TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
23.6.13 10:47

@anlendy. jen pekne polehavej, ja chapu ze te to nebavi, ale porad lepsi se setrit nez si pak neco vycitat…

ja sice lezet nemusim, mam jen vic odpocivat, ale zatim me to valeni bavi, vzhledem k tomu, ze jsem to moc neznala :) ale i tak nemam do budoucna plany jako nejaky generalni uklid a tak :mrgreen: proste se budu setrit, spat do zasoby, protoze pak az budeme mit miminko, tak se k tomu uz jen tak nedostanu :mrgreen: :lol:

tak se holky drzte s tema vasema mrnouskama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.6.13 11:49
:mavam:

Zdravim z pohodli domova :lol:

Uz jsem nekrvacela, Liance kontrolovaly sestricky srdicko, dokonce ji i jednou dohnaly, takze nasly a bylo vse v poradku, takze me Dr. pustil domu. Sice muzu leda tak velky prd a doma uz me to nuti neco delat, ale kdyz se podivam na tu kopu piluli na stole a dgn., tak si to hooodne rychle rozmyslim, dokonce si dnes i obed objednam :lol:
Valim se u televize, delam si nehty alespon, koukam, co k obedu…Jsem tu sama, Emicka je u nasich, Rick v praci, takze fakt nuda :roll: Valeni me bavi den a to uz jsem si uzila v nem., takze ted mam fakt roupy a nevim, co delat, abych se do vecera, nez prijde Rick, neunudila :lol:

@Schara moje rec :! :palec: Uzivej si pohodicky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.6.13 19:19

Tak teď pro změnu zdravím z nemocnice já :nevim:
Závratě, oteklé nohy a do toho všeho těhotenská cukrovka. Kapačka, tuny prášků a 100% klid na lůžku. Mimíškova poloha není zrovna nejlepší, takže je už jisté, že budu mít císaře. Domů nejméně za 14dní a pokud to bude dobré tak za 10dní.
Známej mě rovnou od nich dovezl do nemocnice, protože Dan pil a řídit nemohl a já bych to asi určitě neodřídila. Malá zůstala u známých a bude tam dokud mě nepustí.
Naštěstí tu mám internet, takže alespoň část nudy zažehnána. Bude to horor ležet a nic nedělat, jsem strašně živej člověk a pořád se musím hejbat, tohle mě zabije :lol: co byl ale pro Ornellku či Viktorku neudělala, že :) :lol: @Barčí1411 je dobře, že jsi už doma! ti závidím :) hlavně, že jste ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.6.13 20:15

@anlendy. tak na sebe buď opatrná a vydrž! ono je to sice blbý být ve špitále, ale zas jsi pod dohledem a vše bude OK! držím palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.6.13 20:30

@stephora těch pár dní to tu vydržím :) mám ségru s neteřinkou o pár pokojů dál, tak tu je se mnou a kecáme :) začínám se bát všeho možného, čtu tu několik potratů z mého týdne a jsem dost vyděšená :( potratila jsem už jednou a znovu to zažít nechci. Porodit tři týdny před TT mrtvé dítě odrovná i toho nejsilnějšího člověka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.6.13 21:04

@anlendy. ty kozo jedna!!! Koukej odpocivat! Zavidet nemas co, bohuzel jeste nemame vyhrano, doma lezim jak lazar, prd delam a ani delat nic nebudu, za to mi to nestoji… K tomu poslednimu komentu se vyjadrovat nebudu, pac nic takovyho si ani po dvou ab. nepripoustim a nikdo z vas by taky nemel…
Jdu si ukuchtit veceri, krome haldy piluli bych snedla i neco normalnejsiho, mam desnej hlad, Rick mi slibil KFC, ale jaksi na to zapomnel :lol: Tak si musim poctive udelat neco doma - obed jsem si nakonec udelala - z gauciku, jen jsem vse dosla hodit na sporak a do trouby (polevka a pecene brambory s tymianem - nove brambory, tak jsem se nemusela obtezovat ani skrabat :lol: )…

Hezky povinne odpocivat, vsechny :pankac:… Cim vic lezim, tim vic se mi tam ta nase karibicanka mrcasi. Dneska celej den - to dite snad vubec nespi 8o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.6.13 21:17

@Barčí1411 no byla jsem blbá a kašlala na zákaz doktora. poučila jsem se a doufám, že není pozdě. Hlad tedy vůbec nemám a ani ho mít nechci, nemocniční strava se nedá jíst :lol: Danek mi zítra přiveze něco dobrého, bohužel nesladkého a ne příliš tučného, by mě zajímalo, co přiveze :lol: v nemocnici mám švagra, který je můj gynďák a maká tu, takže mám tu nejlepší péči :lol: až se vrátím z nemocnice budu muset zavolat tchýni, aby se šla starat o Charlottu, protože já moc nebudu. Fakt se stydím a vyčítám, že jsem fakt neležela a místo toho trajdala. Taky mi to dítě nějak obživlo :lol: co ležím, tak cejtím všechno to udělá a nejspíš se jí to nelíbí :lol:

Takže taky holky, všechny odpočívat co to jde a opatrovat se! To co každá nosíme je teď nejdůležitější! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.6.13 22:24

@Barčí1411 Baru, a co ti všechno předepsal, že máš tuny pilulí? nemůže to ublížit dítěti? jako těhule skoro nic nemůžeme brát…

@anledy aspoň tam nejsi sama. O blbostech nepřemýšlej a odpočívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
23.6.13 22:30

Tak po těchto příspěvcích budu taky co nejvíce odpočívat!!! :nevim: Ráno jsem trošku krvácela, teď už zase ne… Ale prý se nemám lekat špinění, prý se může objevit… Vy už všechny cítíte pohyby??? Já teda ještě ne, jsem 17+5… :( :,( Snažím se na to soustředit, ale zatím nic!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
23.6.13 22:36

@kamkakamka klid,pohyby můžou přijít klidně později :) pěkně odpočívej!
teď tu byl švára a podle výsledků krve si tu poležím tři týdny. Přátelé mě klepne :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.6.13 05:53

@anlendy. Moc gratuluju k neteřince! Vy jste nějaká hodně mezinárodní rodina asi podle těch jmen, že? Nebo děti už připravujete do světa? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.6.13 05:59

@anlendy. Olivier je moc pěkný, tak kdyžtak budete připraveni na překvápko teď a Olivier se zadaří :D A to se fakt na 3D netrefili tolikrát, nebo byla malá blbě natočená? Já si pořád říkám, že naše holčička zůstane holčičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.6.13 06:15

Ježiš holky já to čtu postupně, tak to byly samý dobrý zprávy, jakože neteřinka, grilování, jména a teď ke konci je to hrůza! Hlavně odpočívejte a snad bude vše ok, ty Barčí taky radši doma lež, pořád lepší to nějak přetrpět a mrnouska mít ok, vy to máte s Anlendy o to těžší, že máte prcky doma o který se musíte starat, to je o starost pro vás na víc, hlavně se držte holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.6.13 07:54

@anlendy. ja cpu jako prasatko, ale teda min nez pred tim, nejak nemam tolik chut. Tak hezky odpocivej. Ja se rano prevalila z postele do obyvaku, Rick mi ted pomahal sejit schody z patra, protoze me boli desne pupek a fakt co krok, to citim v brise a lehnu a sup - bricho jak sutr. Takze klidek. Emicku mam minimalne na tyden u nasich, potom prijede mamka, pozdeji tchyne, tak se moc tesim :srdce:

@stephora Oni doktori vi, co predepsat, aby to prcickovi neublizilo. Jinak v tehu muzes vse, co by se mohlo dat mrnouskovi, kdyz by byl nemocny treba. Beru leky proti krvaceni, proti odlupovani placenty, magnezko, potom mam specialni folicum na predpis, protoze je to silnejsi nez klasika v lekarnach, na krev - mam spatnou srazlivost krve (vrozenou mutaci, v tehu mam nekolikanasobne riziko trombozy treba atd.), no a Femibionek s DHA - ten mi docela probira, jinak jsem dost anemicka. Na zacatku tehu jsem mela megaloblastickou anemii, takze proto mam i ty silnejsi davky folica. Ale tak vetsina z toho jsou jen vitaminy, ale za den se s jejich davkovanim vysplham na 14 piluli :lol: Nejhorsi je to rano, kdy musim vsechny, no - to jsem jak stara baba :lol:

@kamkakamka v kliduuu. Zatim jsi „jen“ 18.tt, tak pohyby muzes citit az dyl. A nez clovek rozezna bublajici strevo od prcka… Ja jsem zacala intenzivne citit malickou az ted kolem toho 20.tt, nepravidelny pohyby uz driv, ale neni to u kazde podminkou! Pamatuju si, ze Emicku jsem citila az nekdy kolem 23.tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.6.13 08:18

@Barčí1411 no teda, to je fakt, ráno jak stará bába :) ale když ti to má pomoct a vzájemně se to nevylučuje, proč ne. Já beru jen těhu vitamíny GS mamavit a navíc ještě rozpustné magnezko, v 1.trim. jsem brala utrogestan do pochvy, protože jsem 3 měs předtím poratila 5týdenní plod. Hlavně odpočívej, i když je to nuda, konečně se ochladilo, tak se to bude snášet líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí