Poradna duly
Jana Čurdová
@Domuska tak to jo! hlavne si všetko pozisťuj skor než tam pojdeš lebo tam ti moc neporadia. Na čo sa neopýtaš to ti nepovedia alebo len stroho… Budem držať palce.
@Domuska ale to není, že ten chlap je doma, já mám napsanej rodičák taky na manžela, ale jen kvůli těm penězům(beru 11.500,–) a s platem servírky bych na to nedosáhla, tam to jméno chlapa jen figuruje v papírech, on musí jít s takovým tiskopisem na správu soc. zabezpečení, aby mu potvrdily soc. pojištění a je to, dál pak je vše na tvý jméno, akorát nevím, když nejste manželé, ale zase je to otec dítěte, no zkus to…
@Mája B ¨zkusim ale me to tak bylo receno
tak ja uz nevim. jde mi z toho hlava kolem
@Mája B Ahoj! Ďakujem že si Domuske poradila čo a jak. Neviem jak to funguje, len viem že to ide. Som rada, že je tu niekto kto jej poradí. Ešte raz díky.
Ahojky holky, je tu někdo z prahy kdo se bude registrovat u Apolináře? potřebovala bych poradit..:( s el. registrací
omuska:tak to je sila no me vy tohle nerekla ptz ja nesmim nic tahat a mam byt pomerne v klidu zadnej sex zadna tepla voda tak uvidime. nestiham to tady cist kdy mas tp?
@ivus23 píše:omuska:tak to je sila no me vy tohle nerekla ptz ja nesmim nic tahat a mam byt pomerne v klidu zadnej sex zadna tepla voda tak uvidime. nestiham to tady cist kdy mas tp?
ja jsem to moc nepochopila
![]()
@ivus23 jo takdle. jo jako kdyz ti napise doktor neschopenku tak budes dostavat penize =)
@Domuska ale prosím ťa! Už som myslela že sa ti na to pozriem, že to vyhladám na nete lebo si myslím že je to docela blbá situácia. Tak som bola hrozne rada že ti Mája B poradila jak to riešila a mala si to z praxe…takže pohoda.
Holky muj chlap me neveri ze kdyz sem na pracaku ze du automaticky na 4roky
@ivus23 tak ho pošli na sociálku nech sa opýta oni mu to tam vysvetlia
![]()