Poradna duly
Jana Čurdová
@Mája B jj, mam cizinecka ciziho uplne
…
Moji lasku ze studii v zahranici ![]()
@Barčí1411 píše:
@Mája B jj, mam cizinecka ciziho uplne…
Moji lasku ze studii v zahranici
tak to je super a to jsi dotáhla do česka???
jsem zvědavá, viď?
Ahoj, my zase s manzelem chteli ceske jmeno a budeme mit Honzika nebo Klarku… Uz jsem hodne nedockava vedet co to bude ![]()
Ahojky, nám trvalo velice dlouho než jsme se shodli na nějakém jméně a zatím máme kluk že bude Filípek a holčička Káťa. Mám ale pocit že jak se dozvíme to co je… budeme přemýšlet zda není nějaké hezčí
Já mám jít na velký UTZ v 20tt 13.6 ale jelikož mám ten den soud tak se musím přeobjednat. Třeba to půjde i dřív
a nebo taky dýl
![]()
@Mája B Tak ve zkratce - my mame takovou telenovelu… Tak ja jsem byla v USA jenom studovat, takze jsem se musela po dostudovani vratit. S Rickem jsme spolu byli cele 4 roky na skole
Ale ja nemela prachy na to tam zustat a on na to, aby odesel se mnou, bylo nam 17-18. Tady jsem se vdala brzo za Cecha, po 5 letech jsme se rozvedli, z tohohle manzelstvi mam Emcu. Ale s byvalym se nevidame, on nevida ani Eminu, jedinej opravdovackej tata je pro ni Rick, milacek jeji nejmilovanejsi, jak mu rika. S Rickem jsme se nahodou nasli znovu na FB, jak jinak
Po pul roce za nami priletel a zustal
Planujeme vycestovat, ale ne ted… Musime chvilku pockat ![]()
@Barčí1411 škoda že tu není tlačítko :to se mi líbí
krásný příběh.
Potim se jako vrata od chliva a to jsem jeste dneska nezacala poradne nic delat
Uz nevim, co na sebe - mozna nahata bych mela chodit, nebo nevim
Jdu neco varit, dneska obed ve spanelskym duchu, at nezblbneme knedlikama
![]()
Ahojda holky. tak nad jmenama samo ze premyslime, mame zatim favority Filip, Marek pro chlapaka a pro slecnu Terezku, Karolinku. no uvidime. ale rozhodne se chci jeste v pozdejsim stadiu tehotentsvi s muzem prohrabat v kalednari, ale kazdopadne bych rada neco cestejsiho a normalnejsiho ![]()
@Barčí1411 hezký příběh
no tak to ja na tech placickach z 2D moc nevidim, oblicejicek uz vubec i kdyz i ta je samozrejme moc pekna. Znami si delaji srandu ze budu mit plne album fotek jeste pred narozenim mimina ![]()
jinak jsem dneska zacala 15.tyden a mam uz vystrceny pupek ![]()
No, my urcite ceske jmeno mit nebudeme, ani by zadny nebylo nic moc dobry k prijmenim
uz jsme zkouseli a treba klucici nejde vubec, chudak dite
u holciny by to bylo lehci…
nevyhoda dvou cizackych prijmeni ![]()
Ja uz su 16.tt a jsem jako pred porodem
Dneska hekam, je mi divne, tak se valil, Rick je s Emcou na kole ![]()
@Barčí1411 no to je jasne ze k cizimu prijmeni nebudes davat ceske jmeno, verim ze to vypada divne
my mame prijmeni ceske takze zas nemam v planu vybirat cizi jmeno ![]()
no ja po celem tydnu v praci teda citim na sobe unavu dneska, tudiz se ted valim a po Vypravej zrejme usnu jak spalek ![]()
@Schara ja si schrupla odpo
Ted se cpu, jsem jak bezedna
Ja jsem na rizikovym, tak diky bohu do prace se nemusim obtezovat. Ale mam takovou spesl profesi, ze stejne obcas musim zaskocit udelat poradek
Jinak jsem doma..
@Barčí1411 jééééééé to ma vobec nenapadlo
teda to že Barčí bude Barunka. No asi za to že niesom z ČR. Muža to napadlo hneď.. ![]()
@verča 1 no Terezka je tiež pekné meno, ale v mojom okolí ich mám asi 6. Kristýnok poznám asi 10. Tak sme rozmýšlali aké meno je ešte pekné a prišli sme na Markétku, ale tú má mužov brat a Eliška je tiež moc frekventované meno… No ešteže tých slovanských mien je hafo…
Bruško volám Barunka úplne od prvého dňa. Nejak ma to napadlo a už to tak zostane. U prvého to bol Honza ale keďže ma moja tchýne furt masírovala že to Honza musí byť a iné meno nieje ani možné sme sa s mužom rozhodli že to bude Filip. Jak je teraz rada že to Honza nakoniec nebol…
Barčí, no super, to je krásnej životní příběh ![]()
Dneska mi potvrdili po druhé chlapečka, pěkně se tam natřásal a ukazoval
a triply vyšly negativně, uf ![]()