TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
17.5.13 20:36

@lilli.c No jo, uz se mi tam pekne placa - v 11.tt ho Dr. ani nemohla zmerit, jak se tam mrskalo - vypadalo to, ze chce utect nebo co :nevim: :lol: Je dobre, ze jsi taky blazen a s pupikem si povidas - moji dva blazni doma mu ctou i pohadky :lol: No a jinak, co jsem tu cetla, to jake mas zkusenosti s lidma a jejich kecama - naucit se to ignorovat, nic jineho asi nepomuze. Potom se jedine asi hodne nastvat a na plnou hubu je poslat nekam… Utikat jinam asi moc nepomuze, vsude narazite na blbecky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.5.13 21:29

@Barčí1411 Ja to viem že blbci sú všade… Naši ma učili k úcte k starším, ale jak poslať do pr..čic suseda čo čumí k nám furt cez plot, kuká do ložnice a má neustále blbé keci ma nenaučili. V poslednej dobe sa vo mne búria tak hormóny že už nemožem vydržať ani sama zo sebou…tak ak ma nejaký s tých mojich postarších susedou najdu v tejto nálade a zmienia čo len slovo tak si myslím že si servítky brať nebudem… No ale potom som si viac než istá že budem na koberečku u starosty že sa neviem chovať. Totižto starousedlíci si možu robiť čo chcú…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
18.5.13 09:22

@lilli.c Nevim,co na to rict… Ja jsem na tohle flegmous, 20 let na vesnici me naucilo ignoraci. Samozrejme z kecu, ktere ublizuji je mi vzdy na bliti, ale komu je co do myho zivota, ketry si nepotrebuju obhajovat pred nikym, takze at si melou -pomluvy jsou hele taky zmineny v zakone, za pomluvy, ktere zapricini psychicke ujmy, muzou staresinkove stat jinde a ne u starosty s kecama. Kdyby mi to takhle moc ublizovalo, klidne bych jednala akcneji, ale to je zase o povaze. Kazdopadne si myslim, ze diky hormonum te to vic vadi, az budes chodit s kocarem, budes je mit na haku :kytka: Tak se tim nestresuj, zajdi s kamoskou na dzus a vybirej vybavicku, to te rozhodne stoji vic za premtsleni, nez slovanska tupa mentalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
18.5.13 09:22

@lilli.c Nevim,co na to rict… Ja jsem na tohle flegmous, 20 let na vesnici me naucilo ignoraci. Samozrejme z kecu, ktere ublizuji je mi vzdy na bliti, ale komu je co do myho zivota, ketry si nepotrebuju obhajovat pred nikym, takze at si melou -pomluvy jsou hele taky zmineny v zakone, za pomluvy, ktere zapricini psychicke ujmy, muzou staresinkove stat jinde a ne u starosty s kecama. Kdyby mi to takhle moc ublizovalo, klidne bych jednala akcneji, ale to je zase o povaze. Kazdopadne si myslim, ze diky hormonum te to vic vadi, az budes chodit s kocarem, budes je mit na haku :kytka: Tak se tim nestresuj, zajdi s kamoskou na dzus a vybirej vybavicku, to te rozhodne stoji vic za premtsleni, nez slovanska tupa mentalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.5.13 11:17

@Barčí1411 Ďakujem za podporu. Ja i manžel sme povodne z mesta, toto nepoznáme. Je možné je to je tými hormónami, ale aj tak nechápem prečo sa furt do toho ser.. Kámošky mám všetky ďaleko. Nooo na to že mám auto minimálne sú ďaleko, inák tak 3/4 hod autom. Preto hladám niekoho kto býva blízko ale nejak sa mi nedarí..Tak aspoň cez net.. Aj to pomože! Ešte raz vďaka, pokúsim sa ich ignorovať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
18.5.13 12:10

@lilli.c aodkud,ze jsi? Myslim, ze jsem ti cetla, ale prd si th o oamatuju a na hledani uz je tu dost prispevku :D Ja tady takt nikoho nemam. Kamoskt bydlu minimalne 150km daleko :D A potom opacnym smerem za Prahou (Rucany apod.). Ja jsem z Milovic-vsechny vetsi mesta mam tak nejak ne extra daleko. V Ml. Bol.jsem pracovala, Praha je jasna, tam nam frci PID od nas, takze v centru jsem za par minut vlakem, autem do Prahy nejezdum, nejsem vrahoun :D Do Kolina jezdime s Eminkou plavat, atd.,atd. :) Tak jestli bydlis nekde v okoli, tak se treba nekdy muzeme sejit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.5.13 14:15

@Barčí1411 No my sme s Krakovan. To je tak 25min autom od Kolíne. Som tam teraz často lebo chodím po lekároch buď ja, alebo muž, alebo beháme po veterine… No keď sa ser. tak sa ser.. Ale nesťažujeme si. Všetky kamošky si pokúpili baráčky ale opačným smerom než bývame my…
Stretnúť sa možeme najlepšie v Kolíne ale ja plávať nechodím. Nejak sa nevojdem ani do jedných plavok… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
18.5.13 14:37

Omlouvam se, ze vam zasahuju do diskuse timto, ale taky vam v tehotenstvi zniceho nic zacnou tvrdnout bradavky az bolestive, pak zmizi a pak zase? uz me to docela obtezuje :/

• Citovat
  • Upravit
3183
18.5.13 14:44

@lilli.c tak my tam muzeme sjet I mimo plavco -plavat chodi jen dcera :D ja nesmim… Musim si pockat az po :) Az se dostanu na pc, tak se podivam, kdeze to presne bydlis :lol:
@Domuska ahoj. Jojo, toto je u mne na dennim poradku, je to normalni. Nedej boze, kdybych mela nejakou na prd podprdu, tak me ty bradavky upadnou..stejne tak bolava prsa…uz mam podprdu I na spani-mam sportovni, pohodlnou…sexy pradlo musi pockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.5.13 22:34

@Domuska ahoj ja mám asi šťastie, mne sa to vyhlo. Teda boleli ma, ale len zo začiatku. Teraz je vše OK. No možno ma to ešte len čaká. Pozerala som ti na profil a neviem či som to pobrala dobre: si teraz v nemocnici? Jak tá voda? Ešte ti presakuje? Ak som to teda pobrala dobre (čítala som len pár riadkov z diskusie) teraz chápem prečo by si odmietla testy. To vieš, mám iný pohlad. Tehu zatial vpoho, z manželovej strany máme postiženie a z obou srdcové vady. Preto som písala o tom že by som si to dala vysvetliť… Ale ak máš takéto problémy, tak je to úplne o niečom inom… Držím palce nech ste obaja v poriadku. Ahoj a drž sa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
19.5.13 00:10

Ahoj holky, tak v pátek jsem byla na prvním sreeningu u Apolináře. Byl to pro mě hrozně silný zážitek, rozbrečela jsem se, když jsem viděla mimi na obrazovce a slyšela jeho srdíčko. Krásně kopal nožičkama, fakt nádhera!!! Partner byl se mnou. Jen ještě nebylo poznat, co to bude, tak snad příště. Vše dopadlo ok, tak jsem ráda. Vrtá mi hlavou ten odběr plodovky. Moc se mi do toho nechce, když screening je v pořádku. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
19.5.13 07:22

@kamkakamka proč že jdeš na plodovku? nevyšla ti krev??? já měla jít taky, ale zase prototže NT doktorka blbě naměřila, pak jsem šla ještě ke 3doktorům a ti nic nenašly, takže na odběr nejdu, napsala mi tam ještě špatný toky, ale buď byla hloupá, nebo chtěla mít rychle vydělaný peníze, od pojišťovny za to mají skoro 10tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.5.13 08:04

@kamkakamka ahoj! Blahoželám ku krásnemu mimísku. Nám zatial nič nevraveli. Tak dúfam že to nebudeme riešiť. V 20tt máme ísť do Motola na vyšetrenie srdiečka mimíska, tak uvidíme. Verím že to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
19.5.13 09:43

@Mája B Nechci jít na plodovku, doktorka se jen zmínila, jestli bych chtela jít, že se to dělá v 16.týdnu. Půjdu jen na genetickou konzultaci, tím nic nezkazím a to mi doporučila. Je mi 36,tak možná kvůli tomu se zmínila. Ale screening dopadl na výbornou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
19.5.13 09:45

@lilli.c Moc ti děkuji a samozřejmě také gratuluji. Jinak holky, už máte vybranou porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí