Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem z Ostravy. Máš na něho nějaké doporučení nebo se Ti jen líbí? Mě se líbí tady ten http://www.kocarky-tako.cz/…carek-dalga/
Ahojík dievčatá! Vidím že sa tu konečne niečo deje…
Ahojík všetky čo ste sa nedávno pridali.
Je tu nejaká mamina z Kolínska???
:Silvuška Ov:
to je vtipny sme od sebe každa na jinym konci republiky no a mame uplně opačnej vkus mě se neliběj kočarky s velkejma kolama a ani ty ktery sou neotočny
ale to je každyho vkus nikomu to neodsuzuju:-)
to teda jo. 100 lidí 100 chutí, nemůže se všem líbit to stejné
Mám ráda retro věcičky, ale i moderní. Dívám se i na aretovací kolečka ale když už se mi nějaký kočárek líbí tak stojí dvacku, nechce se mi investovat tolik peněz do kočárku. Jsem zvědavá co nakonec koupíme…
@Silvuška Ov tak to je jasny ja bych si taky vybrala za 20 ale přide mi to zbytečny ja si vystačim za 10:-)deš taky na triple testy v 16 tydnu?
@ivus23 píše:
Už máte holky nákou vybavičku?
já mám po dceři a tak už máme kočárek
![]()
@magda82 ten je pekný! a hlavne praktický. My máme http://www.kocarky.cz/…-marita.html teda z bazáča ale moc krásny. Takýto typ som chcela hlavne preto že budem jazdiť po lese a polných cestách.
@lilli.c
Ahoj, hlasim se, ale mam to do Kolina skoro pul hodky…
odkud jsi presne?
@Klairs Ahoj ja som z Krakovan. Tiež to mám do kolína tak 1/2 hoďky. Ale som tam dosť často. Odkial si ty?
@Klairs Jo už vidím. Škoda, si z ďaleka…
Hladám vo svojom okolí nejakú kámošku na kočárkovaní a tak. Všetky kamarátky sa mi s Kolína odsťahovali…
No pristi tyden jdu na ultrazvuk a dozvim se vysledky z krve co mi brali na downa. Screening v prvnim trimestru. Absolvovala jsi to?
Holky rostou Vám už bříška a kolik jste přibraly. Já nepřibrala skoro nic, tak pul kila. Bříško ale roste ![]()
@Silvuška Ov píše:
Holky rostou Vám už bříška a kolik jste přibraly. Já nepřibrala skoro nic, tak pul kila. Bříško ale roste
Ahojík! Ja už pupík mám, ale mala som i dobrý základ
. A či som pribrala? Ani neviem. Nejak teraz váhou kolíšem + - 1 kg.
Hlavne že to na mne nikto z okolia nepoznál. Nejak to nechcem rozhlašovať. Vie o tom len minimum lidí mimo rodinu.
@Silvuška Ov Já jsem ve 13tt spíš sem zhubla a bříško nikde
nevím jestli je to tím že jsem hubená a vysoká?:( ale chci břííško!:D
Zvracíš, je Ti zle, trpíš nechutenstvím? Že jsi zhubla? Mě bývalo špatně, ale nikdy jsem nezvracela. Snažím se nepřejídat, a jíst hodně zeleniny a ovoce. Naštěstí netrpím žádnými zvláštními chutěmi, ale nerada bych to zakřikla… ![]()