Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. Zitra si ji vyzvedni u Vltavy ![]()
@Michaela99
Zkresluji, to jo, u me zkresluji opacnym smerem teda ![]()
@Barčí1411 počkám si ![]()
tak tedy musím znovu říci, že jsem opravdu znechucená lidmi ČR..nikdy jsem netušila, že jsou lidi takový závistivý svině, kteří se zmůžou akorát na to, aby vytvořil stránku na facebooku s názvem Pražáci si povodně zaslouží
no jsou to vůbec lidi?
@anlendy. No jo co víc by si po FB mohla chtít.. jsou tam i fanoušci týrání psů, bití důchodců atd.. samá pochutinka ![]()
Já včera viděla fotky z pražšké zoo, jak tam tahali zvířata a bylo mi jich tak šíleně líto, jaksi to na mě te´d působí. No snad se to už trochu uklidní ta voda, je to děs, chudáci lidi, my to tady na Moravě měli tehdy v tom 96 a bylo to šílený kolem našeho baráku se plavalo na kánoích a měli z toho prdel.
No ty bříška to je dobrý, takový mám ráno, ale večer se mi jaksi nafoukne a je to 2 x tolik, haha, no takový mít pak v 35. týdnu jak tady jedna psala, tak to musí být docela příjemný asi ![]()
Lidi jsou hovada, co vic dodavat!
Ted jsem se probudila, pujdu se najist, osprchnout a pomalu smer Praha. Toz drzte palce, at jsmd zdravy a at se nam prcek ukaze. Rick nemohl ani dospat, aby uz vedel jestli to je holka nebo kluk
Akorat s sebou potahneme Emcu, tak snad jim to tam neva ![]()
@Barčí1411 To jedete na ten velkej utrazvuk ve 20. týdnu? Nám už na tom 1. screening řekli, že na 80% holka, tak nevím, jestli to řekla jen tak, nebo to tam fakt viděla
ikdyž ta takovým prcíčkovi, jak to chce vidět, ale už mimi říkam ta no
Tak A´t Vám to dobře dopadne a snad se tam dostanete!
@Gabra81 nene,vysly nam blbe triply, takze jdeme na takovej spesl detailni UTZ jen na vylouceni tech triplu.
doufam, ze se tam dostaneme, bo socka jezdi jako kdyz nejezdi. Autem nejedu, to je rpnad jeste vetsi vrazda ![]()
@Barčí1411 do Prahy nejezdi autem, nedorazíš, vše je ucpaný - tady je každej debil ráno v autě, protože se jim nechce čekat fronty na náhradní dopravu za metro…ale kolem Podolí to vypadá OK. KOukám na čt24 a dopravní info nic moc - určo jeď radši sockou. Na vyšetření držím palce. Emča jim vadit nebude, když jsme tam byli na prvotrimestrální v 13tt, byly tam těhu maminky normálně s dalšíma dětma - maj tam (na oddelení ultrazvuku) tuším i nějakej koutek s hračkami…
@Barčí1411 tak co, už víte něco?
vrátila jsem se s malou od praktický. Maá dostala pigáro do zadečku, ačkoli vůbec nevím proč..veškeré očkování atd. máme v pořádku..prý je to něco, kvůli té Austrálii..kolik mám vzít malý hraček? jinak, mám brát hodně plen? kočárek už máme koupený a musím říct, že je fakt gooood! ![]()
@Michaela99 tak s bruchem jsem na tom jako ty? no kdyz se nacpu, tak trosku poskoci ![]()
@Barčí1411 držim pesti at je cesta tam i vysledek uplne OK ![]()
Zdary devcata
![]()
Pred chvilkou jsme s Emcou prijely, Rick mastil jeste alespon na 3 hodky do prace. Praha byla naprosto v klidu, rekla bych, ze byla v pohode vic nez kdyz nejsou zadny povodne
Jinak teda Vltava byla pekne rozvodnena, ale zda se, ze to klesa, pac mesto bylo fakt v klidku - ani moc aut, lidi…takovy divny klidny, jak to neznam ![]()
Screening je v cajku, tak mi spadl sutr ze srdce. bohuzel, nase portorikance nam vicemene ukazovalo jen pozadi, takze Dr. rekl, ze si fakt neni jistej, co ze to tam mame
Toz pristi stredu jdu na KO k moji Dr., bude mi delat jeste kontroloni UTZ, toz - doufam, ze uz neco uvidime
Moje mamuska rikala, ze to bude kluk, ze se to chova stejne jako muj bracha, naserkanej, kdyz se na nej hrablo pri kontrole UTZ a nakonec vystrcil prdku
Rickous z toho byl uplne dojatej, Emca hotovson - nemluvila o nicem jinym nez jen o miminu, co videla
Pred Dr. se hadala s Rickem, ze je to segrea a Rick ne, to je bracha, ne segra, ne bracha…
Koneckoncu je to jedno, hlavne, ze jo to maly piratce v cajku
![]()
@Barčí1411 tak to je ok, ze jste v poradku. ve finale je fuk co to bude, hlavne ze je v poradku ![]()
@Schara jo, Dr. tam smejdil snad 15 minut, rejpal me tim do speku az to bylo neprijemny, budil naseho space, asi potreboval, aby se otocil a ono to na nej z vysoka…
Ale rikal, ze je vse v poradku a pristi tyden jdu k moji Dr., tak bude delat kontrolni UTZ jen, tak jsem jen nadrzena na to, ze se ukaze v cele sve krase ![]()
@Barčí1411 jo to chapu, i ja se strasne tesim na dalsi utz. ale ten bude az za mesic. no snad to utecce ![]()