Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky, tak já byla včera na velkém utz v FN Brno, vše je ok, a po třetí říkal kluka, tak už tomu věřím
mě je taky vedro, ale teď ležím na balkoně a mám nohy vražený ve Vikčiným bazénku a je to super, musím trošku chytnout barvu ![]()
@Barčí1411 no, taky si přál kluka, ale asi míň než já, já byla hodně zklamaná z počátku
on je na babinec zvyklej - má sestru, my máme doma kočku…tak bude mít kolem sebe 3 holky ![]()
po dověšení prádla jsem měla krizi nechutnou - zpotila jsem se i na xichtě a v čertsvě umytejch vlasech, málem omdlela - před 20min jsem si dávala sprchu a jdu znova, do studený! leje ze mě, břicho mám nafouklý a velký (a to jsem nic nejedla, není hlad v tom hicu) - hýbat se nemůžu - tak leda ty nohy do studený vody do kýblu, dám si to pod PC Stolek a budu se chladit, to bude legrace ![]()
@Mája B Májo, gratulace
závidím, u nás holka po prvním ohledání - ale pochybuju, že se to změní, moje gynekoložka se koukala už v 18tt zevrubně ![]()
@Mája B hlavne, ze je vse v poradku!!! ![]()
@stephora taky padam na hubu v tomhle vedru. Omdlivam teda i mimo paraky
Jinak ja s Emcou poobedvala jen kuskus se zeleninou a jablicko
Hlad nemam, ale musim neco jinak to se mnou svihne ![]()
@Barčí1411 hele, ten kýbl se studenou vodou pod PC stolkem a nohy v něm fakt pomohl! ![]()
@Barčí1411 muzsím si taky koupit meloun, tý vado, ještě jsem ho letos nejedla ![]()
@verča 1 Gratulka k holčičce… já mám další kontrolu až 16.7. takže si na nějaké potvrzování pohlaví počkám dost dlouho. Naštěstí už jdu k nové dr jupíí.
Ahojda holky. tak venku je teda mazec, ja jsem i dneska vlezla na chajde do bazenu, sice jen do pasu, ale bylo to prijemne osvezeni teda. koukam ze uz se to rozjizdi ze vite kdo co bude mit. ja musim jeste vydrzet do 8.7. uz se tesim az mrnouska uvidime ![]()
ja jsem ted na melounech celkem ziva, je to mnamka
a vychlazenej v tomhle hice ![]()
zitra se rozsekne jestli dostanu neschopenku nebo ne. mam zavolat jak to vypada s tim mym tvrdnutim, dnes jsem si mela vzit dvojitou davku toho horciku. tak uvidime. ![]()
NO v Praze změna dámy, je zataženo, horko a vypadá to na bouřku…přes den bylo 33 ve stínu
no snad nebudou kroupy…já tyhle extrémy nesnáším. Poč nemůže být hezky slunečno, max 27 st a příjemně teplounko? ![]()
@stephora ja mam letos prvni meloun ![]()
@Michaela99 16.7.je coby dup - presne v ten den ma nase Emina 4.narozeniny ![]()
@Schara hlavne at to tvrdnuti nezlobi cipek!
Ja si dam za chvili dalsi sprsku, jiz ctvrtou dnes
Modra obloha zmizela, je dusno a kez by pres noc trosku sprchlo ![]()
Holky tady u nas uz spadlo par kapek, ale opravdu par a nic z toho, je vedro jako hrom. a pritom normalne to mam rada, ale ted v tehotenstvi se to nesnasi dobre. a v praci mame uplne stejne jak venku ![]()
@Barčí1411 no prave, tak pokud me bude zase v noci tolik tvrdnout, zitra me tu neschop napise a budu se pekne setrit doma
ale uz jak jsem zas na gauci, tak uz to zase ztvrdlo, zatim jen jednou.. tak uvidime.
@verča 1 Gratuluju k holčičce, to je prima, že to máte už 100% potvrzené, já jsem zvědavá u nás, jdeme 2. 7.
Máte jméno už?
@Barčí1411 Tý jo, 3 km ve vedru, to bych nedala, včra jsem byla odpoledne ve stínu a i to byl mazec, se mě jaksi divně dýchalo a to mám vedro hodně ráda. Jo, tak meloun mám taky, jakejsi šišoid, tak mi ho manžel vykřájel do misek do práce, a budu si vidličkou dobat, tzn půlku megamelounu asi už odpoledne neuvidím, jinak banány stejně furt vedou, ale v těch vedrech zelený nevydrží ani do druhýho dne ![]()
@Gabra81 jméno máme, bude to Terezka, ještě je v zásobě Adélka, ale jelikož od minulého UTZ o mimču mluvíme jako o Terezce, už to měnit nebudem ![]()
@Schara já vím, že se zeptám blbě, ale jak se to tvrdnutí břicha pozná a kdy to nastává? Já mám tvrdší bříško, když se hodně najím a jídlo mě „nafoukne“ a někdy, když je hodně horko…ale vždy to zmizí…tak nevím, zda je to to tvrdnutí nebo ne :-/