TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
31.5.13 12:38

@Gabra81 Ahoj! No do práce nechodím, jelikož pracujem v hodne náročnom prostredí kde hneď jak donesieš papier že si tehu (nemusí byť průkazka) tak okamžite si doma na priemere. Je teda pravda, že sem-tam si ma pozvú na výpomoc do kanclu ale to je vždy len na pár hodiek, niekedy tak deň.
No všetko mi smrdí a ak okamžite nevetrám tak by som asi hodila…ale zatial chvala bohu sa to nestalo.
Varím takmer každý deň. Len mi nejak došli nápady. Asi budú špagety a bude to. Za tipy ďakujem aspoň budem vedieť čo na ďalšie dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
31.5.13 12:41

@Barčí1411 dík si zlatíčko. Ale nejak som mu povedala že mu urobím cesto a že si ich vypraží sám, tak sa na to moc netváril. Tak si počká. Minulé tehu som mala presne to samé do 20tt. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
31.5.13 12:42

Ahoj holčiny, nevím, zda jsem pochopila dobře, ale řešíte žaludeční nevolnosti??? pokud ano, doporučuji koupit v lékárně těhotenská lízátka se zázvorem - díky nim jsem to měla v prvním trimestru snazší ;)… nebo zázvorový čaj, ale tam je velká koncentrace zázvoru, takže jednou za čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
31.5.13 12:43

@Barčí1411 máš krásnu dcerku! zlatučká! Krásny vsťah ti závidím ale prajem. Dúfam že si s tým mojím drobcom vytvorím tiež krásny vsťah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.5.13 12:45

@stephora jeee, to zavidim :srdce: My se sice s mamou rady mame, ale takovej peknej vztah nemame, me vychovavala babca, takze :nevim: No jo, ja kdyz slysim nektery skolacky, tak neumi poradne mluvit. Emca si fakt mele bez problemu. Venovat se muzes, ale nektery decka se do toho musi asi fakt dokopat - Emina nekdy sisla schvalne, tak delam, ze ji neslysim a ona pak zacne mluvit mluvit nebo snazit se rict to spravne…

Ted mi vybira rtenku :lol: Nejsme zadny fintilky, ja se vlastne normalne nelicim, jsem na to lina :lol: Ale dneska bych mela, na hube mi vyrasily bedary, nevim, co to v tom pupku mam za krasavce, ale jsem jak vyblita :lol: Zase jsem si ale rikala - v kine na me nikdo neuvidi… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.5.13 12:49

@Barčí1411 No to je slečna teda už, to je rozdíl tý jo 2 a 4 roky, co to udělá co? Hele jestli jdete na 3D tak se schováš za brýlema kdyžtak :lol: Taky jsem vyblitá, ale holt prej samoopalovák se nemá, tak občas hodím nějakej tonovák, ale moc na to nejsem, spíš stíny a řasy řeším, abych nevypadala jak pro probuzení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
31.5.13 13:09

@Barčí1411 ema je fakt krásná holčička, jelikož to zatím vypadá, že my budeme mít holčičku, tak doufám, že spolu budeme mít taky krásný vztah, mám 2 malé sestřenky, tak na nich trochu trénuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
31.5.13 14:55

@Barčí1411 Barák v Karibiku? jee tak to se máte :lol: nám musí stačit jen tady v Praze a v Monaku :lol: manžel má veškeré účty ve Švýcarsku..tady by se mu to nevyplatilo :lol: ačkoli s tím byl velký problém. jak možná víte z kauzy Mostecké uhelné..manžel by už žít levněji,když to tak řeknu nemohl..vždycky žil mezi bohatými lidmi..to já ne, vyrůstala jsem na vesnici u Č. Krumlova a musím říct, že kdybych ho nepotkala a nepřestěhovala se do Prahy, neměnila bych! neříkám, že není fajn nemít strach, že si tohle a tohle nekoupím ale zase, když mám všechno, tak už mě to pak ani nebaví :lol: příští týden odlétáme na dva a půl měsíce za mým tátou, který žije v Sydney..minulý rok jsem to měla akorát, protože jsme se vrátili 8.9 a já 13.9 porodila :lol: sem ráda, že sem nezačala rodit v letadle :lol: Emička je krásná holčička :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.5.13 15:01

Tý jo, to je drsný s tím porodem, ale to už by se lítat nemělo ne? to jsi riskla? to tě obdivuju, já se bojím jak se ke konci budu valit a co mě vůbec čeká! Hele na druhou stranu to je dobrý, to jsi určitě taky doma a nemusíš do práce, já se bojím, že na mateřské ani moc dlouho nezůstanu, aby mi někdo nevyfoukl moje dobrý místo, a že se budu snažit vrátit do práce co nejdřív nebo aspon nějak z domu, přece jen 2 platy jsou lepší, ikdyž zas si říkám, že pro to mimi to asi taky není ideál, nevíte, dá se to nějak skloubit aby nestrádalo, nebo nedá, že se to nevzládne a je to blbý, já furt nevím. ikdyž kdybych měla manžela co hooodně vydělává, tak bych to asi neřešila a uživala si doma s malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
31.5.13 15:15

@Gabra81 tak miesto ti predsa zo zákona držať musia, to sa neboj. 2 platy lepší než 1 je hoci fakt, ale ja bohužial budem musieť byť na 3 roky hoci by som radšej len na 2. Máme predsa len hypotéku ale kto mi mrne pohlídá? Robíme na 12 hod smenách (ranné/nočné) takže my na striedačku? Vylúčené! Moja rodina býva 450 km a chlapova 250 presne na opačnú stranu. Nejaká pani na hlídáni? To by som zarábala len preto aby som niekomu dala prácu. Zas až taký vývar v robote nebereme. Takže je to jasné. Ja budem na 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
31.5.13 15:16

@Gabra81 létat by už správně nemělo, ale měla jsem povolení od známého porodníka :) trošku jsem zariskovala a doufala, že se nic dít nebude. Den před odletem do Prahy mi tvrdlo břicho jako blázen a já si říkala, že buď budu rodit tady a nebo v letadle. Nicméně to pak přešlo. Manžel objednal letenky s jedním mezipřistáním na natankování, takže jsme nepřestupovali. Jsem doma už od začátku prvního těhu a do práce dlouuho nepůjdu. Mám v baráku tolikpráce, že kdybych měla chodit makat, tak to nezvládám. Budu raději doma s prckama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.5.13 15:30

@lilli.c No to jo, ze zákona musí, ale u nás to funguje tak, že kdo se vrátí, tak místo má obsazené a dostane odstupné většinou, kor práce v kancelářích, že když už se někdo zapracuje a funguje to, tak se nedává někdo kdo byl 3 roky pryč a musí si to znova „osvěžovat“ a navazovat kontakty. tzn. odstupné jo, ale k čemu ti to je a jak hledat práci s prskem že jo? toto je fakt blbý. Ale zas platit hlídání jen abych mohla chodit do práce, to fakt neděláš na nic jen abys zaplatil někkoho kdo je doma s malým místo tebe, rodiče v důchodě ještě nejsou, takže to taky asi nic, jen práce z domu a to nevím zda se dá zvládat? no jo bude to těžký…

@anlendy. to jsi dobrá, já bych byla vyklepaná jak blázen, tý jo. když to se letí 8 - 12 hodin ne? Já byla 2 x v usa a bylo to dlouhý jak blázen!!! tý jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
31.5.13 15:35

@Gabra81 Mužova sesternica robí z domova. Do práce chodí 1× za mesiac na porady. Zvláda to po večeroch alebo keď jej manžel zoberie malého von. Toť k tomu či sa to zvládať dá. Dá, ale záleží na hodne veciach..Jak si vieš zorganizovať čas akého máš muža, či ti pomože a HLAVNE aká by to bola práca na doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
31.5.13 15:43

@Gabra81 záleží na letadle(kolik přestupů) a na počasí..kdybych letěla normálním tak něco kolem 15-18hodin i s pauzami mezi přestupy, let samotný je něco okolo 9-10 hodin..ale vzlet a přistání se Charlo v břiše moc nelíbilo, jinak celou dobu spinkala :lol: letos jede malá s námi, tak jsem zvědavá, jak těch několik hodin s osmi měsíčním prckem zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.5.13 16:47

@Barčí1411 moje maminka s mojí babičkou taky neměly a dodneška nemají vřelý vztah - babi spíš mamku kárá a poučuje a pro pohlazení si vždy chodila mamča k dědovi. Moje mamka to pak prostě chtěla mít se mnou jiný a povedlo se :) neboj vy to s Emčou budete mít taky, už te´d to máte! :potlesk: úžasná souhra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí