TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3756
16.5.13 12:28

Nezvracím, jen nemívám takový hlad a spíš mi ani nechutná…:))ale to je třeba dopo/odpo a večer? bych snědla všechno co vidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 12:40

lilli.c

Takže to máme podobné :). Vypadám jak kdybych se hodně najedla, předtím jsem byla štíhlá, břicho jsem neměla, takže si okolí může všimnout, jeden už si všimnul :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.5.13 15:14

@Silvuška Ov ja mam scearning negativni takže v pořátku až na tu chodokrevnost nenabrala sem nic pořad zvracim a to už jsem ve 4 měsici ale snad to brzo přejde neni den abych nezvracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.5.13 15:15

Ale břiško máme koukni na moje album :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.5.13 16:07

Holky co je pravda na tom že když mám chutě na slady že to bude holka a když na kysely tak kluk? ptž ja kysely nemužu okurky ubec citron to zvracim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 16:50

Já moc takovým povídačkám nevěřím. Kazdé tělo je jiné a vyrovnává se s tím po svém. Mám dvě kamarádky obě mají holčičky a každá měla těhotenství úplně jiné, jedna dlouho zvracela, ze vseho ji bylo zle a druhá pomalu nevěděla, že je těhotná, takže je to asi individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.5.13 20:01
@ivus23 píše:
Holky co je pravda na tom že když mám chutě na slady že to bude holka a když na kysely tak kluk? ptž ja kysely nemužu okurky ubec citron to zvracim…

Tak tomu never. Čakáme jedno dítko a včera som jedla zavináča s čokoládou. Mala som na to chuť naraz tak čo so mnou. :oops: Myslím ale že čakáme dievča. Tak uvidíme. U prvého som mala chuť stále len na maso a vravela som že to bude určite chlapec. A bol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.5.13 20:06

Ahojda Holky :) muzu se k vám pridat? take mam TP v listopadu konkretne 21. :-) a dnes jsem ukoncila 13.tyden :-) o mimco jsme se snazili 9 mesicu, coz je si myslim celkem pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.5.13 20:08

@Silvuška Ov No ja som chudá bola naposledy tak pred rokom. Potom prvé tehu no nevyšlo to. Cez tehu som vtedy nabrala 20kg a vďaka mojej mame ktorá mi po porode naordinovala protistresové prejedanie mi zostalo 15kg. Takže základ dobrý. Od porodu ubehli 4 mesiace a nám sa to zas podarilo. Takže ešte som jedny kylá nezhodila a ďalšie budem naberať. Zatial si to nikto zo susedov nevšimol. To vieš, už sa bojíme tak radšej nosím široké oblečenie tak sa to strati a v neposlednom rade nikto nevie, jak moc tlstá som zostala :palec: takže super. Ale čakám na blbé keci každým dňom. Predsa len sa to nedá skrývať donekonečna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.5.13 20:10

@Schara Ahoj a vítaj! Blahoželám že sa vám to podarilo do roka. V poslednej dobe (aspoň v mojom okolí) sa to nedarí i cez rok alebo na 1.pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
16.5.13 20:11

Ahojky =) ten prvni trimestr strasne neutika :| ale už jsem v 15 a letí to =) jinak mam rodit 8.11 =)

• Citovat
  • Upravit
865
16.5.13 20:14

@Domuska Ahoj! No my sme s mužom nedávno vraveli že je to len včera čo sme robili testík a už máme za sebou 1/3. My máme termín 13.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.5.13 20:16

@lilli.c dekuji. v mém okolí je to v podstate stejne, bud rychle po vysazeni HA a nebo pak az po tom roce… jsem rada ze se nam podarilo takhle :) bude to nase prvni mimco, tak se moc tesime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.5.13 20:18

@Schara To je asi všade rovnaké… :lol: Je fajn že sa tešíte. Máš nejakú predstavu čo to bude? Myslím taký vnútorný hlások čo ti vraví je to…volá sa tak a tak. Ja si myslím od prvého dňa že to bude dievča a niečo mi furt vraví že to bude Barunka. Tak som zvedavá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.5.13 20:23

@lilli.c no mam takovy vnitrni hlas, ze to bude kluk :) ale to se dozvim az na velkem utz v tom 20.tt coz je za dlouho :mrgreen: i kdyz ono to asi utece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí