Poradna duly
Jana Čurdová
@anlendy. dekuju
… Taky nebudeme pouzivat obe dve jmena, to nez na ni zakricim vsemi jmeny - utece
… Charlotte Lya je moc pekny, teda mne se libi hlavne to Lya ![]()
Jdu spat, damy. Jsem uplne mrtva, mam rozpichany ruce od kapacek, dnes prvni den bez a jsem porad jak sjeta ![]()
@Barčí1411 Děkujem,děkujem
dobrou noc
já jedu za segrou do porodky, musím prostě udělat výjimku a i přes zákaz jet ![]()
Dievčatá! Vy ma desíte! Jedna za druhou ste rizikovky! Moc vám prajem aby ste sa čo najskor dostali do relatívnej pohody. Dúfam že z nemocnice skoro pojdete domov, hoci je niekedy lepšie si tam zostať o deň dva dlhšie(pre istotu). Držím palečky nech ste vy i vaše miminka vporiadku.
@anlendy. ja mam smulu…jdu na hajzlik a kdyz me sestry vidi na chodbe, hned na me hulakaji at koukam zalezt do pelechu
jsem se sla projit po chodbe a hned jsem zacala spinit, toz…nebudu riskovat zadne pochuzky nikde
Na to mam to maly aaaaaz moc rada ![]()
@lilli.c jsme hypochondri ![]()
@Barčí1411 ale nie, to nieste. My dnes robíme drevo v lese. Tak som s toho trochu vyplašená. No máme už 1/2 za sebou tak to ideme z mužom dorobiť. Ale nejak ste mi nahnali strach… ![]()
@Barčí1411 my to máme asi v rodině
segra taky byla na RT, nevlastní mamka taky a babička taky.. @lilli.c klid a raduj se, že jste ok ![]()
@lilli.c nestresuj se, ale nic neprehanej
Ja si ted vycitala, ze jsem vic neodpocivala… Posledni mesic jsem fakt litala sem a tam… S cimz mam ted utrum ![]()
@anlendy. u nas nikdo teda… Ja mela RT jako jedina uz s Emou, potom minuly rok a ted mi ho cpala Dr. rovnou jakoze - naserkat, zadny do prace, domu do postele
Na to jsem samozrejme prdela, paz tehotenstvi neni prece nemoc… No vypada to, ze v dnesni dobe to nemoc ale je…
Ani spat uz se mi nechce ![]()
@Barčí1411 já do práce chodila do té doby, než jsem nezačala být s Danym
takže jsem ve své letecké kariéře byla pouhé dva roky
a počítám, že mě po dvou dětech ani do žádný společnosti nevezmou. Na to mají mladý a bezdětný
neříkám, že bych nechtěla lítat to ne, chtěla bych a moc ale pochybuju o tom.
za segrou pojedu až zítra a na svolení švagra, jinak to riskovat nebudu. Nemáte v nemocnici vedro? jsem šťastná za klimatizaci, jinak bych tu asi umřela ![]()
@anlendy. mame prd, ale jsem na pokoji, kam to slunicko neprazi, mame tu vetrak, otevreny dvere, takze to tu pekne profukuje - ale chudinky novorozenatka - ty se pecou… Doma klimosku taky nemame a prezivame ty vedra v cajku ![]()
@Barčí1411 Frajerka
Takhle jsem ležela s malou na RT v nemocnici a vedle sebe jsem měla maminku, která rodila, takže mi dvanáct hodin hekala u ucha a chodila po pokoji, jenom proto, že neměli volný pokoje, tak mě šoupli na hekárnu
pak mě dali jinam a zase jsem se potkala s tou maminkou, teď už mi u ucha nehekala maminka ale její prcek
v tu chvíli jsem věděla, že chci nadstandart ![]()
@anlendy. To bylo hrozny
Ja zavrela dvere, pustila si film a dala sluchatka na usi a byl klid… Deticky mi nevadi, sama jsem mela ujecanka, ale tahle pani ujecena - to bylo jako hrozny… Jako nikdo nevime jaky mela bolesti, ale - uz jsem dokonce i rodila, tak vim, ze tohle jde tak nejak ovladnout uz jenom kvuli prckovi a kvuli tomu, ze se stydim se takhle projevovat, tak jsem radeji lamala ruce a rvala kreslo
Ovsem nejhorsi bolest byla, kdyz do me vrazili pri kontrakci ruku, to bych jim z toho kresla utekla…to byla TA Bolest
Jinak jsem to teda mela asi dobry, pac jsem maximalne rekla au a u konce, ze uz nemuzu
PA mi jeste nutila si zakricet u tlaceni, tak jsem na ni koukala, koukala na ty dvere a rikala jsem si - vzdyt me vsichni uslysi
… - nez jsem si to rekla, byla Ema venku
Za statecnost muj doprovod neplatil ani ucast u porodu
![]()
Nadstandart jsem si vzala loni po potratu… Bala jsem se toho, ze mi daji na pokoj s tehulema… V nekterych nem. je to normalni… ![]()
Tak mám trošku sesedlou placentu…Ale ne nějak moc, abych musela zůstat v nemocnici, prý to časem vystoupne. Jen nesmím mít cca 2 měsíce styk a mám se šetřit… Nekrvácím nijak moc, jen trošku špiním… Tak jsem ráda, poprvé jsem zažila velký strach o mimi a není to teda nic příjemného!!!
Jinak přeju všem maminkám pohodové těhotenství, určitě budeme všechny v pořádku, holky!!!
![]()
Holky, co to tady ctu!!! tak at jste vsechny brzy v poradku
lezet a odpocivat, povinne ![]()
@Schara
bezva, ze to neni nic extra a tise, zdrave zavidim
A hlavne se setri!
@Schara rozhodly jsme si to trochu opeprit, aby to nebylo tak nudny tehotenstvi asi
![]()
Jdu spat, uz jsem zkoukla snad vsechny filmy, co se mi nejak libily, zitra budu koukat na ty, co se mi nelibi
A budu doufat, ze me v tydnu uz pusti domu. Dr. mi navrhoval paragraf pro manzela, ze je to proste na prd a nemuzu fakt nic, pac se ta placenta uz odlupuje a kazdej pohyb spatnej pohyb… Ale zase me uklidnil tim, ze pokud budu dodrzovat klidovej rezim, tak to zvladneme
Toz prileti tchyne pomahat
… Neumim si predstavit prolezet zbytek tehu, ale asi si budu muset zvyknout
… To jsme chteli ty deticky 3… Myslim, ze timhle tehu koncim, Tva Mana
![]()
@kamkakamka Jsem ráda, že to dopadlo takhle! není to sice dobré ale mohlo to dopadnout hůř
![]()
@Schara mně to ležení tedy nejde, vůbec
jela jsem se nakonec podívat na neteřinku a pak rovnou k rodinným známým na grilovačku, abych alespoň něco z toho zákazu dodržela, tak jsem ležela na lehátku
rodinná známá je taky v jiném stavu v pátém měsíci a taky na RT, tak jsme pokecaly a príma večer to byl
Charlottinka dneska udělala první takový mini krůček, takže Danek slavil se známým
teď jsem sjela domů pro věci a budeme u nich spát
no miluju takovéhle akce bez jakéhokoli domluvení
![]()