Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara prokladam neustale
Haha, no, to asi budu brecet, ale alespon me to nakopne s tim neco delat
Po porodu s Emcou jsem se dost prohanela, byla jsem behem 3/4 roku stihlejsi nez pred tehu
Ale…To jsou 3 roky zpatky ![]()
@Barčí1411 tak ted se po porodu budes prohanet jeste vic, kolem Emy a kolem mimina
takze to pujde jeste lehceji
preci jen dve deti daji zabrat, predpokladam.
@Schara toho se prave bojim, ze tak nebude
Emicka je velka, samostatna, takze toho behani kolem ni bude minimalne. Kolem prcka to bude vzruso, o tom zadna
Ale asi to nebude takova honicka jako treba bude mit nejspis anlendy, kdyz bude mit decka rok od sebe
… Je mi horko
Mam hlad… ![]()
Ahojík dievčatá! Vy ste sa ale rozjeli
.
Tak ja už mám i zubára i ekg i obvoďáka z krku. Vše ok, tak super. Zubárku som nepresvedčila že ten zub čo mi opravuje už cez 2 roky musí von tak mi ho zas len spravila a že možná nabudúce ak bude treba… Takže určite mi zostane na furt…
Ale neva.
Neviem vak vy, ale ja niesom schopná nič za celý deň zjesť. Už som za tento týždeň zhodila 0,7kg. Chlastám jak dúha 4l vody denne na wc som prakticky furt. Ale jesť…ani pomyšlenie. Maximálne ovocie aj to len s presvedčením že na vode nemožem existovať a hlavne musí byť z ladničky lebo teplé by som nezjedla (teraz si chladím pomaranč jak pipina) ![]()
Zajtra idem zo susedkou na samozber jahod tak sa už teším akú hromádku donesiem a hlavne zožerem… Melouna som ešte tento rok nemala, nemala som odvahu ho kúpiť, ale asi už by mohol byť dobrý, prezrály, červený a chladený…mňam. No nič, dievčence idem sa chladiť do sprchy lebo sa tu lepím na klávesnicu.
@Barčí1411 Barčí, zvládla jsem to, i když jsem se vracela cca ve 3 a už bylo opravdu vedro, že jsem odpočívala snad každejch 10 minut
ale vzala jsem to přes chodov nákupák, vlezla do CAčka a hned jsem lehčí o 350 kč, ale mám nádherné modré balerinky s mašlí za 198,– a tři pásky 105 cm na moje těhu pupiko za 150,– ![]()
zítra mám 2trim screening v Podolí, to mám už v 10, tak bych to mohla zvládnout líp ![]()
já chodím na sushi do BOKu v Arkádách na Pankráci, ale pokud si děláte sami sushi doma, tak by ti tohle asi nechutnalo…těžko říct. žeru to tam 4 roky a nikdy nic, a mají výborné avokádo, strašně mi tam chutná…taky bych se to chtěla naučit dělat, ale můj chlap to nejí a pro sebe sama mě to ani nebaví, a nemám ani nádobíčko…
@Barčí1411 jo a nej sushi restaurant doporučuju Baifu na Pankráci - maj i web, stačí to vygůglit
je jich po praze víc, ale v týhle Baifu maj i čínu a indickou a hlavně to nejúžasnější running sushi - odcházím vždy jako balon protože mi to nedáááá a musím si dávat další a další talířky
![]()
Ahoj holky
, mě se už blíží velký utz 25.6. a za 2 dny ko na gyndě opět mám bílkovinu a červené krvinky v moči
Ahojda holky… neni nad to se radne vyspat
venku je uz ted vedro, ale dost fouka, tak to asi bude i snesitelnejsi dnes
po obede, az muz skonci v praci pojedeme na chajdu zase. ja se tam stejne schovavam do stinu, ale ten den je takovy prijemnejsi
nez na gauci ![]()
@Schara závidím! já musím dnes do podlí na 2trim screening, a pak pekně nohy do kýblu s vodou ![]()
@magda82 jsme skoro stejně, já jsem dnes 20+1
dnes jedu na 2trim screening, tak držím palce na ten tvůj! ![]()
@lilli.c mám to stejně - v tom vedru moc nejím, ani nemám hlad, jen piju. to přejde, na víkend se má ochladit:) asi jsem taky shodila, protože minulý týden jsem měla nárust 3,5 kg a to se vážim vždy ráno, vykakaná, vyčůraná, nahá, nenajedená
a včera jsem byla u praktické a ona mě hnala na váhu - no děsila jsem se, protože to bylo v 1 odpo, šílený horko, já nateklá a uvařená, čekala jsem tunu a ona ta váha ukázala míň než týden předem - sice jen asi o 200g, ale stejně ![]()
@Schara jinak já dnes taky spala hrozně, ale předchozí dvě noci to bylo OK. Dnes jsem se budila mokrá, zpocená, nemohla jsem najít polohu…no už ať přijde nějaká ta buřina (néé kroupy!), vyčisdtí se vduch a teplota aspoň o 5 stupňů spadne! ![]()
@stephora ale ten screening urco bude stat za to
me delal vcera kvuli tomu tvrdnuti utz a koukal rovnou na to jak to vypada, rikal teda ze ted zkoukne jen to dulezite a podrobne az v tom cervenci, ale vypada to dobre a ver ze me to hned doladilo den
tak si toho mrnouska dnes uzij ![]()
@Schara bohužel to semnou nevyšlo tomu mými taťkovi, ani na gyne utz v 18týdnu, kdy jsem se dověděla pohlaví, ni dnes do toho podolí (služební cesty), ale byl semnou na tom prvotrim a 3.7. mám zase gyne KO, tak tam pujde semnou a mimi zas uvidí
je fajn mít ho tam sebou a taky chci, aby poznal moji gynekoložku, je to fajn ženská ![]()
díky, prcinku si užiju (bude to holka na 99%)
@stephora manzel taky nebyl u toho kdyz me vcera rekl co to bude… protoze slo o neplanovanou kontrolu. ale nastesti ma takovou praci, ze se v podstate muze uvolnit sam kdy chce, tak na ostatni utz pujde ![]()
ted samozrejme je nadseny, ze je to klucik, ktereho si strasne pral
tusim, ze nase ditko bude mit kopacky driv nez bude chodit
![]()