TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
25.6.13 10:12

@Gabra81 jeee, dalsi holcicka mezinami :kytka: Pocasi je hnus, jsem ted fakt rada, ze nikam nemusim. Vtip dobrej, mne blizkej v momentalni situaci :lol:
Ja mam problemy s kyclemi a mam transversokostalni artrozu a kyfozy a lordozy :lol: Dlouho jsem chodila na rehabky, ale cisare jsem nemela, rodila jsem normalne… :lol: A nejspis budu i ted… uz vim, co me ceka +-, tak se tesim :lol: Nevim, jestli je cisar lepsi :nevim: Ja bych byla nepouzitelna, kdyby se mi zase stourali v brise. Prirozenej druhej den neboli :lol: Teda alespon mne druhy den nic nebylo a nebolelo :lol: Ale to je zase sto lidi, sto chuti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
25.6.13 10:33

Anlendy. my ideme na 2.sc 2.7. k Apolináři. Už sa nevieme dočkať až toho broučka uvidíme. A dúfam že už na 100% budeme vedieť čo to bude. Hoci nám posledne vraveli že na 70% chlapec, ale stále to nieje 100%.
@Gabra81 Ja mám tiež problém z ľavou kyčlí. Vyskakuje mi a je to docela hnus. Ale rodila som a zas by som rada rodiť normálne. Uvidíme ale jak to nakoniec dopadne. Sesterka sa trápila 12 hodín a potom zistili že sa malý nemože dotočiť že má obtočenú šnúru okolo krku. Akútny cisár. Ale sú chvála bohu vporiadku.
@Barčí1411 téééda ty doma honíš želvy…že si sa na ňu nevyprdla. Máš odpočívať nie sa hrať zo želvami na honenú.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.6.13 12:37

Upeceno :) zakusecek je v lednici, ale je to klasika u me, pokazde se mi srazi krem karamelovej, sice mu to na chuti neubere, ale na vzhledu kapanek jo… no, ale to bych nebyla ja, aby se mi u peceni neco nepodelalo :mrgreen: :lol:

@Barčí1411 neco o nejakem poradu na slovakach od soudu mi rikala tchynka a prej se u toho taky docela bavila :) ja ted normalne cvakam programy a kdyz nic nenajdu nemam problem jen lezet a cumet :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.6.13 14:10

@Schara Pekne jsem to dokoukala, jdou 2 dily za sebou a nestacila jsem se divit :lol: Ty jo, ja uz jsem tak zpruzena, ze potrebuju koukat na neco zazivnyho :lol: Ted budou Simpsoni, stava se ze mne znalec TV programu, tak zkusene cvakam - ale budou prazdniny, spouuuuustu serialu uz mi nebezi, tak tam mam mezery a musim vyplnit nejakym filmem… :roll: :lol: :lol:
Ty jo, co jsi to pekla s karamelkovym kremikem?

Ja si delam polivcicku, kureci vyvarek, uz delam skoro 2 hodiny :lol: Mi to kure za chvili utece z toho hrnce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.6.13 15:14

@Barčí1411 delala jsem morske vlny, neco jako vetrniky, ale je to v kuse na plechu :) je to desna dobrota :) jj s tema serialama me povidej :mrgreen: :lol: jinak jsem dneska jedla ty sunkofleky ze vcera a zitra mam v planu burtgulas, sama kvalitni jidla, ale za to dobry a rychly :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.6.13 15:17

@Schara mnaaaaam, takovy prasarnicky ja mam rada, to bych jedla porad - vetrniky teda nemusim, ale ten karamelovej krem me laka :lol: Ja delala nedavno venecky, ale to desna piplacka… :lol: Ty vole, pardon, ty si papas :lol: Ja mela jen polivku zatim… Nemam tu moc ingredienci a nikam nemuzu… aby mi nevypadlo dite ve 3.patre :lol: Bydlime ve 4.p. bez vytahu, toz… :nevim: :lol: Musim pockat na manzela, nebo pohledat, co udelat ze zbytku :lol:… No a uz je to tady, nejdou mi moje cuzy z Beverly Hills a nic nedavaji…Star Trek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.6.13 15:23

@Barčí1411 tak to je mazec, takovy program :mrgreen: ja ted koukam na bezestopy :) taky dobry i kdyz nektere dily jsem videla :)
no prave ze ja ted ven nemuzu (mame rozbity zamek a nesmime tam strkat klice do zitra) tak varim z toho co doma nachazim a sem tam neco donese manzel odpoledne z prace :)
tak radeji vydrz :) jistota je jistota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.6.13 15:48

@Schara :lol: Koukam na neco na Slovakach zase :lol: Je to opet - vtipne :lol: Ani zadnej film na HBO nic :nevim: Takze ty ses ted pod zamkem a nikam nemuzes :lol: Jen bud doma, stejne je venku hnusne. Ja uz nejak dodelavam to, co tu mame. Rick jezdi domu nejdriv v osm vecer, to uz je na nakup pozde…To uz jsou vsude zbytky, co nikdo nechce.. Potrebovala bych nakoupit rano - volno ma az v patek :lol: mam tu susenky, spouuuuuustu susenek :lol: A udelam si kuskus…opet.. To se bude Emicka zlobit, ze jim kuskus bez ni :lol:

Mmj, jsem dnes mluvila s EMinkou pres Skype - je u mych rodicu a prarodicu. Tak uz knourala, ze chce domu, a le nakonec odchazela od webky se slovy: Maminko, ja musim jit koukat na pohadky, deda mi pustil, vis… (a u toho uz mi mavala a napul byla uz pryc) :lol: Maminko, ale ja tu budu vecer, abych videla tatinka az prijede v osum z prace, jo? Tak vam zavolam… Ja ji zeruuuu :srdce: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.6.13 16:30

@Barčí1411 to vís mam takove domaci vezeni a jeste musim otvirat manzelovi kdyz zazvoni :mrgreen: :lol: no s HBO mam zkusenost, ze tam nakonec porad opakuji ty same filmy a neba me to potom. tak jsme HBO zrusili, radsi si nejaky filmek stahnu :oops:
no jo jenze bastit jen susenky… i kdyz ja je rada…mam sve oblibene znacky :mrgreen: nejvic teda u me vede mila a arasidova horalka :srdce:
do patku sice daleko, ale takovy nejaky zakladni veci na vareni se daji nakoupit i v osm vecer ;)
deticky, jsou k sezrani co? uz se na toho naseho certika tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.13 17:27

Já si dělala ěpagety, ty taky můžu furt, a ted jahodovej koktejl z jajhod co mi nabalili naši, jaksi jsem na ně neměla chut, a tak už měkly tak jsem je hodila do mixeru s mlíkem a tak to je mnamka, jinak jsem taky stáhla film dle vaší inspirace :D ale už nevím co stahovat, jaksimě to vyhledává samý kraviny, no a v televizi fakt nic není, tak nevím, asi buduspát :roll: Ta Emička je fakt zlatíčko, tak se těším na tu naši holčičku, my máme vybráno jméno Sofie :D kluka zatím vůbec ale na dovolené popřemýšlíme abychm měli záložní prej do porodnice musí být oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.6.13 18:04

@Schara tak udelala jsem si kureci vyvarek, takze neco normalniho do zaludku jsem mela… Mam tu nejaky masicko, ale potrebovala bych neco dokoupit :lol: Mnam, ses muj clovek, Milu zboznuju :lol: Musim napsat tatovi, at ji koupi, aspon 5 :lol: Ja HBO zkouknu jen obcas, pac tam jedou fakt jedny a ty samy filmy - jednou jsem tam behem tydne videla Dannyho partaky asi 10× :lol: Ona mi nakonec volala tchyne z Portorika, mela tam dopoledne, takze mela cas volat a ja zabila hodinku a pul - ted jdu cumet na Vymenu manzelek USA :lol: Zboznuju :lol:

Deticky jsou bajecny, kdybych mohla, mam jich 5 alespon :lol: Eminka je srdicko. Ona se mnou tak krasne mluvi a nekdy z ni vypadnou takovy divny veci… Tuhle mi povida, ze je to jako „hluk bubaci“ - nemam na pc hacky, carky, takze slovo bubaci: carka nad „a, i“ a hacek nad „c“ :lol: Kde na tohle prisla :nevim: Nebo, Emicko, co tam delas… Tuzkuju si, maminko… :nevim: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
25.6.13 20:02

Dnes z velkého utz máme taky potvrzenou holčičku :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:, měří 22cm a váží 317g a odpovídá dnešnímu dni 20+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.13 20:21

@magda82 @magda82 Moc gratuluji k holčičce! Máte už vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
25.6.13 20:35

@magda82 Gratuluji!!! Už se taky nemůžu dočkat!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.6.13 22:25

Ahoj :) mam dobre zpravy, pristi tyden bych mohla jit uz domu. Rekla jsem, ze mam malou holcicku a ze nemam hlidani, musela bych byt vsa jen na luzku a nedelat prakticky nic. Po tehle zkusenosti mi touz nedela problem :lol: alespon budu doma!
pardon, necetla jsem celou diskusi, jsem na iPadu a dlouho se mi to nacitajsem rada, ze vam sem vubec takhe napisu :) za pripadne chyby se omlouvam :lol: hacky a carky take nepisu, pardon :lol: snad mi to prominete :D zdravim vas a zbytek az zitra pres notebook :mavam: packoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí