TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
19.6.13 08:52

@verča 1 Terezka je moc pěkný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.6.13 09:18

@Schara jen odpocivej. Jeste se napracujes dost. Ja do prace taky nechodim, beru si ji domu, ale uz taky mene. Jinak mi taky tvrdne brisko i v klidu. To nekdy casteji nez pri namaze. Ale vetsinou je to pry normalni.

@Gabra81 My jsme hrozni, porad se nekam tahame. Jen si nemysli, taky jsem umirala, ale zase to byla prochajda, ne maraton, tak ksme se fakt couraly. Horsi byl vyslap na Petrin minuly tyden :lol:

@verča 1 Juuu, Terezka :srdce:

@stephora :nevim: Tlak a ucitis jak to brisko tvrdne. Ja kdyz si lehnu na zada a zacne mi tvrdnout, tak ten tlak citim v celem brisku az k hrudniku a sup brisko jak sutr, ale trva to par vterin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.6.13 09:27

@Barčí1411 a co to způsobuje, ví se? tak tlak a tvrdnutí mám jen po přežrání, a tak se nepřežírám :)
jinak včera jsem si chtěla koupit meloun, ale měli obří a vyšel by tak na 100 a já bych ho jedla sama (chlap jede pryč) a tak mám zatím hovnajs :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.6.13 10:03

@stephora :nevim: nevim, ja se v tom tolik nestouram. Pokud citim, ze mi tvrdne vickrat denne - treba 5× za den a i v klidu, tak pak si na KO postezuju Dr., ta zkontroluje cipek a pokud ho to tvrdnuti nezkracuje, tak se nic nedeje. Vzdycky mam duvod, proc to tak je :lol: Petrin, dlouhy prochajdy, Ema, manzel… :lol: Nelezim, minimalne odpocivam a stejne i kdyz si dam relax den, tak minimalne 1× - 2× mi i v klidu ztvrdne. Ja Ti asi nevysvetlim, proc tomu tak presne je, vygoogli si - ja bych to taky ted googlila a opisovala to, co je na netu. Vlastnimi slovy - vitej ve svete tehotnych :lol:

EDIT : Ja ten mega meloun koupila a pulku jsem sezrala vcera s Emcou :lol: Frkla jsem ho do lednice, tak dneska bude vyyybordelnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.6.13 10:35

@Barčí1411 no, zeptám se na to mudr, až pujdu zas na KO. za chvíli vyrážím směr Praha 6, musím k obvoďákovi a na ekg - to to bude vypadat, když je takové vedro vedrissimo :/ vůbec se mi do toho hicu nechce, ale nenaděláš nic.

jestli se cestou neuvařím, asi si dopřeju dnes sushi, ale teď koumám, kde si ho vlastně pořídím, aby nebylo moc drahý. asi na Panrkáci s Arkadách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.6.13 10:49

@stephora tak at vse dobre dopadne. Ja jsem jeste nebyla. Nejak se nemuzu dokopat :lol: Ale do pristiho tydne to musim zvladnout obehat. Tady je des takova bila obloha, neni vymeteno jako vcera, ale teda dusno hrozny. Ema uz se caka asi 2 hodiny v bazenku :lol: Ja potahnu varit. Chtela jsem vyrazit smer Praha taky, ale pojedeme tam zitra proclit nejky balicek z Portorika od tchanovcu, toz - zitra obeham i to, co jsem chtela dnes :lol:
Mnam sushi. My si ho delame doma, ale nikdy to neodhadneme a udelame desne rejze, takze sushi pro celej barak. Zatim jsme jeste nenasli restauraci s dobry a levnym sushi :lol: Mame ty drzky rozmlsany :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.6.13 11:15

Ahojda holky :) tak jsem doma a budu odpocivat :) mudr. me i prohlizel, udelal i utz a vse je v naprostem poradku :) dokonce mi ukazal i pohlavi a byl tam pindour a koulicky :mrgreen: mam radost, nekdo musi ty vase holky tady vyvazit :) jinak jsem teda dostala vyssi davku toho magnesia, takze odted, setrit se, a uzivat si tehotenstvi plnzmi dousky :)

@stephora mi se dela jeste v miste delohy takova boule. jako po prezrani mam taky nafouklejsi a tvrdsi bruch, ale to je jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
19.6.13 11:49

@Barčí1411 co by dup? Já to vidím jako věčnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.6.13 11:56

@Michaela99 Neee, to je za chvili… :lol: Mne to utika hrozne, pac nemam zadnej darek pro Emu, nemam napad na dort… Nic :lol: :lol: A hele, uz bude konec mesice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.6.13 12:32

Holky, na jaký EKG a co obíhat? Mně ¨Mudr nic neříkala, tedy kontrolu mám příští úterý, tak že by mi řekla až tam? a 2.7. máme ten velkej ultrazvuk, no re. sushi, já mám stále v mražáku ten druh z Lidlu nebo z Kauflandu, co normálně prodávají, mají i vegetariánký když nemůžeme ty syrový ryby a občas to vytáhnu. A jak čerstvý to není, ale jde to, a cena goood :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.6.13 12:52

Holky, vy labuznice :) sushi joooo? to se priznam, ale nikdy jsem to nejedla :) tak ted chvili na ochutnavani pockam ;)

@Gabra81 nic si z toho nedelej, ja zatim o zadnem ekg taky nevim a verim ze az bude potreba, vcas se dozvim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.6.13 13:35

Jinej kraj, jinej mrav :lol: V tehu prukajde - nekde vzadu - zase kazda ma jinej typ prukajdy… - tam jsou kolonky Zubar, EKG, Obvodni lekar, Plicni… bla bla - tak o tomhle se tu bavime. Je to jen prevence, nic extra. Gyndar by mel rict, do kdy je treba si ty preventivni KO obehat, ale asi ne kazdej je pozaduje :nevim:

Ja uz zase padam na cumak, takovy vedro, fuj. Byla jsem s Emcou v kramu nakupovat zasoby, pac jestli bude zase petatricet, tak nikam ven nejdeme, toz at mame mnaminy doma :lol:

Udelame si s holkama k obedu salatek s masickem a pro dobry uspech jeste jednou kuskus - na nejaky jiny zpusob, at to nemame stejny jako vcera :lol: Ale je desnej hic, ze ani nemam hlad, za to me honi mlsna :lol:
Ja si syrek dopreju - v mensim mnozstvi, jsem na ne ujeta. Sushi jsem ted v tehu nemela, ale nalakalo me to tu… Jenomze jsem lina si ho udelat a do Prahy se kvuli tomu nepotahnu :lol: Taky bych si dala poradnyho burgra :lol: Prase, ja vim… :lol: :nevim:

Ja si syrek davam - ale treba jen malej kousek, nebo kdyz je tepelne zpracovanej… Ale nejak mi stejne nejedou. Jsem na tech bananach a ted melounu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.6.13 13:45

@Barčí1411 no tam hamburger, mnami :mrgreen: nejsi jedina takhle rozjedena. ja mam chut neustale na nezdrave veci :) ted jsem si sice udelala celkem zdravy tunakovy salat testovinovy, ale zalila ho kraaasne tatarkou :mrgreen: zase jsem byla odpovedna a otevrela si novou tatarku :mrgreen:

my pojedeme na chatu se okoupat, tak ale az kolem ctvrte :)

jo to ekg mam taky v karticce, ale gyndar me rekl at si jdu jen k obvodakovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.6.13 13:50

@Schara taky si delam vyzivny obed :lol: Ale zaleju ho dressinkem a pak si dam nejakou prasarnicku :lol: Ty se maaas, taky bych se jela smocit, ale v takovym vedru uz dneska nejspis nevylezu ani na schod pred barakem :lol: To EKG muze delat i obvodak nebo jim staci jen info od obvodaka. Ale zase kazdej to dela jinak no. Me moje gund. taha po vsech moznych certech :lol: Ale u Emci jsem musela i na plicni a ob mesic na hematologii, coze ted ani jedno nemusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.6.13 14:04

@Barčí1411 jojo, ono je dobre to prolozit necim „zdravejsim“ :mrgreen: ja do sebe ted s chuti cpu ledovou marsku :lol: :mrgreen: ted se smeju a za par mesicu a 20 kily nahore budu brucet ze to neni mozny :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí