TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
3.6.13 19:56

@anlendy. Zitra si ji vyzvedni u Vltavy :lol:

@Michaela99 :lol: Zkresluji, to jo, u me zkresluji opacnym smerem teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 20:32

@Barčí1411 počkám si :lol:
tak tedy musím znovu říci, že jsem opravdu znechucená lidmi ČR..nikdy jsem netušila, že jsou lidi takový závistivý svině, kteří se zmůžou akorát na to, aby vytvořil stránku na facebooku s názvem Pražáci si povodně zaslouží :cert: :cert: no jsou to vůbec lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.6.13 20:56

@anlendy. No jo co víc by si po FB mohla chtít.. jsou tam i fanoušci týrání psů, bití důchodců atd.. samá pochutinka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.6.13 06:09

Já včera viděla fotky z pražšké zoo, jak tam tahali zvířata a bylo mi jich tak šíleně líto, jaksi to na mě te´d působí. No snad se to už trochu uklidní ta voda, je to děs, chudáci lidi, my to tady na Moravě měli tehdy v tom 96 a bylo to šílený kolem našeho baráku se plavalo na kánoích a měli z toho prdel.

No ty bříška to je dobrý, takový mám ráno, ale večer se mi jaksi nafoukne a je to 2 x tolik, haha, no takový mít pak v 35. týdnu jak tady jedna psala, tak to musí být docela příjemný asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.6.13 07:09

Lidi jsou hovada, co vic dodavat!

Ted jsem se probudila, pujdu se najist, osprchnout a pomalu smer Praha. Toz drzte palce, at jsmd zdravy a at se nam prcek ukaze. Rick nemohl ani dospat, aby uz vedel jestli to je holka nebo kluk :srdce: :dance: Akorat s sebou potahneme Emcu, tak snad jim to tam neva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.6.13 08:03

@Barčí1411 To jedete na ten velkej utrazvuk ve 20. týdnu? Nám už na tom 1. screening řekli, že na 80% holka, tak nevím, jestli to řekla jen tak, nebo to tam fakt viděla :mrgreen: ikdyž ta takovým prcíčkovi, jak to chce vidět, ale už mimi říkam ta no :P Tak A´t Vám to dobře dopadne a snad se tam dostanete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.6.13 08:39

@Gabra81 nene,vysly nam blbe triply, takze jdeme na takovej spesl detailni UTZ jen na vylouceni tech triplu. :nevim: doufam, ze se tam dostaneme, bo socka jezdi jako kdyz nejezdi. Autem nejedu, to je rpnad jeste vetsi vrazda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.6.13 08:48

@Barčí1411 do Prahy nejezdi autem, nedorazíš, vše je ucpaný - tady je každej debil ráno v autě, protože se jim nechce čekat fronty na náhradní dopravu za metro…ale kolem Podolí to vypadá OK. KOukám na čt24 a dopravní info nic moc - určo jeď radši sockou. Na vyšetření držím palce. Emča jim vadit nebude, když jsme tam byli na prvotrimestrální v 13tt, byly tam těhu maminky normálně s dalšíma dětma - maj tam (na oddelení ultrazvuku) tuším i nějakej koutek s hračkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
4.6.13 12:07

@Barčí1411 tak doufám, že vše bude v pohodě, držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.6.13 14:42

@Barčí1411 tak co, už víte něco? :) vrátila jsem se s malou od praktický. Maá dostala pigáro do zadečku, ačkoli vůbec nevím proč..veškeré očkování atd. máme v pořádku..prý je to něco, kvůli té Austrálii..kolik mám vzít malý hraček? jinak, mám brát hodně plen? kočárek už máme koupený a musím říct, že je fakt gooood! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.6.13 15:34

@Michaela99 tak s bruchem jsem na tom jako ty? no kdyz se nacpu, tak trosku poskoci :mrgreen:

@Barčí1411 držim pesti at je cesta tam i vysledek uplne OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.6.13 16:15

Zdary devcata :mavam: :lol:

Pred chvilkou jsme s Emcou prijely, Rick mastil jeste alespon na 3 hodky do prace. Praha byla naprosto v klidu, rekla bych, ze byla v pohode vic nez kdyz nejsou zadny povodne :lol: Jinak teda Vltava byla pekne rozvodnena, ale zda se, ze to klesa, pac mesto bylo fakt v klidku - ani moc aut, lidi…takovy divny klidny, jak to neznam :lol:

Screening je v cajku, tak mi spadl sutr ze srdce. bohuzel, nase portorikance nam vicemene ukazovalo jen pozadi, takze Dr. rekl, ze si fakt neni jistej, co ze to tam mame :lol: Toz pristi stredu jdu na KO k moji Dr., bude mi delat jeste kontroloni UTZ, toz - doufam, ze uz neco uvidime :lol: Moje mamuska rikala, ze to bude kluk, ze se to chova stejne jako muj bracha, naserkanej, kdyz se na nej hrablo pri kontrole UTZ a nakonec vystrcil prdku :lol: Rickous z toho byl uplne dojatej, Emca hotovson - nemluvila o nicem jinym nez jen o miminu, co videla :lol: Pred Dr. se hadala s Rickem, ze je to segrea a Rick ne, to je bracha, ne segra, ne bracha… :lol: :lol: :lol: Koneckoncu je to jedno, hlavne, ze jo to maly piratce v cajku :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.6.13 16:32

@Barčí1411 tak to je ok, ze jste v poradku. ve finale je fuk co to bude, hlavne ze je v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.6.13 16:35

@Schara jo, Dr. tam smejdil snad 15 minut, rejpal me tim do speku az to bylo neprijemny, budil naseho space, asi potreboval, aby se otocil a ono to na nej z vysoka… :lol: Ale rikal, ze je vse v poradku a pristi tyden jdu k moji Dr., tak bude delat kontrolni UTZ jen, tak jsem jen nadrzena na to, ze se ukaze v cele sve krase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.6.13 16:38

@Barčí1411 jo to chapu, i ja se strasne tesim na dalsi utz. ale ten bude az za mesic. no snad to utecce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí