TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
2.6.13 05:40

@anlendy. :lol: Cili to muzi :lol: Muj otec teda Emcu zboznuje, ale kdyby se mel starat o dalsi vlastni, ktery nemuze vratit zpet, tak by ho jisto jiste opet jeblo :lol: NAbitych cumaku jeste bude. Emca je od malicka sama modrina, boule na hlave…Padala z posteli, ze schodu, ze zidli, z houpacek a klouzacek. Vecne rozbity kolena, ruce :lol: Hrnce nastesti nema rada, nesnasi kraval :lol: Takze tohle nas minulo. Ted se jen naucila desne jecet, kdyz si s holkama hrajou, to zase skube usima me! S autem taky parada :lol: Hned jak jsem si to precetla, myslela jsem na tatu, co by delal, kdyby mu odreli Cecilku :lol: To by je sel zabit urcite :lol: On ma auto misto milenky…Nebo mozna ma oboje, ale o auto se stara 100% lip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.6.13 05:43

… jdu jeste spat, abyste si nemyslely, ze vstavam jen ta pro radost. Ve 4 me probudila silena bourka a chcavec. Jak mame loznici v podkrovi, tak je slyset kazda kapicka a tohle byly nejspis kroupy az jsem se bala, ze mi udelaji diru do okna :lol: S Rick sel do prace, tak jsem ho musela vocamtakovat :lol: :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.6.13 09:58

Ahojda Barčí1411 stejně jsi ranní ptáče :-) me tedy taky vzbudila bourka, ale nakonec to bylo jen par hromu a konec… tak jsem se rychle prevalila na druhy bok a chrupcila do pul 10 :-) nadhera. akorat zitra zase vstavat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
2.6.13 10:13

@Barčí1411 dneska jsem taky vstavala ve 4:00,protože mě probudil ten déšť. Hned potom začala řvát Charlo a bylo vymalováno :D Dan si spokojeně spal a já lítala s malou po baráku :D asi v pět jsem si šla s malou lehnot a povedlo se, malá usla :D teď se vzbudila…dneska asi začnu balit do Sydney, jen nevím, co mám zabalit Charlo na tak dlouho :nevim: Musím říct, že se těším, až vypadnu z tohodle hnusnýho počasí! Už jsme strašně dlouho nebyli v přírodě :( Pos*aný povodně! Danova mama je už vytopená, takže jí jel Dan vyklidit :( počítám, že budeme mít vytopenou chalupu..nevím, jak na tom je teď Českokrumlovsko s povodněmi, doufám, že dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.6.13 10:43

@Schara ja mam tu nespavost v tom tehotenstvi asi danou. S Emou jsem taky vstavala brzo, i kdyz jsem nemusela :lol: Dneska me ale vzbudil dest a potom Rick, kdyz sel do prace. Ale vytuhla jsem jeste asi na hodinku.
@anlendy. ja ti zavidim, ze budete v teplicku. Jak ja bych letela do Portorika hend. Ale bohuzal ja mam litani zakazany :( Takze prd…

Jsme si vcera s tatou trochu doprali :mrgreen: Dneska trpim a malicko spinim, tak jsem mu oznamila, ze ma utrum az do Vanoc :lol: Dostane to jako darek k Vanocum :lol: :pankac: V utery jdeme na ten podrobnej UTZ, tak se tesim, ze uvidime prcka a ze vse bude v poradku a ze budeme vedet, jestli je to pindour nebo pipina :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.6.13 11:15

@Michaela99 já ti z toho mám takový strach z toho přenášení :) teď, jak se narodila ta paterčata, už ve 31.týdnu - to by bylo bomba - ale zas tech 9 měsíců je ke spoustě věcí dobrý, má to tak být, když je tam jedno miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.6.13 11:49

Holky já bych letela kamkoliv :-) my jsme dovcu radeji zrusili, ale neva, mimco je lepsi :-) i kdyz to pocasi je vazne des bes… me nevadi kdyz obcas sprchne, ale tohle uz je presprilis :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.6.13 12:05

Tady to pocasi stoji za prd… Ale alespon mam dneska cas si lehnout a nic a nikam nemusim :lol: Vyhoda… Emca jde odpo k sousedum si hrat, uz jsem si to domluvila, tak budu mit chvili pro sebe… Vsechny smradata jsou vzdycky navezeny u nas, pac mame ten byt velkej, EMina ma vlastni pokoj, hracek tri prdky a muzou tu delat bordel, takze se jim nikdy nechce domu…Dneska je ale vsechny vyslu jinam a budu spinkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
2.6.13 14:51

@Barčí1411 tak jsem byla taky povolána manželem, abych přijela pomoc..příšerný! tchýně je zaplavená, že nemá kde být..Charlo sem nemohla dát ani do kočáru, protože by v něm měla vodu! achjoo :,( takhle jsme si dopřávali minulý týden a nebylo to ono :lol: hold si taky bude muset počkat :lol: dobaleno, mála spí a já jdu spát taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.6.13 14:59

@anlendy. Rick je v Praze a jestli to pujde dal tak, jak do ted, tak se nedostane domu :lol:… No, je to des, doufam, ze to opadne, at se v UT dostanu do Prahy k Dr., to by me jeblo, kdyby ne, bo jeste ke vsemu Podoli je u reky, zeeeeee :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
2.6.13 15:16

@Barčí1411 já budu rodit v Neratovicích..jedu se podívat do Prahy, jak to tam vypadá :lol: malá jede s Danem plavat, tak mám čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.6.13 15:27

@anlendy. zaplavat si muzou ted kdekoliv :lol: Tak at te neodnese voda :lol: Taky bych se jela podivat, ale nevim, jestli mi tam jede vlak a autem nejedu, to bych se nedostala uz vubec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
2.6.13 18:50

@Barčí1411 já jsem to tím autem riskla a blázinec! voda je všude kolem, docela mazec! polovina Prahy je opáskovaná měšťákama a skoro nikam se nikdo nikdo nedostane! příšernost..snad už zítra pojede metro, jdeme s malou na kroužek a jinak se tam nedostanu..bydlet za Prahou je snad ještě horší než bydlet v Praze :lol: přijela jsem domů, udělala jsem Charl večeři a oni nikde :lol: snad mi je nevzala voda! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.6.13 19:24

@anlendy. My jsme tu v cajku, pekne na kopecku :lol: Vlaky nam sem jezdi, jen to metro to kazi :lol: No, my jsme se s Emcou nacpaly, lehneme k tv a prdime na vse :lol: Rick jeste nevolal, nepsal, tak nevim, jestli se dostane dneska domu nebo zustane nekde u kamarada :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
2.6.13 19:34

@Barčí1411 Dan volal, že jsou už hodinu(normálně to trvá 20minut) na cestě domů a neví, jestli se sem vůbec dostanou :? a vzhledem k tomu, že bydlíme u rybníka, který vždycky přeteče, tak asi balím věci a jedeme k ségře na chalupu..nevím, jak se teda dostane Dan do práce ale nemám v plánu ráno vyklízet garáž a bazén..nejhorší je to, že nám to zatopí dvě patra, protože jsou v podzemí..asi mě jebne :lol: prcek se pořád nějak vrtí :lol: ráno jsem dostala první kopanec do břicha a od té doby se pořád vrtí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí