TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.5.13 14:26

@ivus23

Já jsem z Ostravy. Máš na něho nějaké doporučení nebo se Ti jen líbí? Mě se líbí tady ten http://www.kocarky-tako.cz/…carek-dalga/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.5.13 14:28

Ahojík dievčatá! Vidím že sa tu konečne niečo deje… :lol: Ahojík všetky čo ste sa nedávno pridali. :mavam: Je tu nejaká mamina z Kolínska???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.5.13 14:30

:Silvuška Ov: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je vtipny sme od sebe každa na jinym konci republiky no a mame uplně opačnej vkus mě se neliběj kočarky s velkejma kolama a ani ty ktery sou neotočny :-)ale to je každyho vkus nikomu to neodsuzuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.13 14:45

@ivus23

:mrgreen: to teda jo. 100 lidí 100 chutí, nemůže se všem líbit to stejné :D Mám ráda retro věcičky, ale i moderní. Dívám se i na aretovací kolečka ale když už se mi nějaký kočárek líbí tak stojí dvacku, nechce se mi investovat tolik peněz do kočárku. Jsem zvědavá co nakonec koupíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.5.13 15:17

@Silvuška Ov tak to je jasny ja bych si taky vybrala za 20 ale přide mi to zbytečny ja si vystačim za 10:-)deš taky na triple testy v 16 tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.5.13 16:11
@ivus23 píše:
Už máte holky nákou vybavičku?

já mám po dceři a tak už máme kočárek :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.5.13 17:06

@magda82 ten je pekný! a hlavne praktický. My máme http://www.kocarky.cz/…-marita.html teda z bazáča ale moc krásny. Takýto typ som chcela hlavne preto že budem jazdiť po lese a polných cestách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
15.5.13 17:21

@lilli.c
Ahoj, hlasim se, ale mam to do Kolina skoro pul hodky… :-) odkud jsi presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.5.13 19:13

@Klairs Ahoj ja som z Krakovan. Tiež to mám do kolína tak 1/2 hoďky. Ale som tam dosť často. Odkial si ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.5.13 19:37

@Klairs Jo už vidím. Škoda, si z ďaleka… :,( Hladám vo svojom okolí nejakú kámošku na kočárkovaní a tak. Všetky kamarátky sa mi s Kolína odsťahovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.13 20:39

ivus23

No pristi tyden jdu na ultrazvuk a dozvim se vysledky z krve co mi brali na downa. Screening v prvnim trimestru. Absolvovala jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.13 21:21

Holky rostou Vám už bříška a kolik jste přibraly. Já nepřibrala skoro nic, tak pul kila. Bříško ale roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
16.5.13 11:56
@Silvuška Ov píše:
Holky rostou Vám už bříška a kolik jste přibraly. Já nepřibrala skoro nic, tak pul kila. Bříško ale roste :-)

Ahojík! Ja už pupík mám, ale mala som i dobrý základ :lol:. A či som pribrala? Ani neviem. Nejak teraz váhou kolíšem + - 1 kg. :nevim: Hlavne že to na mne nikto z okolia nepoznál. Nejak to nechcem rozhlašovať. Vie o tom len minimum lidí mimo rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
16.5.13 12:00

@Silvuška Ov Já jsem ve 13tt spíš sem zhubla a bříško nikde :(( nevím jestli je to tím že jsem hubená a vysoká?:( ale chci břííško!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 12:23

máma21

Zvracíš, je Ti zle, trpíš nechutenstvím? Že jsi zhubla? Mě bývalo špatně, ale nikdy jsem nezvracela. Snažím se nepřejídat, a jíst hodně zeleniny a ovoce. Naštěstí netrpím žádnými zvláštními chutěmi, ale nerada bych to zakřikla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí