TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
19.5.13 18:59

@Mája B jo taky jsem to rikala doktorovi ale rikal ze se mu to malo kdy stalo ze by to vyslo falesne. nechapu proc na to musim lest ty jo.. od toho jsou tu Screeningy :/ jdu ve ct. tak drzim pesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
865
19.5.13 19:07

@kamkakamka Jo tam je to vraj fakt dobrý. Niekto to tu už spomýnal že má posledných pár dní na rezervaciu. Mám šťastie, že bývam mimo velké mestá že si zajednávať termín a miesto nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.5.13 19:11

Ja neviem čo to majú všetci doktory s triply testami. :think: Mne vobec o niečom takom doktorka ani nevravela. Jej stačí asi ten 1.screening. :nevim: Držím vám všetkým kto na to idete palce, nech to dobre dopadne. Potom dajte vedieť jak ste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.5.13 19:17

@lilli.c mas rozumnou doktorku! gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
865
19.5.13 20:31

@Domuska To vieš, súkromníčka, ale zlatá to žena. Vždy si najde čas pokecať. Všetko vysvetlí, nič nieje problém. Som za ňu hrozne rada. Vystriedala som asi 4 doktorov ale všade som sa cítila jak kus dobytka. Ale tu je to iné. Dokonca keď som prišla s tým že čakáme mimi (2013) tak bola šťastnejšia hádam jak ja. To vieš, ani jej nebolo príjemné že sa o nás (2012) 9 mesiacov starala a ono to nevynde.. Možno i v tvojom okolí bude nejaký doktor/ka s mozgom a hlavne srdcom. Každému vyhovuje niečo iné. Ja potrebujem aby na mňa hladeli jak na človeka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.5.13 20:35

@Domuska Ešte som sa ťa chcela opýtať jak sa cítiš. Jak som to niekde čítala tak si na pracáku..to nieje 2× dobré, ale bohužial. Nenaháňajú ťa moc? Neviem jak je to tu v čr ale moja mamina v sr musela každé 2 týždne nosiť razítka z firiem že sa bola pýtať na prácu a že o ňu nemajú záujem. Ešteže je už na dochodku. Bolo to vraj hodne náročné…hlavne vystáť na tom pracáku tú frontu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.5.13 20:38

@lilli.c jo tak to mas vazne dobre. 8o :kytka: me vyhovuje muj doktor, je skvely.. jen me stve ze jsem jen jeden mravenecek z velkeho mraveniste.. Chtela bych vetsi peci.. ale jak bych mohla chtit. dyt jsem jen pacinetka =)

• Citovat
  • Upravit
865
19.5.13 20:40

@Domuska O akú péči by si mala zájem. Aby s tebou o všetkom hovoril, alebo nejaké vyšetrenia, alebo čo… nejak tomu nerozumiem…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.5.13 20:40

@lilli.c ¨Tak to ne :-O ja tam chodim jednou za 3 mesice. to vis, skolu mam dodelanou ale rocni praci za sebou jeste ne :( musim si po narozeni mimca najit nejakou brigadku na cerno. jinak normalni praci si muzu najit az po 4 letech (a to by mi doma hrablo) :zed:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.5.13 20:42

@lilli.c na co se nezeptam, to mi nepovi. asi tak.. ja presne nevim co bych chtela :| jsem rozmlsana :)

• Citovat
  • Upravit
865
19.5.13 20:43

@Domuska a nešlo by to napísať (materská) na chlapa a potom sa prehodiť? to by si mohla i na 2 alebo 3 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.5.13 20:45

@Domuska aha. nooo moja doktorka je také treštidlo ukecané… tak ma zavalí informáciami že to doma musím trochu zošrotovať a aj tak si to dohledávam na internete lebo zošrotovať hodne nových vecí naraz a v strese…to mi moc nejde
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.5.13 20:45

@lilli.c slo ale on neumi drzet ani rocni decko. natoz se starat o novorozene.. :lol: a ani by to nechtel

• Citovat
  • Upravit
865
19.5.13 20:48

@Domuska no ale to by nemusel byť doma dlho. opýtaj sa na sociálke. Ja teda viem len že to ide, lebo kamarátka to tak mala ale jak, kde a na ako dlho neviem… No ty by si sa starala, bola na pracáku a neviem napr. po mesiaci by sa materská napísala na teba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.5.13 20:50
@lilli.c píše:
@Domuska no ale to by nemusel byť doma dlho. opýtaj sa na sociálke. Ja teda viem len že to ide, lebo kamarátka to tak mala ale jak, kde a na ako dlho neviem… No ty by si sa starala, bola na pracáku a neviem napr. po mesiaci by sa materská napísala na teba…

jo to me ceka za dva mesice budu resit na pracaku secky tyto veci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí