TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
21.6.13 14:43

@anlendy. Ježiti to teda nedopadlo dle očekávání na dovolená co? No hlavně, že jsi zvládla cestu zpět a jste v pořádku!!!to je hlavní, ale teda to musely být sresy, co? to ti nezávidím :( tak hlavně odpočívej, ikdyž tady ty vedra, to sis na chvíli moc nepomohla ale aspon jsi ve svým, ale teda to ti nezávidím tady toto, člofvě si to maluje a pak to dopadne na prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.6.13 14:44

Bříška rostou, tada mě ti přijde, že ho mám den ode dne větší, ale jaksi jsem líná ho každeej den mazat, tak tak ob 3 dny, ale uklidnuju se že to snad neroste tak moc, aby to praskalo, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
21.6.13 15:24

@Gabra81 Taky jsem líná mazat. Přesně jak ty si na to vzpomenu tak jednou max 2× do týdne. :oops: To se pak budu divit, až mi k těm striím po Pétíkovi vyskočí další.

@anlendy Holka tak to sis teda užila dovču co? No teď hlavně odpočívat ať jsi ty i mimísek v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
21.6.13 15:29

@Schara Tošku mi trvalo, než mi docvakl ten smajlík za tím : tedy aspoň u nás ne. Pak kouknu na profil a už svítalo :mrgreen: Mě zase dnes zachraňuje jen ten,,vánek,, co fouká :D Odkud z Pardubic přesně si? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.6.13 15:39

@Michaela99 nejsem primo z Pardubic. Bydlim v pardubickem kraji… ale mam to do pard celkem kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
21.6.13 15:42

@Schara Jo tááák. Tak to potom jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.6.13 21:02

@Gabra81 přesně tak. Dovolená byla fajn, len velmi krátká a let katastrofa. Nicméně přežili jsme :)
jinak břicho nemažu skoro vůbec. Nemazala jsem ani poprvé a popraskané břicho nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.6.13 21:29

Tak si dovoluji oznámit, že jsem tetou! Mám krásnou neteřinku Lillianu Claire :) narodila se před půl hodinkou a má 49cm a 4200g :) škoda, že nemůžu pít, hned bych šla slavit :lol: zítra se jdu na ní podívat, ačkoli bych měla ležet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.6.13 07:37

@anlendy. blahoželám k neterke! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
22.6.13 09:14

@anlendy. gratuluji k neterince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
22.6.13 11:02

Holky, díky! :)
po narození Lilli jsem zase začala uvažovat o výběru jmen. Ornelle je pořád aktuální, len tam ještě přibyla Viktorie.
doufám, že nás zase nečeká překvapení po porodu, kdy jsme z Olivera udělali Charlotte :lol: rozhodování mě ubíjí. Segra se po svém porodu přidala do výběru jmen naší holčiny, takže z toho vyplyne úplně nějaké jiné jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
22.6.13 11:40

Ahoj holky. Dnes jsem začala trochu krvácet… :( Čekám na odvoz a jedu do nemocnice pro jistotu. Stalo se to některé??? Je to jen trošku, ale i tak mám strach… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
22.6.13 11:43

@kamkakamka nestalo. :( Držím moc palce ať je vše ok!! myslím na vás! pak dej vědět :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
22.6.13 12:49

Zdravim devcata z nemocnice :nevim:

Ve ctvrtek jsem zacala desne krvacet, takze se od te doby valim v nemocnici na rizikovym. Mam sesedlou placentu a aby to nebylo malo - zacala se mi drolit. Dnes uz je to v cajku, uz nekrvacim, nase Lianka je v naprostem poradku, jen maminka ma do konce tehu utrum a musi mit nozky nahore a jen lezet… Pristi tyden uz me snad pusti, desne se tu nudim. Rick mi konecne prinesl funkcni internet :lol:

Nestiham vas cist, nakecaly jste toho desne, jen jsem videla, ze tu jsou 2tr. screeningy, takze drzim palce at je vse v poradku!!! A @anlendy. gratuluji k neteri - btw my mame v brisku Lillian Adele :lol: :palec: Takze gratuluji i ke krasnemu jmenu :lol:

@kamkakamka… mne…viz koment o tech par radku vyse… :roll: Drzim palce, at je to jen praskla cevka, maximalne placenticka malicko sesedla - to neni takovy zlo. Ja to mam bohuzel uz lehce za hranici tim, ze se mi odlupuje, krvacela jsem hodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
22.6.13 13:16

@Barčí1411 Držím palečky! Co se to s námi děje? skoro všechny těhulky s naším termínem končí na rizikovém. Já se kvůli RT vrátila z AUS. Jinak moc děkuji! jméno vybírala segra s tchýní. Lilliana Claire Mewes se mi docela líbí. Taky přemýšlím, jestli nemám dát znovu dvě jména, Charlottka má taky dvě ale používáme jen jedno(Charlotte Lya). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí