Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c nene,nebývá ani mi nikdo nebylo, tohle je poprvé..
@HruštičkaT také chceme dát Maxima
Maxmilián i Maxim Hruška je pěkné
naše Šája má dvě příjmení(jako já)-Charlotte Mewes Budařová
Budařová jí to trochu kazí ![]()
@HruštičkaT Tak vidím že máme rovnaké skúsenosti. Tchýne presadzuje Honzu stoj čo stoj a žiadne iné mená neprichádzajú do úvahy. Tak som rozmýšlala že sme jej nahuckali že to bude asi dievča, tak že ju v tom necháme a že nakoniec ak to bude chlapec tak že sa doktory zmýlili a že sme dali prvé meno čo nás napadlo… Hmmm to by asi šlo…aspoň si užijem klud až do porodu… ![]()
@lilli.c neee, to on je takovej i kdyz jsem netehotna
My se vopecovavame normalne ![]()
Emca si koupila u cinanu kacu, vypada to jako UFO talir a dokonce to vydava divny pazvuky a blika to…libi se mi to ![]()
@anlendy. hmm to je divné! mne je teda špatne keď cítim horúci olej ale iné mi zatial nevadí (chvála bohu). Zajdi si radšej k Dr. Ak ti bude takto i v tej austrálii tak neviem neviem či s toho „výletu“ niečo budeš mať… ![]()
@lilli.c spíše mě děsí to extrémně pravidelné tvrdnutí..zvracím od rána..k Dr. jdu ve čtvrtek, kvůli té propustce do AUS, tak jí to povyprávím
@anlendy. no ja som bola dnes u Dr. a tiež mám problémy s tým že mi tvrdne brucho až kŕče že sa nemožem ani pohnúť a naordinovala mi magnézium, toré teda už beriem mesiac, ale zvýšila mi dávky. Doteraz 2 tablety a teraz mám brať 4×1. Zas sa aj tak dopracujem k tým 8 jak v minulom tehu. Ale čo už. Skús si v lekárni kúpiť a uvidíš. Začala by som teda s tými 2.
@lilli.c magnézium beru pravidelně, kvůli křečím v lýtku..začínám se bát, aby něco nebylo zlého..minulý týden bylo ještě vše ok..
@anlendy. Tak zvýš dávky magnézia. Máš to isté čo ja. Furt mi bolo fajn a zrazu kŕče jak blázon… Zvýš dávky! Ostatne to ti povie i doktor.
Ja som teda dnes išla k Dr s tým že to dopadlo špatne a bola som pripravená na to že budeme zas len 2. Brucho tvrdé nonstop, kŕče, malé som necítila asi 3 dni. Chvála bohu vše ok. Nestresuj sa! Dnes si daj 4 magnézia a bude ti hneď lepšie. S tým zvracením ti to teda nepomože, ale to možeš mať z jedla, nervou…Rada by som na to poradiť niečo, ale ja som to nezažila tak neviem… ![]()
@stephora dekuju
… Jooo, byla tam pohodicka
Kez by to tak bylo casteji ![]()
@lilli.c no musim rict, ze u nas to asi nebylo tak hrozne jak u Vas, ale stejne me to moc zamrzelo… Hehe to jo, to je dobre, to udelejte, budete mit klid a tchyne at se postavi na hlavu ![]()
Max Hruška, to je dobrý podle mě, stejně voláš prvním jménem, Hruška bude používat jen jako celek a to není tak častý, a Max je moooc pěkný ![]()
A pr´d na tchýni, nejhorší je, když se naváží do čeho nemají a hlavně, co jim je do toho!!! A vůbec jste vlastní rodina, tak se tak má chovat, to já u nás taky nesnáším toto, jak kdyby nechápali, že syna už mají někde jinde!
Barčí: tak to je prima, že to dobře dopadlo, to jsem moc ráda, škoda že vystrkovol prdelku, ale příště se snad ukáže chlapák
)
Hele to tvrdnutí, to je drsný, to já mám občas večer, ale bez křečí a jen chvíli, když třeba se mě chce čurat a z nějakého důvodu mi to ted nejde tak jak normálně
A to jako máte celý den a křeče v tom bříšku? No před tou Austráolií bych tam rozhodně skočila, ikyby jen pro jistotu. Já po pravdě bych nejradši chodila na kontrolu a ultrazvuk te´d nejraději každý týden, jen pro kontrolu a klid duše
jsem si říkala, že doktory ráda nemám, a že i 1 x za měsíc je to na mě moc, tak chodím já, prej pak to bude častější ke konci, ale klidně bych se na malý, srdíčko a tak šla podívat každý týden. Třeba nechápu, jdu až koncem června a minule, na standardní kontrole mi jen poslouchala srdce mimi a dělala stěry z čípku, ale vůbec žádnej ultrzvuk malýho mimi, to je normální i u Vás? Já myslela, že se na té měsíční kontrole kontroluje mimi ultrazvukem at tím vnitřním nebo přes břicho pokaždé?