Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabra81 jeee, dalsi holcicka mezinami
Pocasi je hnus, jsem ted fakt rada, ze nikam nemusim. Vtip dobrej, mne blizkej v momentalni situaci ![]()
Ja mam problemy s kyclemi a mam transversokostalni artrozu a kyfozy a lordozy
Dlouho jsem chodila na rehabky, ale cisare jsem nemela, rodila jsem normalne…
A nejspis budu i ted… uz vim, co me ceka +-, tak se tesim
Nevim, jestli je cisar lepsi
Ja bych byla nepouzitelna, kdyby se mi zase stourali v brise. Prirozenej druhej den neboli
Teda alespon mne druhy den nic nebylo a nebolelo
Ale to je zase sto lidi, sto chuti ![]()
Anlendy. my ideme na 2.sc 2.7. k Apolináři. Už sa nevieme dočkať až toho broučka uvidíme. A dúfam že už na 100% budeme vedieť čo to bude. Hoci nám posledne vraveli že na 70% chlapec, ale stále to nieje 100%.
@Gabra81 Ja mám tiež problém z ľavou kyčlí. Vyskakuje mi a je to docela hnus. Ale rodila som a zas by som rada rodiť normálne. Uvidíme ale jak to nakoniec dopadne. Sesterka sa trápila 12 hodín a potom zistili že sa malý nemože dotočiť že má obtočenú šnúru okolo krku. Akútny cisár. Ale sú chvála bohu vporiadku.
@Barčí1411 téééda ty doma honíš želvy…že si sa na ňu nevyprdla. Máš odpočívať nie sa hrať zo želvami na honenú.. ![]()
Upeceno
zakusecek je v lednici, ale je to klasika u me, pokazde se mi srazi krem karamelovej, sice mu to na chuti neubere, ale na vzhledu kapanek jo… no, ale to bych nebyla ja, aby se mi u peceni neco nepodelalo
![]()
@Barčí1411 neco o nejakem poradu na slovakach od soudu mi rikala tchynka a prej se u toho taky docela bavila
ja ted normalne cvakam programy a kdyz nic nenajdu nemam problem jen lezet a cumet
![]()
@Schara Pekne jsem to dokoukala, jdou 2 dily za sebou a nestacila jsem se divit
Ty jo, ja uz jsem tak zpruzena, ze potrebuju koukat na neco zazivnyho
Ted budou Simpsoni, stava se ze mne znalec TV programu, tak zkusene cvakam - ale budou prazdniny, spouuuuustu serialu uz mi nebezi, tak tam mam mezery a musim vyplnit nejakym filmem…
![]()
Ty jo, co jsi to pekla s karamelkovym kremikem?
Ja si delam polivcicku, kureci vyvarek, uz delam skoro 2 hodiny
Mi to kure za chvili utece z toho hrnce ![]()
@Barčí1411 delala jsem morske vlny, neco jako vetrniky, ale je to v kuse na plechu
je to desna dobrota
jj s tema serialama me povidej
jinak jsem dneska jedla ty sunkofleky ze vcera a zitra mam v planu burtgulas, sama kvalitni jidla, ale za to dobry a rychly
![]()
@Schara mnaaaaam, takovy prasarnicky ja mam rada, to bych jedla porad - vetrniky teda nemusim, ale ten karamelovej krem me laka
Ja delala nedavno venecky, ale to desna piplacka…
Ty vole, pardon, ty si papas
Ja mela jen polivku zatim… Nemam tu moc ingredienci a nikam nemuzu… aby mi nevypadlo dite ve 3.patre
Bydlime ve 4.p. bez vytahu, toz…
Musim pockat na manzela, nebo pohledat, co udelat ze zbytku
… No a uz je to tady, nejdou mi moje cuzy z Beverly Hills a nic nedavaji…Star Trek ![]()
@Barčí1411 tak to je mazec, takovy program
ja ted koukam na bezestopy
taky dobry i kdyz nektere dily jsem videla ![]()
no prave ze ja ted ven nemuzu (mame rozbity zamek a nesmime tam strkat klice do zitra) tak varim z toho co doma nachazim a sem tam neco donese manzel odpoledne z prace ![]()
tak radeji vydrz
jistota je jistota ![]()
@Schara
Koukam na neco na Slovakach zase
Je to opet - vtipne
Ani zadnej film na HBO nic
Takze ty ses ted pod zamkem a nikam nemuzes
Jen bud doma, stejne je venku hnusne. Ja uz nejak dodelavam to, co tu mame. Rick jezdi domu nejdriv v osm vecer, to uz je na nakup pozde…To uz jsou vsude zbytky, co nikdo nechce.. Potrebovala bych nakoupit rano - volno ma az v patek
mam tu susenky, spouuuuuustu susenek
A udelam si kuskus…opet.. To se bude Emicka zlobit, ze jim kuskus bez ni ![]()
Mmj, jsem dnes mluvila s EMinkou pres Skype - je u mych rodicu a prarodicu. Tak uz knourala, ze chce domu, a le nakonec odchazela od webky se slovy: Maminko, ja musim jit koukat na pohadky, deda mi pustil, vis… (a u toho uz mi mavala a napul byla uz pryc)
Maminko, ale ja tu budu vecer, abych videla tatinka az prijede v osum z prace, jo? Tak vam zavolam… Ja ji zeruuuu
![]()
@Barčí1411 to vís mam takove domaci vezeni a jeste musim otvirat manzelovi kdyz zazvoni
no s HBO mam zkusenost, ze tam nakonec porad opakuji ty same filmy a neba me to potom. tak jsme HBO zrusili, radsi si nejaky filmek stahnu ![]()
no jo jenze bastit jen susenky… i kdyz ja je rada…mam sve oblibene znacky
nejvic teda u me vede mila a arasidova horalka ![]()
do patku sice daleko, ale takovy nejaky zakladni veci na vareni se daji nakoupit i v osm vecer ![]()
deticky, jsou k sezrani co? uz se na toho naseho certika tesim ![]()
Já si dělala ěpagety, ty taky můžu furt, a ted jahodovej koktejl z jajhod co mi nabalili naši, jaksi jsem na ně neměla chut, a tak už měkly tak jsem je hodila do mixeru s mlíkem a tak to je mnamka, jinak jsem taky stáhla film dle vaší inspirace
ale už nevím co stahovat, jaksimě to vyhledává samý kraviny, no a v televizi fakt nic není, tak nevím, asi buduspát
Ta Emička je fakt zlatíčko, tak se těším na tu naši holčičku, my máme vybráno jméno Sofie
kluka zatím vůbec ale na dovolené popřemýšlíme abychm měli záložní prej do porodnice musí být oboje.
@Schara tak udelala jsem si kureci vyvarek, takze neco normalniho do zaludku jsem mela… Mam tu nejaky masicko, ale potrebovala bych neco dokoupit
Mnam, ses muj clovek, Milu zboznuju
Musim napsat tatovi, at ji koupi, aspon 5
Ja HBO zkouknu jen obcas, pac tam jedou fakt jedny a ty samy filmy - jednou jsem tam behem tydne videla Dannyho partaky asi 10×
Ona mi nakonec volala tchyne z Portorika, mela tam dopoledne, takze mela cas volat a ja zabila hodinku a pul - ted jdu cumet na Vymenu manzelek USA
Zboznuju ![]()
Deticky jsou bajecny, kdybych mohla, mam jich 5 alespon
Eminka je srdicko. Ona se mnou tak krasne mluvi a nekdy z ni vypadnou takovy divny veci… Tuhle mi povida, ze je to jako „hluk bubaci“ - nemam na pc hacky, carky, takze slovo bubaci: carka nad „a, i“ a hacek nad „c“
Kde na tohle prisla
Nebo, Emicko, co tam delas… Tuzkuju si, maminko…
![]()
Dnes z velkého utz máme taky potvrzenou holčičku
, měří 22cm a váží 317g a odpovídá dnešnímu dni 20+0tt
Ahoj
mam dobre zpravy, pristi tyden bych mohla jit uz domu. Rekla jsem, ze mam malou holcicku a ze nemam hlidani, musela bych byt vsa jen na luzku a nedelat prakticky nic. Po tehle zkusenosti mi touz nedela problem
alespon budu doma!
pardon, necetla jsem celou diskusi, jsem na iPadu a dlouho se mi to nacitajsem rada, ze vam sem vubec takhe napisu
za pripadne chyby se omlouvam
hacky a carky take nepisu, pardon
snad mi to prominete
zdravim vas a zbytek az zitra pres notebook
packoo