Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabra81 a co na to tvá MUDr.? určitě pomůže - mě ta moje poradila suprový homeopatika na žaludek a žáhu, protože na to trpím pořád…třeba ti ta tvoje taky něco poradí
někomu je holt blbě furt
rozhodně ti to nepřeju a držím palce, ať se ti udělá líp ![]()
@Gabra81 mně bylo špatně ve 10-11tt a to jenom tohle těhotenství..v prvním jsem vůbec netušila, co to jsou nevolnosti a oteklé nohy
akorát na konci mi otekla noha a den na to jsem porodila ![]()
Ahoj dievčatá!
Tak jak tak pozerám tak niesom sama šípková růženka. Každý deň si musím aspoň na hoďku lahnúť, inák som protivná i sama na seba…
Ešteže si to možem zatial dovoliť
. Máme len psa, ktorý sa vždy rád pridá, takže super a muž mi vraví že aspoň mimi naučím že sa po obede spinká.
Aj vy máte problémy s tlakom? Mne sa dnes, a teda večšinou keď má pršať tak točí hlava že hrúza ale to nieje najhoršie. Najhoršie je že mi už začína tvrdnúť brucho, čo nieje 2× dobré. Takže zobem horčík, ale aj tak…budúci týždeň mám kontrolu, tak som zvedavá čo mi na to povedia. Dúfam že ma nepošlú na pár dní si lahnúť.
Dosť už že tam budem minimálne od 34tt.
Ahojda holky
po par dnech mam zase chvíli. o unave me neco povidejte, prej se to ma zlepsovat od 13.t ale u me teda ne-e. taky bych mohla spat a lezet porad
ale misto toho chodit pekne do roboty
ale aspon me neni spatne, nebo aspon ne kazdy den, jen sem tam, kdyz se prejim nebo sem tam rano… tak 1×-2× do tydne, pohodicka ![]()
@lilli.c únava? mi něco říkejte
jsem tak unavená, že bych prospala několik dní v kuse
malá se plazí po zemi a velmi ráda sedá do výtahu
dřív jsem jí dávala do Manducy ale teď si jí na břicho už nedávám a na zádech se jí nelíbí..vážně mám strach, že se k nám bude muset nastěhovat máma, už takhle to moc přes den nezvládám ![]()
@Gabra81 @stephora Zdary holky
… Jinac toz i my mame TP 6.11. ![]()
@anlendy. zijete si jako prasata v zite
Ale vubec nezavidim, pac vim jaky to je bydlet ve velkym dome - sice vytah fakt nebyl, ale ty prace… A i ten nas byt, co uklizim JA SAMA
je des, je to vzdycky tak na 2 dny, aby bylo poradne uklizeno
Parkrat jsme tu meli pani na uklizeni, ale vadilo mi, ze nam videla do soukromi - treba pradlo atd.
Tak si radeji uklizim sama - ted na to mam cas a nemam uz na pani na vypomoc prachy ![]()
@lilli.c mne tvrdne pupek uz od konce 1.tr.
Ale vzdycky po tom, kdyz neco delam a ecer, kdyz jsem v klidu… Pupek mam jak kdybych mela zitra rodit
Ale nijak extra se tim nevzrusuju, u Eminy mi taky tvrdlo a vse v poho, uz tak zeru dost vitaminu apod. ![]()
unava - Unavena jsem, ale dokazu se z toho vyhrabat tak, ze potom jedu treba 4hodiny jak fredka a doma pomalu i bilim
Nebo jsem proste s Emou, v mem pripade si, bohuzel, nemuzu dachnout pres den, pokud je teda manzel doma a vezme si Emu ven - schrupnu si
@lilli.c
nachlazeni - a je to tady
Dneska zdecham, hrozne me boli hlava, rano v krku, snad kazdej kousek tela, kosti, vsechno ![]()
nevolnost - mam, ale ne vzdy a NEbliju, diky Bohu! ![]()
Emule je dneska na ranu, drza, sprosta, tak ted jsem slysela, ze ji Rick plesknul pres nahatej zadek a uz tam beka
… Maminkooooo
![]()
@Gabra81 mne bylo blbe cca od 7 tydne, hlavne dopoledne a nebo kdyz prisel hlad, a ted jeste obcas hodim savli, jako dneska rano
ale uz to neni tskove jako v prvnim trimestru.
Ahoj holky, taky je u vás tak hnusně? už mě to dosti s*re, kde jsou nějaký teplý dny? celej den pršííí…
jinak já jsem taky unavená, nevydržím být dlouho do noci vzhůru, jenže o víkendech chodím na brigádku do bývalý práce(servírka), tak je to do noci očistec
ale břuch mám pořádnej, tak už to asi zabalím…
jinak břicho mi tvrdne asi od 16.tt, když něco namáhavýho dělám, nebo chovám Vikču, a pravidelně v noci, když mám plnej močák, tak břicho jak kamen, ale snad to nic neznamená, stačí změnit polohu…magnesko ještě nepiju a vitamíny nezobu(Vikinka mi po nich rychle rostla a byl problém u porodu)…
nachlazená jsem už týden a asi se z toho nevyhrabu
no nic, jdu dovytřít…
@anlendy. teda, a pak že nejsou prachy
ale mě by stačil baráček 4+1, malinkej ![]()
@Barčí1411 na naší uklízečku jsem už zvyklá, máme jí už dlouho..občas hlídá i malou
manžel je spolumajitel jedné nejmenované firmy, takže musí mít všechno nejlepší aby vypadal před kolegy dobře
akorát jsou s barákem starosti..jedeme někam na dva dny a práce se zabezpečím je jako kdybychom jeli někam na rok
a měsíční výdaje jsou taky slušné pálky
no to já od Charl poslouchám jen: máma, tata a auto víc slovíček zatím neumíme ![]()
@Mája B prachy v čr nejsou ale všude jinde ano ![]()
tedaaa takhle mi snad břicho z ničeho nic nikdy netvrdlo! fůůj, až je mi z toho špatně a prodejchávám to jak kontrakce
![]()
Ahoj holky. Dnes jsem 14+2. Už mi trošku roste bříško a taky ho mám nějaké tvrdší a tak zvláštně se převaluje ze strany na stranu, když se otáčím apod.
Zatím mám +2 kg, ale nejvíc jsem teda přibrala na prsou.
Jinak jsem se úspěšně registrovala do Podolí, ale mám to jen jako rezervu, chtěla bych rodit v Příbrami u mého doktora..pokud bude vše tak, jak má.. Už se těším na to, až mi řeknou pohlaví, na screeningu to ještě nešlo poznat
Ohledně tématu bydlení bych také chtěla dům se zahradou, ale momentálně mi bude muset stačit byt se zahrádkou.:)))))) Dům budu řešit později.
Holky, máte take výkyvy nálad??? Já jsem někdy úplně nesnesitelná…Divím se, že ten můj ještě neutekl… ![]()
Ahoj holky, no já zkoušela homeopatika na začátku, a nic moc mi to nepomohlo, takže je mám v šuplíku, dostala jsem sépia a ještě jedno to nevím jak se jmenuje.
@stephora a co ti dala MUDr. na tu žáhu a žaludek prosím Tě? Mně jen když jsem říkala, že je mi pořád špatně, ale už to není tak hrozný jako v 1. trimestru, už házím šavle tak obden, tak že no to už by mělo přestávat…
No co se týče břicha mám to tak nějak jak píšete, ráno po probuzení to vypadá, že snad ani těhotná nejsem, jen fakt málokdo by to poznal, ale během dne jak sedím v práci a zkouším pravidělně jíst (dle toho co ten den sedne) maso třeba nemůžu od 6. týdne ani vidt, ani uzeniny nic. Spíš jen sýry, ovoce, zeleninu, takže k tomu jsem si raději koupila vitaminy pro těhotný i s tím rybím tukem, abych dávala mimču snad všechno, protože jak píšou, že by se měli 3 x ryby, tak to nedávám ani normálně, natož teď když nemám chut skoro na nic. Taky se mě jaksi nechce pít, nemám na nic chut, tak se nutím, zvláštní je že přes den se mi na záchod nechce, přijdu z práce padám únavou, fakt chodím třeba v 18 hod do postele rovnou, ne rovnou spát ale aspon se natáhnout a břicho mám večer jak balon už
a tvrdý a v noci místo abych spala tak chodím furt čurat jak se mi chce
v práci jsem si sedla na podložku, protože mě začaly bolet záda jaksi, tak si říkám, že kdy toto přestane. Tak se mějte krásně, ať je nám líp a nejsme unavený, já už se na toho drobka tak moc těším
Ještě jsme to nikomu neřekli, příští týden v pátek to řekneme rodině, tak jsem zvědavá jak budou kulit oči ![]()
@anlendy.
To chapu. Nas rodinny pritel (muj predevsim
) se ma taky jako prase v zite, ale jsme oba dva stejni, takze si do bytu nezve ani uklizecku, ktera jim suruje jejich vilku uz X let. Jeho tatka je majitelem obrovske firmy, ktera uz je i v dalsich 4 zemich, napr. Malajsie (kde maji i vilu - takovi pratele jsou nej, pac jsme tam nekolikrat byli a nemuseli jsme do hotelu
), no a kamarad je pravnik, ale startujici, takze nic moc, ale umi si vydelat a nasetrit… S prachama jsi to rekla hezky, v CR prachy nejsou, ale vsude jinde ano
My teda mame velky prd, ale muzeme se chlubit barakem v Karibiku, kterej je nas
Ale k cemu nam to je, kdyz jsme ted v CR a zijeme jak socky a jeste tak dlouho zit budeme
Ale i v tom nasem socialne slabym momentalnim zivote jsme spokojeni a nemenila bych
Teda menila bych zpet za Playas de Puerto Rico
Ale ani tam neni lehkej zivot, jen to neni takova pakarna jako tady ![]()
Zase pisu roman, sorry
… manzel odtahl nekam pomoct kamaradovi s necim, tak me vzbudil uz v 6hod.
Emina jeste chrni a tak hodku jeste bude, takzze se jdu prevalit z l oznice do obyvaku, kde to mam bliz ke kuchyni. Jinak vam zavidim to, ze si pribirate kilicka jako nic, ja uz mam nahore asi 6 kilo
Ale zase je to moje 4.tehu, tak to mam na co svest
Doufam, ze nepujdu rodit s 90kilama jako u Eminy - a to podotykam, ze jsem skoro nic nezrala
Byla jsem jen na ovoci a zelenine a pohybu jsem mela tolik, ze nchapu, jakto, ze jsem pribrala tolik
Ja teda nejsem zadna modelina, i za normalnich okolnosti mam kozy jako vozy a pupek jsem nemela nikdy vypracovanej a mam tezky kosti
Ano, dekuji za uklidneni ![]()
@Gabra81 ty jo, to bude pekny prekvapko, Ahoj rodino, tak za 6 mesicu rodime!
Rada bych byla pritomna u vykulenych oci, jak to, ze to nevedeli driv :lol
@Barčí1411 Jojo taky jsem zvědavá, já se bojím abych něco nezakřikla, tak jsme to nechávali určitě po prvním screeningu a po další konrole, a až to bude začínat být vidět, což už je a obzvlášt večer
Tak jsem moooc zvědavá co na to řeknou, máme takovou oslavičku, tak to bude vědět celá rodina zaráz, tak to jsem kor zvědavá
![]()
@Barčí1411. @Gabra81 hele, to bude silnej rod prcků narozenejch v tenhle den
nic nás neporazíííí ![]()