Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky… tak jakpak se máte? Už jste řekli rodině, že čekáte mimčo? Nebo s tím čekáte na pozdějc? Já jdu na první kontrolu v pátek, strašně se těším, ale na druhou stranu i bojím, protože jsem včera dostala antibiotika, tak doufám, že bude vše ok. Držím všem palečky, ať se mají pupíky k světu!!! Já jsem z Prahy, a je to moje první těhu. Co vy?
@Angelinka155 ahojky, to je super
jsem taky z Prahy a moc kamaradek tehu tu nemam:( kde presne v praze bydlis?:-) ja uz to rekla zatim jen rodine:) nevydrzela jsem to!! Vsechno bude ok:) pak nam dek vedet:)
Bydlíme na Praze 4. a ty? Já se na rodinu chystám právě po tý první kontrole, tak jsem zvědavá na jejich reakce ![]()
@Angelinka155 u nás to ví moji rodiče, moje babi a sourozenci, pak pár dobrých známých. Manželovi rodiče to zatím neví, tam máme trochu strach, jak to vezmou, ani z malé nebyli moc nadšení ![]()
Já se trošku bojím reakce taťky, protože nějak nezvládá tyhle překvapení. Vím, že nakonec bude strašně rád, ale ty první reakce mu dávají zabrat
Stejné to bylo ikdyž jsme oznámili zasnoubení, z toho se vzpamatovával ještě půl roku ![]()
@Máma21 Já bydlím přímo na Spořilově, Vysočany nejsou úplně blízko ale ani daleko ![]()
@Angelinka155 dnes jsem tama projizdela;-) tatku bude urcite rad uvidis:-) taky sem se bala jeho reakce! A nakonec to dopadlo nad ma ocekavani:-)
Ahoj holkym, tak nam krasne tluce srdicko a mame 5.41mm
zatim jsem to rekla svym rodicum, brachovi a par dobrym kamaradum, zbytku rodiny a vsem ostatnim to budeme rikat az v cervnu
No tak to je skvělá zpráva
Tak ať pěkně roste
Já to budu oznamovat taky až v červnu, zatím jsem si to nechala z osobních důvodů pro sebe, ale nijak tím netrpím, miminko jsem chtěla a zatím si úplně vystačím s vlastním těšením
.
@Freetibet Tak to je perfektní, taky už se těším až to budu mít za sebou ![]()
Ahojky… Tak mame za sebou prvni kontrolu, jeste jsme ale malinky, takze nebylo ani srdicko, tak snad na dalsi kontrole 26.4. Jak se mate vy???
Ahoj, ono se srdíčko včas objeví, není potřeba na ně spěchat
Nevím, jak je vám, ale já mám už 14 dní otravný stavy - mám hlad a z toho je mi mdlo a na zvracení, tak se najím a sice už mi není mdlo, ale tlačí mě to v žaludku, pálí žáha a je mi na zvracení zas
Tak nevím, jestli je na to nějaká babská rada, ale tuším, že to budu muset přetrpět.