TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4004
23.5.13 22:26

@Barčí1411 ty máš jako cizince za manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.5.13 22:36

@Mája B jj, mam cizinecka ciziho uplne :lol::srdce: Moji lasku ze studii v zahranici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
24.5.13 06:20
@Barčí1411 píše:
@Mája B jj, mam cizinecka ciziho uplne :lol::srdce: Moji lasku ze studii v zahranici :lol:

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: tak to je super a to jsi dotáhla do česka??? :lol: jsem zvědavá, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
24.5.13 07:02

Ahoj, my zase s manzelem chteli ceske jmeno a budeme mit Honzika nebo Klarku… Uz jsem hodne nedockava vedet co to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.5.13 09:22

Ahojky, nám trvalo velice dlouho než jsme se shodli na nějakém jméně a zatím máme kluk že bude Filípek a holčička Káťa. Mám ale pocit že jak se dozvíme to co je… budeme přemýšlet zda není nějaké hezčí :P Já mám jít na velký UTZ v 20tt 13.6 ale jelikož mám ten den soud tak se musím přeobjednat. Třeba to půjde i dřív :dance: a nebo taky dýl :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.5.13 09:52

@Mája B Tak ve zkratce - my mame takovou telenovelu… Tak ja jsem byla v USA jenom studovat, takze jsem se musela po dostudovani vratit. S Rickem jsme spolu byli cele 4 roky na skole :srdce: Ale ja nemela prachy na to tam zustat a on na to, aby odesel se mnou, bylo nam 17-18. Tady jsem se vdala brzo za Cecha, po 5 letech jsme se rozvedli, z tohohle manzelstvi mam Emcu. Ale s byvalym se nevidame, on nevida ani Eminu, jedinej opravdovackej tata je pro ni Rick, milacek jeji nejmilovanejsi, jak mu rika. S Rickem jsme se nahodou nasli znovu na FB, jak jinak :lol: Po pul roce za nami priletel a zustal :lol: Planujeme vycestovat, ale ne ted… Musime chvilku pockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.5.13 09:55

@Barčí1411 škoda že tu není tlačítko :to se mi líbí :kytka: krásný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.5.13 10:45

@Michaela99 :lol:

Potim se jako vrata od chliva a to jsem jeste dneska nezacala poradne nic delat :lol: Uz nevim, co na sebe - mozna nahata bych mela chodit, nebo nevim :nevim: Jdu neco varit, dneska obed ve spanelskym duchu, at nezblbneme knedlikama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.5.13 17:58

Ahojda holky. tak nad jmenama samo ze premyslime, mame zatim favority Filip, Marek pro chlapaka a pro slecnu Terezku, Karolinku. no uvidime. ale rozhodne se chci jeste v pozdejsim stadiu tehotentsvi s muzem prohrabat v kalednari, ale kazdopadne bych rada neco cestejsiho a normalnejsiho :)

@Barčí1411 hezký příběh :palec: no tak to ja na tech placickach z 2D moc nevidim, oblicejicek uz vubec i kdyz i ta je samozrejme moc pekna. Znami si delaji srandu ze budu mit plne album fotek jeste pred narozenim mimina :mrgreen:

jinak jsem dneska zacala 15.tyden a mam uz vystrceny pupek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.5.13 18:36

No, my urcite ceske jmeno mit nebudeme, ani by zadny nebylo nic moc dobry k prijmenim :lol: uz jsme zkouseli a treba klucici nejde vubec, chudak dite :lol: u holciny by to bylo lehci… :lol: nevyhoda dvou cizackych prijmeni :lol:

Ja uz su 16.tt a jsem jako pred porodem :lol: Dneska hekam, je mi divne, tak se valil, Rick je s Emcou na kole :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.5.13 18:51

@Barčí1411 no to je jasne ze k cizimu prijmeni nebudes davat ceske jmeno, verim ze to vypada divne :) my mame prijmeni ceske takze zas nemam v planu vybirat cizi jmeno :-)
no ja po celem tydnu v praci teda citim na sobe unavu dneska, tudiz se ted valim a po Vypravej zrejme usnu jak spalek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.5.13 19:16

@Schara ja si schrupla odpo :lol: Ted se cpu, jsem jak bezedna :nevim: Ja jsem na rizikovym, tak diky bohu do prace se nemusim obtezovat. Ale mam takovou spesl profesi, ze stejne obcas musim zaskocit udelat poradek :nevim: :lol: :lol: Jinak jsem doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.5.13 20:04

@Barčí1411 jééééééé to ma vobec nenapadlo :oops: teda to že Barčí bude Barunka. No asi za to že niesom z ČR. Muža to napadlo hneď.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.5.13 20:09

@verča 1 no Terezka je tiež pekné meno, ale v mojom okolí ich mám asi 6. Kristýnok poznám asi 10. Tak sme rozmýšlali aké meno je ešte pekné a prišli sme na Markétku, ale tú má mužov brat a Eliška je tiež moc frekventované meno… No ešteže tých slovanských mien je hafo… :lol: Bruško volám Barunka úplne od prvého dňa. Nejak ma to napadlo a už to tak zostane. U prvého to bol Honza ale keďže ma moja tchýne furt masírovala že to Honza musí byť a iné meno nieje ani možné sme sa s mužom rozhodli že to bude Filip. Jak je teraz rada že to Honza nakoniec nebol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
24.5.13 21:42

Barčí, no super, to je krásnej životní příběh :hug:

Dneska mi potvrdili po druhé chlapečka, pěkně se tam natřásal a ukazoval :srdce: a triply vyšly negativně, uf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí