Poradna duly
Jana Čurdová
Nezvracím, jen nemívám takový hlad a spíš mi ani nechutná…:))ale to je třeba dopo/odpo a večer? bych snědla všechno co vidím ![]()
Takže to máme podobné
. Vypadám jak kdybych se hodně najedla, předtím jsem byla štíhlá, břicho jsem neměla, takže si okolí může všimnout, jeden už si všimnul
.
@Silvuška Ov ja mam scearning negativni takže v pořátku až na tu chodokrevnost nenabrala sem nic pořad zvracim a to už jsem ve 4 měsici ale snad to brzo přejde neni den abych nezvracela
Holky co je pravda na tom že když mám chutě na slady že to bude holka a když na kysely tak kluk? ptž ja kysely nemužu okurky ubec citron to zvracim…
Já moc takovým povídačkám nevěřím. Kazdé tělo je jiné a vyrovnává se s tím po svém. Mám dvě kamarádky obě mají holčičky a každá měla těhotenství úplně jiné, jedna dlouho zvracela, ze vseho ji bylo zle a druhá pomalu nevěděla, že je těhotná, takže je to asi individuální…
@ivus23 píše:
Holky co je pravda na tom že když mám chutě na slady že to bude holka a když na kysely tak kluk? ptž ja kysely nemužu okurky ubec citron to zvracim…
Tak tomu never. Čakáme jedno dítko a včera som jedla zavináča s čokoládou. Mala som na to chuť naraz tak čo so mnou.
Myslím ale že čakáme dievča. Tak uvidíme. U prvého som mala chuť stále len na maso a vravela som že to bude určite chlapec. A bol…
Ahojda Holky
muzu se k vám pridat? take mam TP v listopadu konkretne 21.
a dnes jsem ukoncila 13.tyden
o mimco jsme se snazili 9 mesicu, coz je si myslim celkem pohoda ![]()
@Silvuška Ov No ja som chudá bola naposledy tak pred rokom. Potom prvé tehu no nevyšlo to. Cez tehu som vtedy nabrala 20kg a vďaka mojej mame ktorá mi po porode naordinovala protistresové prejedanie mi zostalo 15kg. Takže základ dobrý. Od porodu ubehli 4 mesiace a nám sa to zas podarilo. Takže ešte som jedny kylá nezhodila a ďalšie budem naberať. Zatial si to nikto zo susedov nevšimol. To vieš, už sa bojíme tak radšej nosím široké oblečenie tak sa to strati a v neposlednom rade nikto nevie, jak moc tlstá som zostala
takže super. Ale čakám na blbé keci každým dňom. Predsa len sa to nedá skrývať donekonečna…
@Schara Ahoj a vítaj! Blahoželám že sa vám to podarilo do roka. V poslednej dobe (aspoň v mojom okolí) sa to nedarí i cez rok alebo na 1.pokus
Ahojky =) ten prvni trimestr strasne neutika
ale už jsem v 15 a letí to =) jinak mam rodit 8.11 =)
@Domuska Ahoj! No my sme s mužom nedávno vraveli že je to len včera čo sme robili testík a už máme za sebou 1/3. My máme termín 13.11.
@lilli.c dekuji. v mém okolí je to v podstate stejne, bud rychle po vysazeni HA a nebo pak az po tom roce… jsem rada ze se nam podarilo takhle
bude to nase prvni mimco, tak se moc tesime ![]()
@Schara To je asi všade rovnaké…
Je fajn že sa tešíte. Máš nejakú predstavu čo to bude? Myslím taký vnútorný hlások čo ti vraví je to…volá sa tak a tak. Ja si myslím od prvého dňa že to bude dievča a niečo mi furt vraví že to bude Barunka. Tak som zvedavá!!
@lilli.c no mam takovy vnitrni hlas, ze to bude kluk
ale to se dozvim az na velkem utz v tom 20.tt coz je za dlouho
i kdyz ono to asi utece.