krve, takze kazdy ctvrt rok jsem na hema, ted v tehu kazdy mesic, zda je vse OK… proto se ptam…

**Holky vitejte :kytka: **

Jsem nemela moc casu, bilili jsme Emce pokojicek, pak obyvak, tak 3 dny v kuse kmitam jako fredka. Manzel ted odjel do prace na nocni, Emca je v Plzni u me rodiny, zitra si pro ni jedu - tak si uzivam ted chvile klidu :pankac:
Vybavicku nic moc nemam, Emine uz jsou skoro 4, predchozi zkusenosti uz mi moc nadeje na dalsiho prcka nedavaly, takze jsem vetsinu rozprodala - navic Emina je z prvniho manzelstvi, tak si muj soucasny muz alespon uzije nakupu. Jinak cca po 20.tt zacneme pomalu syslit veci a pripravovat se. Posledni tydny na nakupy jsou brutalni a clovek za to da sileny prachy najednou :lol: S Eminou jsem nakupovala tyden pred porodem, ale nezvladala jsem nic, tenkrat uz jsem byla sama, pomahal mi muj tatka - vozil me po kramech, cpal novou vybavu do auta, stavel postylku… :lol: Tentokrate si to chci uzit v klidu, takze zacneme pomalu pokukovat - jsem si uz vybrala i kocarek :lol: nedam na znacky ani na modu, musi splnit ucel a tecka…

Jinac jsem byla v e stresdu na kontrole, na prcka nekoukala - byla jsem zvykla, ze muj gyndar z Plzne mi delal UTZ kazdou kontrolu, ale tady ta Dr. tady ve vidlakove ne no… Takze koukat se budeme az 12.6. pri velkem UTZ. Pribiram dost :lol: Je to teda me 4.tehu, takze to telo na to po hormonech apod. reaguje trochu jinak nez telo 20ti lety vytrenovany maminy nebo maminy prvorodicky. Takze uz jsem pribrala cca 4 kila, pupek mi roste pekne, ale to mi nevadi, vim, ze to zase vybeham :lol:

Jinak pristi tyden jdu na genetiku, uvidime. Ted vse OK, uz citim kopanecky - teda je to prijemny a srandovni lechtani, tak vim, ze je prcek OK a nic jineho si ani nepripoustim.

Koukala jsem, ze je tu nekdo kousek od Kolina - ja jsem teda bliz k Ml. Bol. - nekdo takovej tu asi neni, ze? To by byl zazrak :lol: :lol:

Taky koukam, ze tu hodne melo problem otehotnet… Je to smutny, ale povedlo se vam to, holy.. Vlastne nam… Mam za sebou 2 potraty, 7 IUI, planovane IVF - prvni a jedine dite, ktere mam zatim, Emicka (4 roky) - snazili jsme se s lekarskou pomoci 3 roky + 1 rok sami…Doporucene IVF jsem odmitla a pul roku na to jsem otehotnela prirozene… Moje nynejsi tehotenstvi je zazrak, ale citim se bajecne a uzivam si to.

Omlouvam se za roman, musim se vykvakat…jsem porad sama doma, tak me z toho trochu hrabe :lol:

One more thing: Myslim, ze to bude holka… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.5.13 18:49

@Silvuška Ov ahojík! to ma mrzí že ani tebe prvé tehu nevyšlo… V nemocnici mi vraveli že teraz to už vinde, že si ma pohlídají. Mám nástup najneskoršie v 34.tt na pozorovanie. Záleží na tom jak sa budem cítiť. Zatial som na tom dobre ani neviem že som tehu, sem-tam chute na všetko a naraz. No jo no.

Čo sa týka tých blbích kecov..to vieš, okolo mňa dochodcovia ktorý nemajú čo robiť, ešte v šestinedelí mi sused vravel že vyzerám jak múra a že si mám s mužom zaskákať a budeme mať iné, že i jeho žena prišla o dieťa a takto sa netvári a žije ďalej. To že oň prišla pred 50 rokmi ale nehralo rolu… Alebo neustále keci či už zistili prečo nám decko umrelo, kde som nechala decko alebo kde mám kočár… Či už konečne chodím zas do práce (jak keby ma živili…)
Vážne sme začali uvažovať o tom že sa odsťahujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.5.13 18:53

@Barčí1411 ahojík! Tak už cítiš kopanečky?? To je super! Mňa sem-tam niečo zašimrá ale ešte to neviem identifikovať či sú to črevá či mimísek. Ale čakám každým dňom s pupkem sa rozprávam a večer pred spaním ho hladkám a čakám či kopne… No ešte si počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.5.13 18:58

@Domuska Ahojík! No neviem. Záleží na tom jak sa cítiš, jak ste na tom v rodine a tak. Ja osobne neviem jak by som sa rozhodla. Asi by som to prebrala s doktorkou aké sú + a aké -. Čo všetko sa može stať. Samozrejme že konečné rozhodnutie je na tebe a nik ťa nemože nútiť. Mám známu čo odmieta i testy na cukor a 1.screening. Problém v tom nieje len podpíšeš prehlásenie že s týmto testom nesúhlasíš..
Držím palečky nech je malinké vporiadku a tešíte sa zo zdravého mimíska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
17.5.13 19:16

@lilli.c Ahoj, dekuji tobe taktez. nezajimaji me pro a proti prooste na plodovku nejdu. kdyby neco, zjisti se to v 18tt (za 3t) nebo na 3D.. =)

• Citovat
  • Upravit
Domuska
17.5.13 19:16

Jo mimochodem si myslim ze to bude kluk. od sameho zacatku =)

• Citovat
  • Upravit
865
17.5.13 19:18

@Domuska jo já to beru! Osobne neviem jak by som sa rozhodla ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí