Poradna duly
Jana Čurdová
@kamkakamka Jo tam je to vraj fakt dobrý. Niekto to tu už spomýnal že má posledných pár dní na rezervaciu. Mám šťastie, že bývam mimo velké mestá že si zajednávať termín a miesto nemusím.
Ja neviem čo to majú všetci doktory s triply testami.
Mne vobec o niečom takom doktorka ani nevravela. Jej stačí asi ten 1.screening.
Držím vám všetkým kto na to idete palce, nech to dobre dopadne. Potom dajte vedieť jak ste dopadli.
@Domuska To vieš, súkromníčka, ale zlatá to žena. Vždy si najde čas pokecať. Všetko vysvetlí, nič nieje problém. Som za ňu hrozne rada. Vystriedala som asi 4 doktorov ale všade som sa cítila jak kus dobytka. Ale tu je to iné. Dokonca keď som prišla s tým že čakáme mimi (2013) tak bola šťastnejšia hádam jak ja. To vieš, ani jej nebolo príjemné že sa o nás (2012) 9 mesiacov starala a ono to nevynde.. Možno i v tvojom okolí bude nejaký doktor/ka s mozgom a hlavne srdcom. Každému vyhovuje niečo iné. Ja potrebujem aby na mňa hladeli jak na človeka…
@Domuska Ešte som sa ťa chcela opýtať jak sa cítiš. Jak som to niekde čítala tak si na pracáku..to nieje 2× dobré, ale bohužial. Nenaháňajú ťa moc? Neviem jak je to tu v čr ale moja mamina v sr musela každé 2 týždne nosiť razítka z firiem že sa bola pýtať na prácu a že o ňu nemajú záujem. Ešteže je už na dochodku. Bolo to vraj hodne náročné…hlavne vystáť na tom pracáku tú frontu.
@lilli.c jo tak to mas vazne dobre.
me vyhovuje muj doktor, je skvely.. jen me stve ze jsem jen jeden mravenecek z velkeho mraveniste.. Chtela bych vetsi peci.. ale jak bych mohla chtit. dyt jsem jen pacinetka =)
@Domuska O akú péči by si mala zájem. Aby s tebou o všetkom hovoril, alebo nejaké vyšetrenia, alebo čo… nejak tomu nerozumiem…
![]()
@lilli.c ¨Tak to ne
ja tam chodim jednou za 3 mesice. to vis, skolu mam dodelanou ale rocni praci za sebou jeste ne
musim si po narozeni mimca najit nejakou brigadku na cerno. jinak normalni praci si muzu najit az po 4 letech (a to by mi doma hrablo) ![]()
@lilli.c na co se nezeptam, to mi nepovi. asi tak.. ja presne nevim co bych chtela
jsem rozmlsana ![]()
@Domuska a nešlo by to napísať (materská) na chlapa a potom sa prehodiť? to by si mohla i na 2 alebo 3 roky…
@Domuska aha. nooo moja doktorka je také treštidlo ukecané… tak ma zavalí informáciami že to doma musím trochu zošrotovať a aj tak si to dohledávam na internete lebo zošrotovať hodne nových vecí naraz a v strese…to mi moc nejde
![]()
@lilli.c slo ale on neumi drzet ani rocni decko. natoz se starat o novorozene..
a ani by to nechtel
@Domuska no ale to by nemusel byť doma dlho. opýtaj sa na sociálke. Ja teda viem len že to ide, lebo kamarátka to tak mala ale jak, kde a na ako dlho neviem… No ty by si sa starala, bola na pracáku a neviem napr. po mesiaci by sa materská napísala na teba…
@lilli.c píše:
@Domuska no ale to by nemusel byť doma dlho. opýtaj sa na sociálke. Ja teda viem len že to ide, lebo kamarátka to tak mala ale jak, kde a na ako dlho neviem… No ty by si sa starala, bola na pracáku a neviem napr. po mesiaci by sa materská napísala na teba…
jo to me ceka za dva mesice budu resit na pracaku secky tyto veci
@Mája B jo taky jsem to rikala doktorovi ale rikal ze se mu to malo kdy stalo ze by to vyslo falesne. nechapu proc na to musim lest ty jo.. od toho jsou tu Screeningy :/ jdu ve ct. tak drzim pesti