TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
31.5.13 09:10

@Gabra81 jmenuje se to Gastrocynésine (http://boiron. cz/cs/90-gastrocynesine-reg), nejsem moc na tyhle věci, homeopatikům moc nevěřím, ale ono mi to fakt pomohlo, tak po 14ti dnech už na to téměř netrpím! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.13 09:11

@Gabra81 znova ten odkaz, propsal se špatně…

http://boiron.cz/…cynesine-reg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 09:31

@Gabra81 tak to si pekne uzijte. My jsme to oznamili pomerne brzo, ale meli jsme k tomu duvody :lol: Jinak to vedela jen rodina a v praci a okoli to vedelo az po 1.tr., spis jsme se chteli vyvarovat nejakych otazek, kdyby nahodou.. Doma uz to maji u nas zazite, tak by to bylo jiny… No, pekne si to uzijte a pochlub se, jak jste s novinkou obstali :lol:

@stephora No uvidime, ktere z nas to v tenhle termin vyjde, ja si myslim, ze to bude u me bud driv nebo dyl :lol: Ale uvidime, jak to vse dopadne 8)

Dneska jdu s Emickou do kina na ty Strazce neceho… v 3D :lol: Nechcete jit nekdo s nama? Teda to plati pro ty, kteri maji Prahu za rohem nebo jsou z Prahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
31.5.13 09:34

Ahojík holky. Tak som si vravela že je piatok, všetky ešte budete spať a že sem zajdem až poobede a ono prd. Manžel má dnes volno a jak vždy sa nevedel dočkať tak vstával jak keby šiel do práce teda 4.40. Takže bolo po spaní. Ale aspoň za mňa prevzal to „potešení“ vyvenčiť toho nášho neunavitelného (aspoň čo sa prechádzok a hrania týče) psa..
No holky. Ja vám teda závidím. Máte tak velký priestor na bývanie. My teda máme baráčik. Ale len 2+1 aj to len niečo cez 50m2. No časom plánujem rekonštrukciu, ale na tú teraz nieje vhodná doba. Dnes prácu hoci máme obaja, ale jelikož robíme v tej istej firme zajtra to už nemusí byť pravda.
Mám na vás takú klasickou ženskú otázočku: Čo budete dnes variť? Nejak mi došli nápady, hoci manžel stále dúfa že budú langoše…ja tomu moc velkú šancu nedávam. Včera som robila játra na cibulke a jak som cítila to sádlo a olej…bez komentára. Tak poroďte čo uvariť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.13 09:38

@Barčí1411 Barčííí, já bych šla hned a moc, ale zítra jedeme do severních Čech na svatbu a já na sobě neudělala ještě ani prd - potrvá to až do večera - všechno to holení a lakování nehtů a žehlení hadrů atd… Takže to nedávám, ale může zajít jindy a jinam, jsem z Prahy 4 Kunratic, bydlím kousek od metra Chodov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.13 09:42

@lilli.c ahoj, co bych dala za baráček i když takhle malý! ta představa vlastní zahrady je lákavá :)My bydlíme ve 2+kk v podnájmu (šli jsme oba do Prahy za Prací a byty jsou tu drahé), má to i s balkonem asi 60m2, samostatně je jen ložnička - pro miminko jsem vymyslela aspoň v obýváku takový koutek a naštěstí máme balkon, takže aspoň kočár bude tam, ale jinak sklep nemáme a v kočárkárně se krade :-/ takže pro mimi opravdu jen postýlku a přebalovák a víc nic, nevejde se. Přesun v nedohlednu.

zkus uvařit řízek a brambory nebo kaši - mě tohle jídlo nedělá vůbec nic, i když je smažené - játra na cibulce, to bych vrhla, miluju je, ale jak jsem těhu, smrdí mi to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 09:57

@stephora Ja bydlim v Milovicich, ale sednu na vlak a ten me vyhodi treba na Masarykovo nadr., takze jsem v centru Prahy cobydup za 30 min. cca, tak se nekdy muzeme domluvit. Ja jezdim s Emcou do Prahy casto, jsme uchylny na kina, divadla, ruzny akce atd., takze Te vezmeme rady s sebou nekdy. Jezdi nam to 2× dohodky, toz pohoda :nevim: Jeee do Sev. Cech? A kam tam?

@lilli.c ja ty langose tomu tvymu snad udelam a privezu mu je :lol: Jinac ja jsem vcera delala rajskou s klinkama a jeste nam zbylo :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.13 10:17

@Barčí1411 klidně se můžem dohodnout - jen ať je proboha trochu hezky :) v kině to neva, ale jinak je fajn třeba někde posedět na zahrádce :) V Milovicích bydlí jeden můj známej, ale chtějí se se ženou odtud stěhovat pryč, prý to maj daleko do Prahy. Já to v Milovicích neznám…

svatba probíhá v Blatně - je to kousek od Chomutova - akorát jim teda chudákům vůbec nevyšlo počasí, ale to si nevybereš - původně jsem měla naplánovaný krásný šatičky a místo toho pujdu v halence, těhu kalhotách a kabátě :nevim:. Já stejně pít nemůžu a chlap řídí, takže tam pojedem na obřad a odpoledne a večír zas pojedem domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 10:28

@stephora Aha, nam to vyhovuje tady - zatim. manzel v Praze pracuje a jeste si nestezoval, ze by to bylo daleko :nevim: Ale samozrejme je lepsi byt v Praze za 10 minut nez za 30 :lol: Tak se na nekdy domluvime :) :dance: Zahradku s hristem, prosim, bez Emule nejezdim, my jsme takova nerozlucna dvojka ted :lol:
Jo taaak, on totiz i muj tata jel na svatbu, ale jel do Rumburka, to je trochu vic severneji :lol:… PRSI JIM STESTIIIII :dance:

No, my si ted s Eminou udelaly manikuru - sama si nalakovala nehty a ostrihala si nehty na nohou :lol: Moje sikulka :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.13 11:06

@Barčí1411 něco vymyslíme :) :dance:
koukám, že s holčičkou je taky legrace :) u mě se teda ještě neví, co to bude, ale je úžasný, jak spolu trávíte čas a jak prožíváte takový ty holčičí věci, jako je mani, pedi apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 11:45

@stephora Tak jo, to by bylo fajn :dance:
Jojo, je to fajn mit holcicku - na druhou stranu i kluci jsou fajn, jen by si se mnou asi kluk nelakoval nehty nebo nechtel rtenku atd. :lol: Emina je zlaticko, desne ukvakana, hubu nezavre celej den - navic ona mluvi desne dospelacky a hlavne hezky - nesisla, umi vyslovit vsechny pismenka bez problemu, takze te z ni po pul dni hrabe a nemuzes se dockat vecera, kdy zaleze a bude chrapat :lol: Mame k sobe hoooodne blizko, byla jsem s ni do jejich skoro 2 let uplne sama, takze mame takovej peknej vztah - do ty doby nez se na me nastve, ze jsem ji pleskla :lol: :lol: Je to ale :srdce: Ted tu je vedle me a celou tu dobu mele a mele a mele a me uz boli hlava :lol: :zed: :srdce:

Je jedno, co je v brisk za prekvapko, hlavne at je to zdravy prekvapko… U nas by Rick chtel holcicku, desne rad opecovava Emu, ale zase kluk… Chlapi u nas v rodine by si konecne bez vycitek mohli poridit autodrahu a auta a letadla na dalkovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.5.13 12:17

@lilli.c A Ty jsi doma? Nechodíš do práce? Já to vaření vůbec neřeším naštěstí, a jsi taky nějakej 16. týden nebo tak, a furt ti smrdí jídlo jo? A jen smrdí nebo ti je i španě? Já fakt nevěřila co může jinej stav udělat, a toto mě překvapilo, že to nejsem já, nemám na nic chut, žízen, když už si něco dám tak je mě špantě, když nedám tak taky je to děs, naštěstí máme v práci obědy, tznl. vezmu do mističky a manželovi ohřívám večer doma, tzn. to vydržím, ale vařit to bych asi nevzládla, takže můj obdiv!
@stephora Díky moc, a to je jen na žáhu nebo i na žaludeční nevolnosti?
@Barčí1411 Tak já Vám pak řeknu jak to rodinka vzala :) A kolik je Emičce, na fotce vypadá krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 12:24

@Gabra81 hahaa, dekuju - na ty fotce jsou ji 2 roky a kousek, ted ji budou v cervenci 4 (prikladam zimni foto nasi drzticky :lol: ). Ona je to moje nadhera, ted me tu opichuje nejakym klacime, obmotala mi salou a prej jsem nejaka Ejmina??? :nevim: :lol: Nenudim se s ni. Jinak ja jsem taky doma, taky nechodim do prace :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 12:31

Ema zima 2012/2013

:srdce: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.13 12:32

@Gabra81 myslím, že na všechno - prostě na zažívání. Ono jak je to homeopatikum, tak to na příbalovej leták nic nenapíšou, podle zákona nesměj popisovat žádný účinky, ale mě to pomáhá na žáhu a na trávení. Zkus a uvidíš :)

@Barčí1411 váš vztah mi připomíná můj vztah s maminkou - taky jsme byly spolu samy asi do mejch 4-5 let a máme nádhernej vztah - jak moje mamka říká, máme pupečník - jsme spojené - když je mě zle, ona to pozná a naopak :) Určotě budete mít s Emkou stejnej - puberta to trochu zkalí, ale pokud bude rozumná, cestu k mámě si najde :-D je super, že krásně mluví - kolem mě, co v práci měly ženský děti, se furt řešila logopedie apod, a to se jim věnovaly, ale ty děti prostě maj odklad do školy, protože neumí pořádně mluvit… :nevim: Tak u Emy tohle nehrozí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí