TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
15.4.13 18:12

Ahoj My máme termín na konci Listopadu. jsme také z Prahy ale z uplně jiného konce z Pha 5. u nás to zatím nikdo neví dneska jsme byla na gyndě a čekám až muž dorazí domů:D jsme zvědavá na miminko se už moc těšíme a bylo dlouho plánovany:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
17.4.13 09:04

Zdravím :mavam:

Jak se máte holky? Jak se cítíte? V kolikátém tt jste? Já jsem v 9tt a vůbec si nepřipadám jako těhotná:-( a mám z toho špatný pocit. Taky to tak máte?:( Unavená teda jsem pořád, ale už mi nebývá tak zle, prsa už mě přestaly bolet a v břiše mě sem tam pichne.. Tak jsem z toho taková celá nesvá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.4.13 14:38

Ahoj my se máme skvěle:D dneska jsme se byli společně s mužem kouknout na našeho mimíska na utz muž byl trošku zaražený ale láskyplný a byl moc na mě hodnej tak doufám že to do večera v práci krásně zpracuje a večer budeme jen po lehounku slavit a povídat si o miminku. Jinak dneska mě ráno má oblíbená vůně malinko nakopla ale jen cca 2 minutky jsem myslela že vrhnu po té už to bylo ok. Jinak nemáme žádné potíže a jsme v 6+2tta moc se těšíme na mimíska. P. s Holky jak to máte s nakupováním věcí pro miminko? už jste něco koupily? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
17.4.13 16:01

@Meggisek tak to je fajn :-) noo to jsem taky zvědaváá..s tím nakupováním :-) já vždy když jdu kolem obchodu s oblečením pro prcky neodolám :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.4.13 16:03

HIHI no tak já už mám skoro vše koupené:D) ale myslím si že neodolám a budeme toho mít sakra moc a sakra hodně toho nevyužijeme ani:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
17.4.13 16:54

Není na to moc brzy? Aby jsi měla všechno už??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.4.13 16:57

No ani moc ne protože skoro všechno jsme podědili uplně nové od sestřenky co se jí měli narodit dvojčátka a jedno to z nich nepřežilo tak nám věcičky před časem darovala tak že máme uplně celou výbavičku pro kluka a ted už jen pokukuji po vychytávkách a věcičkách pro holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
17.4.13 17:24

Ahaaa :-) tak to jo.. to já ještě s nákupy počkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
19.4.13 20:05

Ahoj, jestli muzu, tak se k vam taky pridam :-) TP 7.11. a uz to vedi asi uplne vsichni… :mrgreen:
Jo a v Praze jsem denne, dojizdim do prace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
19.4.13 20:17

Ahoj holky, tak se vam tady vsem dari? Me ted posunula doktorka tp na 29.11., podle utz, ale jeste se to klidne muze zmenit, vsak vite, jak to je. Ja jsem si dnes objednala angelsound a uz se tesim, az ho zkusim, jsem pekne nervni, ted budu na dalsi utz cekat 5 tydnu, je to pekne stresujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rhipsalis
22.4.13 18:04

Jedna veselá historka ze dneška, kterou později miminkovi vyčtu, až mu bude tolik, že se tomu společně zasmějem: Dnes se mu ve frontě v supermarketu u kasy vůbec, ale vůbec nelíbil nechutný voňavý pán, který zřejmě za posledních 20 let nepotkal vanu ani pračku…tak jsem je tam pozvracela kompletně všechny :D

• Citovat
  • Upravit
3756
29.4.13 11:15

Ahojky maminy :hug: jak se vám daří?:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
29.4.13 15:07

Ahoj! My máme TP 13.11., ale dúfam že to bude skor. Dnes som sa bola objdednať na prvotrimestrálny screening. Máte ho už niektorá za sebou? Mám z neho strach. V začátku sme brali antibiotiká. Prvé tehu nedopadlo dobre vraj arytmie s tým že srdiečko už nenaskočilo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
29.4.13 16:34

@lilli.c ahojky, já jdu na prvotrimestralni screening 2.5. a těším se :-) nestresuj se zbytečně!:) to Ti neprospěje;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
29.4.13 20:31

Ahoj Máma21. My ideme 3.5. tiež sa tešíme, ale ten červíček stále hlodá… Ide s tebou i manžel? Ten moj má volno tak sa na tú našu žabičku hrozne teší. Hlavne aby sa nechala vyfotiť nech pridám fotečku i sem. Býva ti ešte špatne? Mne teda nieje vobec. A kebyže niesom táááák strašne unavená ani neviem že som tehotná. Moc sa teším až začne kopať. Rozprávaš sa s bruškom? Ja si pripadám jak blázon ale rozprávam sa s ním i keď varím : teraz tam dáme toto a toto, zamiešame… Manžel si ťuká na čelo, ale hlavne že som vraj spokojná a šťastná. Tak nech ti to toho 2.dobre dopadne. Držím palečky. Ozaj! Máš nejakú predtuchu čo čakáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí