Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy.
Cili to muzi
Muj otec teda Emcu zboznuje, ale kdyby se mel starat o dalsi vlastni, ktery nemuze vratit zpet, tak by ho jisto jiste opet jeblo
NAbitych cumaku jeste bude. Emca je od malicka sama modrina, boule na hlave…Padala z posteli, ze schodu, ze zidli, z houpacek a klouzacek. Vecne rozbity kolena, ruce
Hrnce nastesti nema rada, nesnasi kraval
Takze tohle nas minulo. Ted se jen naucila desne jecet, kdyz si s holkama hrajou, to zase skube usima me! S autem taky parada
Hned jak jsem si to precetla, myslela jsem na tatu, co by delal, kdyby mu odreli Cecilku
To by je sel zabit urcite
On ma auto misto milenky…Nebo mozna ma oboje, ale o auto se stara 100% lip ![]()
… jdu jeste spat, abyste si nemyslely, ze vstavam jen ta pro radost. Ve 4 me probudila silena bourka a chcavec. Jak mame loznici v podkrovi, tak je slyset kazda kapicka a tohle byly nejspis kroupy az jsem se bala, ze mi udelaji diru do okna
S Rick sel do prace, tak jsem ho musela vocamtakovat
![]()
Ahojda Barčí1411 stejně jsi ranní ptáče
me tedy taky vzbudila bourka, ale nakonec to bylo jen par hromu a konec… tak jsem se rychle prevalila na druhy bok a chrupcila do pul 10
nadhera. akorat zitra zase vstavat ![]()
@Barčí1411 dneska jsem taky vstavala ve 4:00,protože mě probudil ten déšť. Hned potom začala řvát Charlo a bylo vymalováno
Dan si spokojeně spal a já lítala s malou po baráku
asi v pět jsem si šla s malou lehnot a povedlo se, malá usla
teď se vzbudila…dneska asi začnu balit do Sydney, jen nevím, co mám zabalit Charlo na tak dlouho
Musím říct, že se těším, až vypadnu z tohodle hnusnýho počasí! Už jsme strašně dlouho nebyli v přírodě
Pos*aný povodně! Danova mama je už vytopená, takže jí jel Dan vyklidit
počítám, že budeme mít vytopenou chalupu..nevím, jak na tom je teď Českokrumlovsko s povodněmi, doufám, že dobře!
@Schara ja mam tu nespavost v tom tehotenstvi asi danou. S Emou jsem taky vstavala brzo, i kdyz jsem nemusela
Dneska me ale vzbudil dest a potom Rick, kdyz sel do prace. Ale vytuhla jsem jeste asi na hodinku.
@anlendy. ja ti zavidim, ze budete v teplicku. Jak ja bych letela do Portorika hend. Ale bohuzal ja mam litani zakazany
Takze prd…
Jsme si vcera s tatou trochu doprali
Dneska trpim a malicko spinim, tak jsem mu oznamila, ze ma utrum az do Vanoc
Dostane to jako darek k Vanocum
V utery jdeme na ten podrobnej UTZ, tak se tesim, ze uvidime prcka a ze vse bude v poradku a ze budeme vedet, jestli je to pindour nebo pipina
![]()
@Michaela99 já ti z toho mám takový strach z toho přenášení
teď, jak se narodila ta paterčata, už ve 31.týdnu - to by bylo bomba - ale zas tech 9 měsíců je ke spoustě věcí dobrý, má to tak být, když je tam jedno miminko ![]()
Holky já bych letela kamkoliv
my jsme dovcu radeji zrusili, ale neva, mimco je lepsi
i kdyz to pocasi je vazne des bes… me nevadi kdyz obcas sprchne, ale tohle uz je presprilis ![]()
Tady to pocasi stoji za prd… Ale alespon mam dneska cas si lehnout a nic a nikam nemusim
Vyhoda… Emca jde odpo k sousedum si hrat, uz jsem si to domluvila, tak budu mit chvili pro sebe… Vsechny smradata jsou vzdycky navezeny u nas, pac mame ten byt velkej, EMina ma vlastni pokoj, hracek tri prdky a muzou tu delat bordel, takze se jim nikdy nechce domu…Dneska je ale vsechny vyslu jinam a budu spinkat ![]()
@Barčí1411 tak jsem byla taky povolána manželem, abych přijela pomoc..příšerný! tchýně je zaplavená, že nemá kde být..Charlo sem nemohla dát ani do kočáru, protože by v něm měla vodu! achjoo
takhle jsme si dopřávali minulý týden a nebylo to ono
hold si taky bude muset počkat
dobaleno, mála spí a já jdu spát taky ![]()
@anlendy. Rick je v Praze a jestli to pujde dal tak, jak do ted, tak se nedostane domu
… No, je to des, doufam, ze to opadne, at se v UT dostanu do Prahy k Dr., to by me jeblo, kdyby ne, bo jeste ke vsemu Podoli je u reky, zeeeeee
![]()
@Barčí1411 já budu rodit v Neratovicích..jedu se podívat do Prahy, jak to tam vypadá
malá jede s Danem plavat, tak mám čas ![]()
@anlendy. zaplavat si muzou ted kdekoliv
Tak at te neodnese voda
Taky bych se jela podivat, ale nevim, jestli mi tam jede vlak a autem nejedu, to bych se nedostala uz vubec ![]()
@Barčí1411 já jsem to tím autem riskla a blázinec! voda je všude kolem, docela mazec! polovina Prahy je opáskovaná měšťákama a skoro nikam se nikdo nikdo nedostane! příšernost..snad už zítra pojede metro, jdeme s malou na kroužek a jinak se tam nedostanu..bydlet za Prahou je snad ještě horší než bydlet v Praze
přijela jsem domů, udělala jsem Charl večeři a oni nikde
snad mi je nevzala voda! ![]()
@anlendy. My jsme tu v cajku, pekne na kopecku
Vlaky nam sem jezdi, jen to metro to kazi
No, my jsme se s Emcou nacpaly, lehneme k tv a prdime na vse
Rick jeste nevolal, nepsal, tak nevim, jestli se dostane dneska domu nebo zustane nekde u kamarada
![]()
@Barčí1411 Dan volal, že jsou už hodinu(normálně to trvá 20minut) na cestě domů a neví, jestli se sem vůbec dostanou
a vzhledem k tomu, že bydlíme u rybníka, který vždycky přeteče, tak asi balím věci a jedeme k ségře na chalupu..nevím, jak se teda dostane Dan do práce ale nemám v plánu ráno vyklízet garáž a bazén..nejhorší je to, že nám to zatopí dvě patra, protože jsou v podzemí..asi mě jebne
prcek se pořád nějak vrtí
ráno jsem dostala první kopanec do břicha a od té doby se pořád vrtí ![]()