TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
12.6.13 14:59

@Gabra81 to magnézium ti odporúčam brať i po tom týždni. Aspoň sa vyhneš kŕčom v nohách a tvrdnutím brucha. 2× denne je vraj preventívne. Ja ho berem teraz 2×2 a vše ok. Žiadne tvrdnutie, žiadne kŕče. Okrem toho ešte 1× B6 a femibion 400. Ku koncu ma čaká ešte železo ale nech, hlavne nech je mrňous zdraví.

Dnes som sa objednávala na ULZ. Tak sa už teším, dúfam že muža pustia z práce. Predsa len bude mať po a pred nočnou, tak hádam mu dajú aspoň dovču pretože ja som taký plašan, že by som to tam asi nerozdýchala ak by niečo našli. Asi by som sa tam zosypala a nebola schopná ani dojsť na vlak… :oops:
No jo.
Dievčatá, jak to dnes zvládate? Tú horúčavu a tak. Ja som zalezená, bola som hoci teraz z kamarátkou na zmrzke, ale som úplne hotová. Nejak mi to slniečko neurobilo dobre…čo budem robiť v lete neviem. asi sa odsťahujem za severný pól a bude to. Aspoň pomožem ježiškovi z darčekmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.6.13 15:33

Ahoj devcata.

Zdravime nase uprchliky do Australie :pankac: Jak zvladate?

@Schara hlavne,ze je vse ok! Trochu relaxu od prace by Ti ale neuskodilo :palec: Odpocivej!

My dnes byli na kontrole, mrkli na mimo a na temer 100 % je to…miminko :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.6.13 15:33

@lilli.c já tvrudnu v práci, tak mi to ani nepřijde to teplo ale o víkendu¨mají být třicítky tak to nevím co budeme dělat :x Jo asi ho budu brát furt, přece jen je to jen vitaminý a uškodit by to nemělo tak až je mimi ok. A to jdeš na ten velkej UTZ, ten ve 20. týdnu? nás čeká až 2. 7, už aby to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
12.6.13 16:06

Ahoj, Ahoj! poslušně hlásím, že jsem zdrávy a šťastni v Sydney! Je tu 12 stupňů a prší(typické zimní aus počasí)..já i Charlottka spinkáme a spinkáme, nějak se nemůžeme sžít s časovým posunem :) moje malé sestřičky Anežka s Rosi hrozně vyrostly a jsou rády, že tu mají Charlottku, pořád si s ní hrají, tedy spíš Anežka :)
mímo v bříšku se má fajn, jen si zatím ještě asi nezvyklo, tak sebou pořád mrská :) let z Dubaye do Sydney byl vcelku pohodový. Charlottka nakonec usla před odletem, takže byl klid :) jen mě nas*al pilot, protože při dvou hodinách letu evidentně zapnul vypnou výstrahu pro oddělání pásů, a tak jsem nemohla dát Šáju do spacího pytle a musela jsem jí mít ty dvě hoďky na klíně. :pocitac: :zed: Naštěstí to potom vypnul. :dance: @Gabra81 jinak Charlotce je zítra 9.měsíců

přiznávám, že jsem nečetla celou vaši diskusi, jen to, že jste byla některá u dr, doufám, že vám to dobře dopadlo a jste s mimčem zdraví :) už víte některá, co to bude?
Zdravíme do Prahy :mavam:
A+D+CH+mimčo+A+P+R+A(nyní už trochu rozrostle) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.6.13 16:09

@Gabra81 hej hej na ten v 20. a tiež ideme 2.7. ale musela som sa objednať už teraz pretože u apolináře je to na dlho… Myslela som že ma objednajú na posledný júnový týždeň (to má chlap denné) ale majú plno.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.6.13 16:14

@anlendy. ahoj ahoj cestovatelko! je super že ste šťastlivo dorazili. Odpočívaj, užívaj a sem tam nám sem pošli nejakú peknú fotečku nech možme ticho závidieť… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.6.13 16:15

Je to jdeme na utz temer stejne. ja jdu 8.7. a to budu ve 21.tydnu :) uz se moc tesim.
jo holky ja se setrim, i v praci :mrgreen: vyjednala jsem si sedaci praci :) at moc necouram. takze celkem pohoda. ale pokud se to opravdu nezlepsi, tak jdu na neschopenku. jako zdravi nase mrnouska a me je na prvnim miste. i kdyz me mudr uklidnoval, ze se to stava, a ze to vetsinou byva vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.6.13 16:20

@Schara no jasne, oni ti vždy povedia že vetšinou to býva tak a tak ale čo ak ty niesi z tej večšiny? To potom povedia že si si mala ty požiadať. No veď uvidíš jak to nakoniec budeš zvládať. Možno by stačilo pár dní volno a možno fakt ísť na PN.
Ja som tak rada že do práce nechodím. Teraz by som tam určite skolabovala. Hlavne odpočívam, sem-tam niečo urobím, mužovi navarím a hlavne sa nestresujem. Za pár mesiacou si na to spomeniem až budem nevyspatá, unavená jak som sa vlastne mala fajnovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.6.13 16:28

@anlendy. Super,ze jste doleteli! Casovy posun nezavidim :| nas to ceka pristi rok, tak snad nas to nezabije :lol:

jinak, jestli bude vse jako dnes, budu usetrena hroznych klucicich jmen, pac je tam po dnesni KO :srdce: holcicka :srdce: Dalsi KO mam za 2 tydny, tak bude vse lip videt :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.6.13 16:39

@Barčí1411 jéééé blahoželám k slečne. Tééééda aspoň si v klude že nemusíš vymýšlať tie chlapčenské mená! Super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
12.6.13 16:39

@Barčí1411 moc blahopřejiiii!!! :potlesk: :potlesk: :hug:
nám se tam také schovává holčička, víme to už déle(nějak jsem to tušila, moje mamka si to také myslela a dr to potvrdil) :lol: já bych tedy raději vybírala jméno pro chlapečka než pro holčičku :lol: bude to pěkná námaha :lol: zatím tedy pořád výtězí Ornelle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.6.13 17:08

@lilli.c @anlendy. holky dekuju :lol:
U nas ty latinsky jmena pro kluka neee-eeee :lol: Jsou fakt hrozny :lol: Pro holcicku uz mame, jen ho lehce pozmenime, protoze Eminka si preje segru, takze druhe jmeno ji da Emca, my ho jen poupravime z ceskeho na international :lol:
@anlendy. my jsme nemeli tuseni zadny. Rick se domnival, dle jeho sneni, ze tam bude kluk, moje babi si taky mysli, ze je tam kluk..Ja jsem si myslela holcicku, protoze mi neco rika, ze my asi toho kluka ne-e, no :nevim: No a Emca od zacatku vsem na potkani rikala, ze tam ma segru :lol: Tak jsem ji dnes volala a rikam, ze jsme se byli podivat na miminko a jestlipak vi, co to bude..tak nejiste rekla ‚sestra?‘ :lol: A jak radosti pistela a vsem uz to jisto jiste vyklada :lol:

Jinac ja jsem dneska uplne hotova. 2 dny relax a vcera jsem se zridila v Praze - vyslapli jsme si a Petrin a pak jeste dolu :lol: Boli me hnaty a zda a vlastne vsechno, takze se cele odpoledne valim. Rick uz musel dnes do prace na nocni, ted akorat odesel, tak jsem doma sama. Emca je v Pzni, prijede s nasima v patek do Podebrad - nasi tam maji nejakej sraz s Celicama ci co, tak bud si ji vyzvedneme v patek nebo az v sobotu dopoledne - to s nima jdeme ale na prohlidku auticek a obed nekam tam k rece :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
12.6.13 18:31

@Barčí1411 to je paráda, tak gratuluji k holčičce. My jdeme v úterý na kontrolu, tak doufám, že nám tu holčičku jen potvrdí :) Taťka už se s tím smířil a celé 3 týdny na bříško mluvíme jako na Terezku 8)
Jinak já si dnes dala pořádnou procházku, tak si myslím, že padne osmá a spím :P, společně se sluníčkem mě to zmohlo. Ještě počkáme na taťku, ať mu udělám večeři a do hajan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.6.13 18:35

@lilli.c ja se sterim i v praci, neboj a doma nedelam lautr nic. chtela jsem skoncit az na konci cervence, ale ted uz vim ze si chci nechat napsat nschopenku od 16. kdy pujdu na KO. nejpozdeji, pokud to nepujde, tak se necham hned zneschopnit. to zase neboj, ja jsem na sebe opatrna, mozna az moc :mrgreen:

@Barčí1411 holcicka, tak to je paradicka, gratuluju :potlesk: ;) tak ted aby tam nikde nevykoukl pindour, preci jen me zname tvrdili holcicku a na posledni ko z toho vylezl kluk :) takze radeji mej v zaloze i klucici jmeno ;)

@anlendy. uzivejte v australii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.6.13 19:10

@Schara :lol: nestras… :lol: Bohuzel znam taky pripady, kdy tvrdili tak a bylo jinak :lol: Mam super fotecku s rozcapnutejma nozicka, kde je proste jasna pipina, Dr. rikala, ze tam pindika nevidi, ale jdeme jeste za 14 dni na trochu podrobnejsi, tak doufam, ze se nam holcicka potvrdi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí