TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4277
28.5.13 12:30

@Mája B ahojky, my se přeci známe z diskuze Těhulky s termínem září, říjen, listopad ;) tvůj příběh jsem četla, je to hrozné, že jeden blbej den doktora tě takhle může ovlivnit, je to hrozné…ale naštěstí ti to takhle dobře dopadlo a miminko je v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
28.5.13 12:33

@Mája B a je fajn, že se to už přestává dělat - mne i dr.co mi dělal screening řekl, že mi nedoporučuje na ty triple jít, že vychází špatně a já bych se jen stresovala… že ten prvotrimestriální screening je nejpřesnější metoda, ostatní metody už nejsou tak spolehlivé… to ovšem ale musíš mít doktora, co nemá blbej den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.5.13 12:43

@HruštičkaT no jen si nemysli… vymyslet jmeno treba zrovna pro kluka je fakt peklo :lol: Pro holcicku mame Lillian Sarah… Jeste mame dve prijmeni, takze chudinky deti budou mit prijmeni na pul stranky, ale nechci Rickovi branit nejak v tom, co maji proste vzity a to jsou dve jmena a prijmeni je dany uz svatbou… :D Akorat Eminka ma jedno jmeno a jedno prijmeni, ale tim, z e se o ni biologicky otec nezajima, tak do budoucna by si ji chtel Rick „adoptovat“, takze by dostala jeho prijmeni… Ale ma jen jedno jmeno, tak to nebude mit tak dlouhy :lol:

No, my se s Emcou nacpaly, nejradeji bych lehla, ale jedu se podivat do prace, toz… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rhipsalis
28.5.13 13:17

Testy

Já měla při prvním dítěti špatně testy a hnali mě na plodovku, stejně jako moje další tři kolegyně z práce. Všechny jsme měly špatné výsledky a všechny máme zdravé děti. Ty nervy kolem všech těch vyšetření, stresy, když mi jeden doktor řekl na UTZ, že dítě má extrémně velkou hlavu, takže je určitě vadné a druhý po týdnu vnitřních hrůz to odmávl, že vše je v pořádku…a když mi v den porodu řekl můj doktor, že ty stahy jsou planý poplach, že to vidí tak ještě na 14 dní…to vše mě, pragmatičku, vedlo k tomu, že k doktorovi se prvně chystám příští týden a první tři měsíce jsem si užila krásně a bez stresu. Užívám si fajnový těhotenství, jaký měla asi moje babička, která porodila taťku na peci (k tomu se teda nechystám, my půjdem, pokud to půjde, zas do vany :) ), a nějakými starostmi si hlavu fakt nelámu.

• Citovat
  • Upravit
4277
28.5.13 15:16

@Barčí1411 no máš pravdu v tom, že pro holčičku je to asi jednodušší :) ale určo na něco příjdete :kytka: a to je krásné od manžela, jak takhle přijal tvoji dceru a že ji chce pojmout za vlastní, uf to je něco na moje splašené těhotenské hormony :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.5.13 15:46

@HruštičkaT :lol: Rick je zlaticko :srdce: :lol: Emuli zboznuje a ona jeho. Mas videt to, jak si vyznavaji lasku :lol: Vzdycky ucuravam smichy, ale i me to dojima :lol: Se objimaji, mazli, hubickujou a vyznavaji si lasku ve trech jazycich - anglicky, cesky a spanelsky :lol: Pak se pomlati a jdou si kazdej po svym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
28.5.13 18:06

@Barčí1411 hehe tak to nemá chybu :lol: ale je to fakt krásné :srdce:
a to máte výhodu takhle tři jazyky v rodině, to se bude malé i mimču hodit do budoucna :pankac: vždy jsem záviděla dětem, co měli rodiče s různýma národnostma - že se cizí jazyk nemusí učit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.5.13 18:28

Ahoj, chtela bych se zeptat, kupujete uz neco do vybavicky nebo myslite ze je jeste brzo??

jinak ja mam TP 21.11 a 23.11 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
28.5.13 18:59

@Jeinynka Ahojík! Ja si myslím že je to na každé kedy začne. Ale myslím že je lepšie to kupovať postupne. Aspoň na finance je to lepšie. Hoci poznám i mamičku čo kupovala všetko naraz. Ale s tej sumy bola potom pekne otrávená… Myslím, že by si zatial mala len chodiť, pozerať po obchodoch, nete, čo sa ti páči, spísala to čo chceš kúpiť, čo potrebuješ a tak a potom za pár týždňou až si to srovnáš tak začať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.5.13 19:20

@HruštičkaT to ano, to je takova fajn vyhoda pro deticky, ze se ty jazyky fakt nemusi ucit. Ja sama mluvim 3 jazyky + dalsi 2 jeste dva tak nejak trochu, rukama, nohama + samozrejme cestina, ale jedinou aj muzu i tak nejak ucit, zbytek bych si netroufla, protoze je nepouzivam tak jako anglinu…

@Jeinynka Ahoj. Vybavicku postupne, zacneme nejdriv od cca 20.-25.tt … Z vlastni zkusenosti uz to nenecham na posledni chvili.

Nasla jsem si vysneny kocarky dva :lol: Jeden asi za 27tis., druhej za 9tis. :lol: Kez by ten za tech 27 byl k sehnani za 9tis. :lol:

Jdu delat veceri, deti maji hlad :lol:… zase… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.5.13 19:24

A co tak nakupujete kdyz to mame na zimu??nevim treba jestli body s kratkym uziju…je to nase prvni a na zimu moc nadsena nejsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.5.13 19:25

To ja mam jeden ciste hlubokej, jednu trojkombinaci a jeden sportak-kazdej za 1000,– a po jednom diteti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.5.13 19:35
@Jeinynka píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, kupujete uz neco do vybavicky nebo myslite ze je jeste brzo??jinak ja mam TP 21.11 a 23.11 ;)

ahojda :-) mam termin taky 21.11. a nakupovat budu az po 24. tydnu. tzn, jeste je chvilku cas :-) ale uz se na to tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.5.13 19:37

Ja rozhodne body s kratkym ne-e… Bude uz zimina, tak nechci chudaka dite balit do deseti vrstev, kdyz jsou bodycka s dlouhym rukavem :lol: Proste vsechno s dlouhym a teplejsi. Vicemene se da rict, ze zimni hadriky… Preci jen to bude cca 5 mesicu ziminy, toz nic s kratkym asi neuziju…

@Jeinynka no, ja bych novej taky nechtela kupovat :lol: U prvniho jsem mela obyc levnej, ale - nevesel se mi do auta, byl fakt mega tezkej a potom jako sportak se na hovno, pardon, tlacil, nesla nainstalovat autosedacka, takze, kdyz mi Ema usnula v aute, tahla jsem ji v autosedacce v ruce, to byl des… jsem nadavala, ze jsem nekoupila lepsi… Toz se tentokrate polepsim a investuju neco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.5.13 19:43

@Barčí1411 no ty triply budou urco ve finale ok. i kdyz chapu i obavy. Me muj mudr. take delal utz ve 12.t a bude delat dalsi az ten velky. ale pry je to bezne kdyz nejsou komplikace. byt po mym, sem tam furt a furt chci to mrne videt, alespon doted, kdyz ho jeste necitim :) ja jdu na odbery v patek, ale tak nejak jsem v klidku kor kdyz 1.trimestr byl ok. ale jsem tady z nekterych diskuzi prekvapena, ze nektere si triply nenechavaji kvuli falesne pozitivite, ale pritom to AFP je i dulezite kvuli rozstepum, nejen vyvoj. vadam. A prave to afp muze nekdy pomoci odhalit rozstep, ktery by byl na utz treba spatne rozpoznatelny. ale je pravda ze je to kazdeho vec :-)
jinak teda obdivuji co se tech jazyku tyka :mrgreen: ja su rada ze zvladam tu anglinu rukama nohama :mrgreen: ale stale se snazim a priucuju :mrgreen:

holky o kocarku mam predstavu taky :D ale i financni a ta je do 10000,– coz by se melo zvladnout :-) i kdyz verim ze ten za 27.000 uz musi byt pekne vymazlenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí