Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky
tak vikend se pomalinku chyli ke konci a zitra zas do prace
jak ja nesnasim ranni vstavani ![]()
docela me ted zas zlobil to moje pandero… tak to hned v utery proberu s mudr. a uvidime co me na to povi.
@anlendy. preju stastnej let a poradne si to tam uzij
snad nam sem hodis nejakou hezkou fotku jak ti roste brisko na plazi. at muzem taky nacerpat ![]()
Ahoj, všem děkuji ![]()
@Schara určitě sem něco dám ![]()
máme zpoždění, tak tu čekáme
malá spinká v novém kočárku a druhý prcek taky spinká ale v bříšku
kdybych psala nesmysly, tak jsem omámená cocculinem, nic jsem nepila
manžel si tu ze mě děla srandu, že jsem prý jak vožralá ![]()
@anlendy. Ahojky, tak přeji štastnou cestu, ať to zvládnete, ty, mimčo i malá. Hele a je tam te´d vlastně teplo? ted v Austrálii začíná zima ne? A doktor ti to teda napsal a ok do letadla tě pustili? Já bych se bála, teda klobouk dolů, tak si to tam užijte a načerpej síly na „dovolenou mateřskou“ ![]()
Jojo už jsem v práci, je to děs. Se mě nechtělo
Holky tak jsme to v pátek řekly
No Ti čučeli, hlavně rodiče, ukázali jsme jim ultrazvuk z 13. týdne, ten 3D a oni, to si děláte z nás srandu, to není Vaše, že ne, kde máš břicho a že jste nic neřekli a v jakým seš, a my no začátek 5. měsíce, no to ne, to si děláte srandu, jakžeo jste to vydrželi. Ale radost veliká
Všichni, hlavně rodiče od manžela, u nich to bude první vnoučátkko, u našich už mají půl roční holčičku od ségry, ale ta to vzala taky super, a prej to je prima, takže koš na mimi máš od nás, oblečky do 5, měsíce nemusíš kupovat, to budeš mít po nás. Tak to bylo prima!!! ale už bych šla moc ráda k doktorovi, přijde mi že ten měsíc na kontrolu se strašně vleče a mě přijde, že nevím, co se s mrnouskem děje a jsem z toho nesvá. Navíc o víkendu mě přišlo, já nevím, dělá Vám to taky? ža jsem seděla na židli a když jsem nějak poposedlä, tak mě bolelo vevnitř, nevím jako jestli děloho nebo tak, ale ne jako břicho nebo podbřišek, spíš v místě, jak strkala ten vnitřní ultrazvuk ze začátku, ale v klidu ne, jen když jsem třeba poposedla nějak na židli nebo změnila poloho v posteli, nesetkala jste se s tím nějaká taky? ![]()
@Gabra81 ahoj! To som rada že to všetci to vaše oznámenie prežili.
To vieš, keď sme to povedali mi a to sme boli na konci 3, začiatok 4 tak babička takmer skolabovala. Ale v dobrom. Mala takú radosť…
Čo sa týka tvojich problémov, tak ti vobec neviem povedať. Mne teda tvrdne brucho a teda kým som nebrala magnézium tak docela dosť, ale teraz dobrý. Ak sa ti to nezdá, máš strach tak zajdi k doktorovy. On sa na to pozrie a uvidíš že vše bude OK, ale prejistotu by som tam šla. To vieš, aby si niečo nezanedbala…to by si si potom mohla do konca života vyčítať. On ťa nevyženie..to sa neboj. A ak máš strach že pojdeš skor, tak nemaj. Mne to tiež vždy bolo blbé ale moja Dr vravela keď sa necítite dobre alebo máte pochybnosti radšej prídite…
@Gabra81 hehe, uplne si dokazu predstavit to prekvapko
Super, ze jsou vsichni radi!!!
S briskem nepomuzu, mne totiz boli celej clovek, vsechno ve mne neprijemne krupe az to boli - treba nekde mezi spodkem a podbriskem. Jenomze ja narozdil od vas, taham uz cca 8 kilo nahore a vse mam fakt v brisku a prsou
Ale zase pravy opak pidi briska - vsechno nejspis citis vic nez treba ja z mega pupkem, kterej me boli spis kvuli tize? tezko rict, ale s Dr. se o tom porad, za to nic nedas ![]()
My si jdeme dnes uzivat relaxu ![]()
@lilli.c @Barčí1411 Díky holky, jojo byla radost, takže my taky ohromná radost. Tak já tam asi skončím, já nevím, když to dělá jen někdy tak mi to přijde divný se jít na to ptát, minule jsem říkala že mě bolí podřišek na té standardní kontrole a Dr mi říká, že no to je přece normální, když se vám tam vše zvětšuje, tak já už nevím, co je dobře a co je špatně ![]()
Hela Barčí, tak si to užijte pořádně, načerpej sil a krásně se zrelaxujte!!! ![]()
@Gabra81 díky,díky
jj, v AUS teď začala zima
na jihu je zima, která občas dosáhne i bodu mrazu, ale na severu jsou tropy a vysychají jezera atd.
a Sydney a okolí má chvíli vedro, chvíli zima, občas prší
my teď čekáme v Dubai na letadlo do Sydney, je tu pařák
jinak mám povolení až do 37tt
normálně to bývá do 34tt.. doufám, že se stihneme do té doby vrátit, nemám v plánu rodit v letadla nebo v AUS
tak se tu mějte a já se zase někdy ozvu
![]()
@Gabra81 ahojda. no me to taky dela, nekdy boli podbrisek jak na ms, nekdy min nekdy vic, obcas me tam picha a nekdy jakoby kdyz to napisu blbe me boli v pipce, spis jakoby tlak. ale to byva zridka, proste se to telo meni, dle me spis deformuje
ja jdu na KO zitra, tak s doktorem OPET proberu moje brichaboly a to tvrdnuti. tak uvidime co se dozvim noveho. skoda jen ze nebude delat utz a ja mrnouska neuvidim…
Já tam holky asi fakt zajdu, ted třeba smrkám a jakoby mě tam píchne. jakože vevnitř, ne v břiše ale asi je to teda děloha nebo já vám nevím, a ten tlak jako na ms, tak jak píšete to mám taky, občas, ale pro klid tam skočím.
@anlendy. Tak máte kus cesty za sebou, to jste měli dlouhý přestup, nebo jste si zdřímli s mrnousama na hotelu? Jak to vlasttně zvládají prci nebo prcek, co není v bříšku? A jak Ti dělá teplo v Dubaii? Já Vám zjistila, že tak jak mám ráda teplo tak o víkednu jsem byla na slunku chvíli a pak se dekovala do stínu, no jsem jakási divná nebo co.
@Schara to mě taky mrzí vždycky, že když už tam jsem, tak proč se nepodívá, abych furt netrnula, jestli je malá v pořádku ![]()
@Gabra81 včera jsme odletěli v 16:50 a do Dubaie přiletěli ve 22:50,teď máme den tu pauzu, aby si Charlotta odpočinula
jinak to zvládá moc dobře, je zvyklá takhle cestovat..na vzlet a přistání je vzhůru ale jinak spinká
na teplo si začínám pomalu zvykat, ačkoli je mi občas šoufl. Charlotte je na tom hůř, ještě si nezvykla, trvá jí to cca den a půl
když jsme byli v zimě na Maledivách, tak jí byly čtyři měsíce a po dni jí už bylo fajn, nepotila se, spinkala a neplakala ![]()
za hodinu odlétáme, tak se Dennis snaží malou uspat, aby pak neplakala v letadle, jako při startu v Praze(hrůůza to byla, lidi si chodily stěžovat, že si jí máme uklidnit, říkám, jak jí mám asi uklidnit.pak už byl klid naštěstí)..je tu hroznej bordel, takže se budu divit, když se mu to podaří..
Anlendy. Tak to je prima, že tam je ten den pauza, jsem si říkaa, že to by byl mazez s takovým mrnousem, kolik je Charlotte? 1,5 roku? Ty jsi fakt cestovatelky, a ve 4 měsících na Maledivy, to je můj sen, ale asi bych se bála, aby se třeba malé nějak z toho tepla nepřitížilo nebo tak, ale je fakt, že zdravotnictví je všude, a tady je civilizovaný
to Egpyt to bych se asi bála ikdyž je to blíž
Jo to jak my minule letěli do Usa, tak tak bylo plno miminek, letěli jsme s přestupem z Paříze a lidi do Miami vypadalo, že jednou s mrnatama odpočívat a nakupovat a to byl řev, asi je bolela ouška, no lidi čumí a divně rmecaj ale vysvětli mimískovi, že to přejde at nebrečí, mě jich bylo spíš líto, lidi se nevžívaj, že to neděláte schválně, ale že holt jsou to ještě drobci co neví co se děje. Tak až to budeš číst tak už budeš na druhé poloukouli, tak pak pošli fotečky z pláže!! Tak uživejte a papa Barčí se taky rekreuje někde na velnej a já už zas makám, je toho jaksi moc, tak chodím na brzo, abych mohla tak kkolem 17. hod vypadnout, ale dnes zkusím skočit k té doktorce, pro klid duše. Tak pa holky
Ahojda holky. tak ja jsem po kontrole, bricho mam prej fakt tvrde tak jsem vyfasla magnosolv, ale pry mam byt v klidu, ze to neni nijak dramaticke. kdyby to prej nepreslo, mam dat vedet a da me neschopenku… tak uvidime.
@Gabra81 to me povidej, ja teplo miluju, sluneni a v sobotu to bylo to same, vylezla jsem na slunko a za chvili jsem se krcila ve stinu, jak me to nedelalo dobre…
Ahoj holky. Tak sa musím pochváliť, že som včera mužovi urobila tie jeho vysnené langoše. A dobrý. Trochu mi krútilo nos, ale zle mi nebolo. Takže super! Zajtra mám volať k Dr ohladne triple. Tak mi prosím držte palce, nech to dopadne dobre.
Dnes bude asi hodne velké vedro. Už teraz to je k nevydržaniu, ale aspoň mi vyschne všetko prádlo a možno i pes (na vychádzke sa v niečom vyválal no fuj).
Majte sa, držte sa!
@Schara Som rada, že si nakoniec k tomu Dr šla. Tvrdnutie brucha je normálne ale len do istej miery. Dávaj na seba velký pozor, šetri sa, ak možeš, odpočívaj.
Ahojky holky, jojo teplo asi bude, hláší pařáky, to jsi dobrá s těma langošema, no já nesmažím a moc ani nevařím, spíš ohřívám, ale každej den je to jiný, dle toho jak se cítím, je to naprd, těžko něco naplánovat
Tak já včera u Dr taky nakonec byla, že mě to bolí to venitř je prý docela normální ikdyž to občas píchne, že se to prej zvětšuje všechno, no a takový to divný břicho, že je to taky normál ale že mám jíst magnesium ted 3 x denně a pak po týdnu jen dle potřeby, poslechla srdíčko, tak jsem mimi zas slyšela a trochu se uklidnila.