TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
9.4.13 00:08

@Freetibet drzim palce :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rhipsalis
9.4.13 09:11

Taky držím palce a těším se na dobré zprávy :)

• Citovat
  • Upravit
9.4.13 11:21

Ahoj holky… tak jakpak se máte? Už jste řekli rodině, že čekáte mimčo? Nebo s tím čekáte na pozdějc? Já jdu na první kontrolu v pátek, strašně se těším, ale na druhou stranu i bojím, protože jsem včera dostala antibiotika, tak doufám, že bude vše ok. Držím všem palečky, ať se mají pupíky k světu!!! Já jsem z Prahy, a je to moje první těhu. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
9.4.13 12:19

@Angelinka155 ahojky, to je super ;) jsem taky z Prahy a moc kamaradek tehu tu nemam:( kde presne v praze bydlis?:-) ja uz to rekla zatim jen rodine:) nevydrzela jsem to!! Vsechno bude ok:) pak nam dek vedet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 12:32

Bydlíme na Praze 4. a ty? Já se na rodinu chystám právě po tý první kontrole, tak jsem zvědavá na jejich reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.4.13 12:41

@Angelinka155 u nás to ví moji rodiče, moje babi a sourozenci, pak pár dobrých známých. Manželovi rodiče to zatím neví, tam máme trochu strach, jak to vezmou, ani z malé nebyli moc nadšení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
9.4.13 12:58

@Angelinka155 ja bydlim v Praze 9- Vysocany:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 13:32

Já se trošku bojím reakce taťky, protože nějak nezvládá tyhle překvapení. Vím, že nakonec bude strašně rád, ale ty první reakce mu dávají zabrat :-) Stejné to bylo ikdyž jsme oznámili zasnoubení, z toho se vzpamatovával ještě půl roku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 13:37

@Máma21 Já bydlím přímo na Spořilově, Vysočany nejsou úplně blízko ale ani daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
9.4.13 18:40

@Angelinka155 dnes jsem tama projizdela;-) tatku bude urcite rad uvidis:-) taky sem se bala jeho reakce! A nakonec to dopadlo nad ma ocekavani:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
9.4.13 21:04

Ahoj holkym, tak nam krasne tluce srdicko a mame 5.41mm :mrgreen: zatim jsem to rekla svym rodicum, brachovi a par dobrym kamaradum, zbytku rodiny a vsem ostatnim to budeme rikat az v cervnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rhipsalis
10.4.13 08:49

No tak to je skvělá zpráva :D Tak ať pěkně roste :D Já to budu oznamovat taky až v červnu, zatím jsem si to nechala z osobních důvodů pro sebe, ale nijak tím netrpím, miminko jsem chtěla a zatím si úplně vystačím s vlastním těšením :).

• Citovat
  • Upravit
10.4.13 10:27

@Freetibet Tak to je perfektní, taky už se těším až to budu mít za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.13 19:56

Ahojky… Tak mame za sebou prvni kontrolu, jeste jsme ale malinky, takze nebylo ani srdicko, tak snad na dalsi kontrole 26.4. Jak se mate vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rhipsalis
15.4.13 10:11

Ahoj, ono se srdíčko včas objeví, není potřeba na ně spěchat :) Nevím, jak je vám, ale já mám už 14 dní otravný stavy - mám hlad a z toho je mi mdlo a na zvracení, tak se najím a sice už mi není mdlo, ale tlačí mě to v žaludku, pálí žáha a je mi na zvracení zas :( Tak nevím, jestli je na to nějaká babská rada, ale tuším, že to budu muset přetrpět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex