Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. Ježiti to teda nedopadlo dle očekávání na dovolená co? No hlavně, že jsi zvládla cestu zpět a jste v pořádku!!!to je hlavní, ale teda to musely být sresy, co? to ti nezávidím
tak hlavně odpočívej, ikdyž tady ty vedra, to sis na chvíli moc nepomohla ale aspon jsi ve svým, ale teda to ti nezávidím tady toto, člofvě si to maluje a pak to dopadne na prd ![]()
Bříška rostou, tada mě ti přijde, že ho mám den ode dne větší, ale jaksi jsem líná ho každeej den mazat, tak tak ob 3 dny, ale uklidnuju se že to snad neroste tak moc, aby to praskalo, tak nevím.
@Gabra81 Taky jsem líná mazat. Přesně jak ty si na to vzpomenu tak jednou max 2× do týdne.
To se pak budu divit, až mi k těm striím po Pétíkovi vyskočí další.
@anlendy Holka tak to sis teda užila dovču co? No teď hlavně odpočívat ať jsi ty i mimísek v pořádku. ![]()
@Schara Tošku mi trvalo, než mi docvakl ten smajlík za tím : tedy aspoň u nás ne. Pak kouknu na profil a už svítalo
Mě zase dnes zachraňuje jen ten,,vánek,, co fouká
Odkud z Pardubic přesně si? ![]()
@Michaela99 nejsem primo z Pardubic. Bydlim v pardubickem kraji… ale mam to do pard celkem kousek ![]()
@Gabra81 přesně tak. Dovolená byla fajn, len velmi krátká a let katastrofa. Nicméně přežili jsme ![]()
jinak břicho nemažu skoro vůbec. Nemazala jsem ani poprvé a popraskané břicho nemám ![]()
Tak si dovoluji oznámit, že jsem tetou! Mám krásnou neteřinku Lillianu Claire
narodila se před půl hodinkou a má 49cm a 4200g
škoda, že nemůžu pít, hned bych šla slavit
zítra se jdu na ní podívat, ačkoli bych měla ležet ![]()
Holky, díky! ![]()
po narození Lilli jsem zase začala uvažovat o výběru jmen. Ornelle je pořád aktuální, len tam ještě přibyla Viktorie.
doufám, že nás zase nečeká překvapení po porodu, kdy jsme z Olivera udělali Charlotte
rozhodování mě ubíjí. Segra se po svém porodu přidala do výběru jmen naší holčiny, takže z toho vyplyne úplně nějaké jiné jméno ![]()
Ahoj holky. Dnes jsem začala trochu krvácet…
Čekám na odvoz a jedu do nemocnice pro jistotu. Stalo se to některé??? Je to jen trošku, ale i tak mám strach… ![]()
@kamkakamka nestalo.
Držím moc palce ať je vše ok!! myslím na vás! pak dej vědět ![]()
Zdravim devcata z nemocnice ![]()
Ve ctvrtek jsem zacala desne krvacet, takze se od te doby valim v nemocnici na rizikovym. Mam sesedlou placentu a aby to nebylo malo - zacala se mi drolit. Dnes uz je to v cajku, uz nekrvacim, nase Lianka je v naprostem poradku, jen maminka ma do konce tehu utrum a musi mit nozky nahore a jen lezet… Pristi tyden uz me snad pusti, desne se tu nudim. Rick mi konecne prinesl funkcni internet ![]()
Nestiham vas cist, nakecaly jste toho desne, jen jsem videla, ze tu jsou 2tr. screeningy, takze drzim palce at je vse v poradku!!! A @anlendy. gratuluji k neteri - btw my mame v brisku Lillian Adele
Takze gratuluji i ke krasnemu jmenu ![]()
@kamkakamka… mne…viz koment o tech par radku vyse…
Drzim palce, at je to jen praskla cevka, maximalne placenticka malicko sesedla - to neni takovy zlo. Ja to mam bohuzel uz lehce za hranici tim, ze se mi odlupuje, krvacela jsem hodne…
@Barčí1411 Držím palečky! Co se to s námi děje? skoro všechny těhulky s naším termínem končí na rizikovém. Já se kvůli RT vrátila z AUS. Jinak moc děkuji! jméno vybírala segra s tchýní. Lilliana Claire Mewes se mi docela líbí. Taky přemýšlím, jestli nemám dát znovu dvě jména, Charlottka má taky dvě ale používáme jen jedno(Charlotte Lya). ![]()