Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411
No snad videt neco bude, ale jestli mi to doktor rekne - a jestli se to ve finale nezmeni..je vec druha, ze?
jako nemuzu rict, ze by me nepalila zaha nebo mi nebylo tezko, ale urcite jsem mela tyto priznaky jemnejsi nez jine maminky, co jsem tu cetla a jsem za to rada
Neumim si predstavit, ze bych mela rano v pet vstavat do prace a celou cestu se stresovat, kde se pozvracim… ![]()
@Barčí1411 no já jestli jsem to dobře pochopila, tak mám zítra tu krev spojenou s první poradnou a vystavením průkazky, ale nejsem si tím jistá
Dnes jsem 11+1 a mám pocit, že jsem těhotná už sto let ![]()
a co se týče chutí, tak právě jim kyselý rybičky a zapíjím je mrkvovým džusem ![]()
@doumi ty praseee
ja si jdu dat svlikaci parky, si je dam do testicka, tim nakrmim zbytek rodiny a budbudou po veceri ![]()
@Klairs ja teda nebleju, jeste aby jo
fuj, vstavala jsem ve 4 rano ty nejhorsi dny, ale uz jsem na rd izikovym, tak vstavam az tak v 6,trpim nespavosti opet. Staci mi par hodinek
ale mivam I dny, kdy muzu chrapat 2dny v kuse…ale mam stejne smulu ![]()
@Barčí1411 jaký prase?? to je ňaminka
a ještě jsem mu poslala pár solených arašídů
![]()
@doumi
arasidy bych si dala taky
… btw - me komentare si neber osobne
ja si proste delam kozenky ze vseho ![]()
@Barčí1411 to si opravdu vážně neberu, jsem člověk podobné povahy, který si dělá taky ze všeho, všech i sebe srandu
Mě jen tak neurazíš ![]()
@doumi to se mi ulevilo
A odkud, ze jsi?
Doufam, ze z druhy strany republiky, tam mam vsechny zpriznene duse
… ![]()
@Barčí1411 Jsem z Prahy… taky tě tipuju na druhou stranu republiky, páč mám pocit, že všichni v okolí se uráží ![]()
@doumi Je, ty vo…brdo
Kdy se sejdeme?
Bydlim v Milovicich, takze sednu na vlak a v centru Prahy jsem za 30 minut
Akorat mam teda uz prcinu jednu, takze by na rande prisla krenit
![]()
@Barčí1411 do Milovic jsem jednou zabloudila autem
no já bydlím na Stodůlkách, takže druhá strana Prahy a do centra to máme stejně dlouho
a co se týče malých křenů, ty mi nevadí ![]()
@doumi, tak to je v cajku
To si muzeme dat rande nekde v centru az bude hezky a neco vymyslet, abych prcinu moji zabavila a my mohly v klidu pomlouvat ![]()
@Barčí1411 tak jo
Musime neco vymyslet
Dneska jsem konecne dostala prukazku ![]()
@Barčí1411 dneska jsem doktora ani nevidela.. Brali mi krev, moc a vystavili prukazku.
@doumi píše:
@Barčí1411 tak joMusime neco vymyslet
Dneska jsem konecne dostala prukazku
tak to gratuluji, já ji mám už od 6+6tt