Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, dlouho jsem sem nepsala. Jak vidím, máte se fajn. U mě zatím vše dobré, doktory mám oběhané a 18.7. jdu na velký utz. Jsem zvědavá, co to bude
. Zatím 60% kluk. Jinak já kupodivu ty vedra zvládám docela v pohodě, jsem vyloženě sluníčkový typ. Pohyby zatím ještě taky necítím a bříško mi občas tvrdne tak, jako vám. Zatím mám nahoře 4kg, jsem v 17+2, jde to teď nějak rychleji a to se nepřejídám, jsem teď živa převážně na melounech. Kupuji si vždy 2 najednou, protože jsem schopná sníst půlku na posezení. Nejraději už bych měla mimi u sebe…mooooooc se těším!!! ![]()
@stephora Tak držím palečky, a´t do dobře dopadne, snad Tě vyplašili zbytečně a dělají jen testy pro jistotu, to víš, on si nikdo nic nelajzne, tak hlavně v klidu a bude to dobrý!!! Pak dej vědět!
Jojo chlazený melouny, minule jsme koupili asi 9 kg, a za 2 dny je fuč a to ho jím jen já, z lednice je úchvatnej, včera jsem byla jen na malounu a ráno makovec a banán ![]()
Ahojda Holky
tak u nas boure nebyla zadna
asi to slo okolo
ale to je jedno, venku je po mrakem a 20°C coz je o kapku lepsi a ten vzdousek je taky takovy cisty ![]()
ja se ted jdu nachystat k zubari, chytl me muj uz roky rostouci moudrak
vcera dost bolel, tak to musime nechat vycistit a popr. drenek. nastesti mam zubare 5min od baraku ![]()
hezky den preju ![]()
@Schara hodně zdaru u zubaře! kdyby moudráky vubec nebyly bylo by to nejlepší ![]()
Tady ráno vedro a ted zatažený a vypadá to na bouřku, tak uvidíme, jakože mohlo by se ochladit, vyčistit vzduch, ale léto nějaký normal zůstat ![]()
@Gabra81 no tak zubar tam dnes neni, musim vydrzet
ale zitra ma pohotovost, tak tam zajdu zitra, nastesti se to da vydrzet.
@Schara Nám tu taky naslibovali bouřku a nic.. jen malilinkato sprchlo a bylo po všem.. zase dusno, teplo a zataženo ale furt lepší než 36 ve stínu.
@Michaela99 i u nas dnes spadlo par kapek, ale dusno mi uz neprijde
alespon u nas tedy
si ted trosku od tech veder dachneme. tohle uz na me bylo moc, mam rada teplo, ale tohle bylo neskutecne vedro
priste mi bude stacit 27st ![]()
Ahooj, omlouvám se, že nebudu číst celou diskusi, byla jsem dlouho pryč..
Dneska v noci jsme přiletěli do Prahy, zdravotní těhu komplikace se mi nevyhla.
Začalo to tvrdnutím a zvracením a následovala závrať za závratí. Telefonát do ČR p. Dr a už sem hledala letenky zpět.
Miminko je špatně otočené a horka(pozor byla tu i v zimě) jí nedělala dobře. Dr nařídil okamžitý návrat.
Cesta sem byla opravdu příšerná!
vzlet byla jedna velká katastrofa, pan pilot to vzal velmi rychle nahoru, takže se to letadlo propadalo, lidi vzadu pištěli, Charlottka taky a já měla taky co dělat. Cca 10h letu se letadlo propadalo dolů a výraz letušek ve tváři mi stačil k tomu, abych zjistila, že je něco blbě. Nicméně přistání v Dubai bylo celkem ok, ačkoli trochu víc tvrdší. Pak nám ztratili kočár, kterej omylem dali ke kufrům, takže já s pupkem držela spicí malou, Dan mě podepíral, protože závrať byla snad ještě horší a čekalo se na kočár. Domluvit se s místními na letišti byla hrůza, oba mluvíme anglicky ale je nám to k prdu, když jí tu skoro nikdo nerozumí ![]()
Jinak v Sydney bylo docela pěkně, táta byl nadšenej ze Charlottky a z mého pupku, já si tam hrála se sestřičkama a Dan měl nervy, kdy sebou zase někde švihnu a jestli sežene soukromý let.
Ale co se to tu v ČR děje? člověk tu chvíli není a hned státní převrat či co ![]()
jak vám rostou bříška? ![]()
@anlendy. no pěkné, teda :/ pupíky rostou, ale našli mi nějaé marjery na II, trim screeningu včera a v pondělí jdu na genetiku a tak mám strach, že budu muset na odběr plodovky a tak podobně :/
svět se nějak pokazil, všem kolem mě se dějou nepříjemný věci…tak ať to brzo skončí!
doufám, že jsi v pořádku!
@Schara u nás bouřilo v noci, asi ve 4 (Praha 4), ale jen mě to trochu probralo a azs jsem usnula…dnes je sice chladněji, ale pořád horko jako kráva a strašně se potím…
@Gabra81 děkuju moc, v podnělí snad budem chytřejší, i když kdo ví, co nám tam řeknou…
@stephora držím ti moc palce!
je o pořád dokola, jen to zvacení je minimální..už jsem byla u dr. hned ráno, mám mít maximální klid a na lůžku, což půjde těžko. Ale tak žijeme oba ![]()
@anlendy. nedá se to srovnat, ale my jeli v autě před 14 dny do Chorvatska 1200 km, ale já byla v pohodě, jak nohy my otékaly, ale to je v tom horku normální… vše jsme zvládli dobře, bála jsem se, že to bude hrozné, ale zas tak moc nebylo…
@anlendy. ahojda tady v cechach, tak pekne odpocivej
ja už zustala taky doma, kvuli tomu tvrdnuti, tak mam byt v klidu, tak se snazim. vcera me skoro vubec netvrdlo, ale dneska jo teda… jinak na utz jsem videla pindoura ![]()
holkiy nam zase vylezlo slunicko, ale je pravda ze mame 25st coz je oproti vcerejsu pohodicka ![]()