TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
20.6.13 07:58

Holky, nám tu dneska hlásí 36 ve stínu.. já asi zhebnu.Jela bych na koupálko ale toho chudáka kluka, se mi v tomhle vedru nechce moc nikam tahat a já neustále omdlévám. Nejsem schopná dojít ani do obchodu sama abych se tam někde nesložila. :nevim: Už aby to polevilo jinak nevím.. asi budu celé léto zalezlá doma. :think: Nohy mám jak dva balony a to mi stačí 30min venku chůze. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.6.13 08:06

@Michaela99 tak to omdlevani nezavidim, me se sice obcas pekne zamota palice, ale zase az tak ne… ani ty nohy me nastesti neotekaji, takze celkem klidek. tak co takhle sbalit nejakou kamosku jako doprovod na koupalko, tam zalest do stinu, popr do vody :) a kamaradka te bude jistit kdyby neco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
20.6.13 08:51

@Michaela99 zítra by snad měla přijít úleva! zkus to, co já - jsem zalezlá doma, mám závěsy zatažené a chladím si nohy v kýblu se studenou vodou - po 20ti minutách se cítím mnohem líp. No a pak taky sprcha, vlažná, ne ledová, tak 4-5× denně.

no a nebo, jak píše @Schara, kámošku na zajištění a koupák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
20.6.13 15:23

@stephora
Ahoj gratuluji k holcicce a uzij si velky utz! Ja jsem dnes 20+0 a musim si jeste pockat do cervence, nez mimco uvudim.. Jsm hrozne zvedavi co to bde, zatim nam dr. odmitl i tipovat, takze to mam tak 50/50 :-) Doufam, ze roste v poradku, zatim totiz od miminka ani tuk… Uz vsechny citite pohyby? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
20.6.13 15:27

@Klairs držím palečky. já to dnes obrečela, ačkoliv doreď bylo vše v nejlepším pořádku, dnes miminku našli dva minor markery - ve střevech a v srdíčku a musím na genetiku. jsem z toho hotová, navíc mě sestra při objednávání vyděsila, protože hned, že se mám připravit na to, že po mě budou chít rozhodnutí, zda absolvuji odběr plodové vody a že už je na to dost pozdě, protože jsem už ve 21tt… je mi z toho všeho zle a přitom ani nevím, jak velké riziko postižení test ukázal! nic mi neřekli :nevim: snad na té genetice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
20.6.13 15:54

@stephora tak to drzim palce! Uvidis ze bude v poradku! Ja mam ten velky utz na konci 22tt takze uz hranice kdy mi ho vubec muzou udelat… Doufam ze do toho dr.ani me nic nevleze a ze vse bude v poradku no… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
20.6.13 15:59

@Klairs to bude dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.6.13 18:27

@stephora dryim pesti at je vse v poradku :hug:

@Klairs ja ted koncim 18.tt a pohyby necitim, ale snad uz brzy zacnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
20.6.13 19:29

@stephora budem držať palečky nech všetko dobre dopadne…

Dnes som bola na samozbere jahod. Neviem či len ja mám ten pocit, alebo je to fakt že sú hnusné! Teda aby som to upresnila chuť nič moc. Také prázdne. Asi im chýba slniečko. Červené, nádherné jak z časopisu ale stále mám pocit že to nieje ono. Asi im chába šlahačka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.6.13 19:36

@lilli.c ja se cpala jahodama vcera a mela jsem je luxusni :) a to jsi dneska zvladla v vedru jeste trhat jahody?? ja dnes chcipala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
20.6.13 19:39

@Schara no šli sme si so susedou obzrieť do mesta pračky a tak nás napadlo že prišli letáčky na jahody. Tak sme zašli. Ono sa to trhá dobre. Za 20 min sme mali cez 7 kg. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
20.6.13 19:42

No ale čo teraz s nima, že??? ja mám teda len ubohé 3 kg, ale zožrať to? Na to sa necítim. A chlap mi oznámil že by mal s nich sra… Nebudem rozoberať. Na lekvár je to málo…na knedlíky moc a zrzku robiť neviem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.6.13 19:50

@lilli.c tak na netu urco nejaky recept najdes, neco snist, udelas nejakej dobrej kolac a nebo nabouchej mrak knedliku, flakni je do mrazaku a ver ze se budou i hodit az se ti nebude chtit varit nebo na ne prijde chut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
20.6.13 19:55

@Schara no receptov je mraky, to viem…ale kedy to mám urobiť? Zajtra behám s mužom po doktoroch a nákupoch a na víkend už máme naplánované že pojdeme do lesa po drevo. Budeme mať požičaný vozík za auto, takže dúfam že to za tie 2 dni stihneme… A dnes som už hotová. Predsa len som bola v mesete nejakých 5 hodín. A mám toho plné zuby. Asi ich len omyjem a zamrazím. Potom sa uvidí. To by som ešte mohla dnes zvládnuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.6.13 19:57

@lilli.c no vidis, skvele rychle reseni :) a ze zmrazenych si pak udelas skoro vsechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí