Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. prvni kopanec? tak to je super
ja si na ne jeste tak 4 tydny pockam
akorat dneska jsem si tu precetla denicek o tom potratu v 16.tt coz jsem nemela delat, jsem pitoma ![]()
@Barčí1411 já se dneska válím celý den
parada a cpu se ![]()
@Schara u Charlo jsem měla první kopanec ve 21tt ale doktor říkal, že tenhle prcek je nějaký větší než by měl být
prý se rychlejš vyvíjí
doufám, že nebudu rodit dřív
mám to naplánované až po Austrálii ![]()
No zálezi ve kterem tydnu se z australie vracis
muzes doufat, my ti budem drzet pesti, ale stejne se to neovlivni ![]()
@Schara no měla bych být po návratu ve 33tt, takže to snad nehrozí ![]()
Teď jsem si dočetla deníček šestnáctileté a těhotné..tohle mi hlava nebere, jak to vůbec může někdo dopustit? Zákon o prvním pohlavním styku bych dala až od osmnácti let! co bude dělat šestnáctiletý dítě s miminem? a hlavně plánovat v šestnácti svatbu? no co to je? jak tak holka myslí? bohužel, vše je o výchově jejích rodičů(taky ne vždy za to můžou rodiče)
![]()
@Schara mně je 28let a se Charlotte jsou byla těhotná ve 26letech..už takhle mi to přišlo brzo..
Tak to mi prijde celkem akorat vek. My se zacali snazit o mimco kdyz mi bylo taky 26 (temer 27)
a jejda najednou me bude za par mesicu 28
ono to nejak leti
![]()
je ale pravdou ze ten denick je strasnej ![]()
Ahojík! Tiež som čítala ten denníček o 16.leté… Moc som sa držala aby som to nekomentovala…ale fakt…ja osobne to nechápem…či to nebude nakoniec len nejaký výmysel…
@stephora
já si z toho hlavu nijak nedelam, ale jak sem to napsala a videla, tak mi prislo ze to nejak desne uteklo
kazda jsme jina a nase zivotni situace je jina, takze mame (budeme mit) deti jaksi individualne
furt lepsi v 33 nez v 16 ![]()
Moje huba nevymachana denicek 16.lete okomentovala
Skoda mluvit dal. Ja mela Ema pred 24,ale uz jsem mela 5ti lety manzelstvi, vlastni bydleni, prachy, skoly…a exmanzelovi byko 35
Toz..
Ja jsem dnes kaput, houby delam, valim se jen ![]()
@Schara no tak to každopádně - když si uvědomím, jaký jsem byla v 16ti tele - no neumim si představit, že bych měla dítko! @Barčí411 nic nedělej, válej se, co dělat v takovým nečase jinýho ![]()
@Barčí1411 já jsem si svůj názor taky nemohla nechat pro sebe ![]()