TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
20.6.13 21:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
20.6.13 21:51

Ahoj holky, dlouho jsem sem nepsala. Jak vidím, máte se fajn. U mě zatím vše dobré, doktory mám oběhané a 18.7. jdu na velký utz. Jsem zvědavá, co to bude :). Zatím 60% kluk. Jinak já kupodivu ty vedra zvládám docela v pohodě, jsem vyloženě sluníčkový typ. Pohyby zatím ještě taky necítím a bříško mi občas tvrdne tak, jako vám. Zatím mám nahoře 4kg, jsem v 17+2, jde to teď nějak rychleji a to se nepřejídám, jsem teď živa převážně na melounech. Kupuji si vždy 2 najednou, protože jsem schopná sníst půlku na posezení. Nejraději už bych měla mimi u sebe…mooooooc se těším!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.6.13 06:14

@stephora Tak držím palečky, a´t do dobře dopadne, snad Tě vyplašili zbytečně a dělají jen testy pro jistotu, to víš, on si nikdo nic nelajzne, tak hlavně v klidu a bude to dobrý!!! Pak dej vědět!

Jojo chlazený melouny, minule jsme koupili asi 9 kg, a za 2 dny je fuč a to ho jím jen já, z lednice je úchvatnej, včera jsem byla jen na malounu a ráno makovec a banán :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.6.13 07:34

Ahojda Holky :) tak u nas boure nebyla zadna :) asi to slo okolo :) ale to je jedno, venku je po mrakem a 20°C coz je o kapku lepsi a ten vzdousek je taky takovy cisty :)

ja se ted jdu nachystat k zubari, chytl me muj uz roky rostouci moudrak :( vcera dost bolel, tak to musime nechat vycistit a popr. drenek. nastesti mam zubare 5min od baraku :)

hezky den preju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
21.6.13 08:59

@Schara hodně zdaru u zubaře! kdyby moudráky vubec nebyly bylo by to nejlepší :-O

Tady ráno vedro a ted zatažený a vypadá to na bouřku, tak uvidíme, jakože mohlo by se ochladit, vyčistit vzduch, ale léto nějaký normal zůstat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.6.13 09:07

@Gabra81 no tak zubar tam dnes neni, musim vydrzet :( ale zitra ma pohotovost, tak tam zajdu zitra, nastesti se to da vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
21.6.13 09:54

@Schara Nám tu taky naslibovali bouřku a nic.. jen malilinkato sprchlo a bylo po všem.. zase dusno, teplo a zataženo ale furt lepší než 36 ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.6.13 10:26

@Michaela99 i u nas dnes spadlo par kapek, ale dusno mi uz neprijde :) alespon u nas tedy :) si ted trosku od tech veder dachneme. tohle uz na me bylo moc, mam rada teplo, ale tohle bylo neskutecne vedro :mrgreen: priste mi bude stacit 27st :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.6.13 11:02

Ahooj, omlouvám se, že nebudu číst celou diskusi, byla jsem dlouho pryč..
Dneska v noci jsme přiletěli do Prahy, zdravotní těhu komplikace se mi nevyhla.
Začalo to tvrdnutím a zvracením a následovala závrať za závratí. Telefonát do ČR p. Dr a už sem hledala letenky zpět.
Miminko je špatně otočené a horka(pozor byla tu i v zimě) jí nedělala dobře. Dr nařídil okamžitý návrat.
Cesta sem byla opravdu příšerná! :pocitac: vzlet byla jedna velká katastrofa, pan pilot to vzal velmi rychle nahoru, takže se to letadlo propadalo, lidi vzadu pištěli, Charlottka taky a já měla taky co dělat. Cca 10h letu se letadlo propadalo dolů a výraz letušek ve tváři mi stačil k tomu, abych zjistila, že je něco blbě. Nicméně přistání v Dubai bylo celkem ok, ačkoli trochu víc tvrdší. Pak nám ztratili kočár, kterej omylem dali ke kufrům, takže já s pupkem držela spicí malou, Dan mě podepíral, protože závrať byla snad ještě horší a čekalo se na kočár. Domluvit se s místními na letišti byla hrůza, oba mluvíme anglicky ale je nám to k prdu, když jí tu skoro nikdo nerozumí :roll:
Jinak v Sydney bylo docela pěkně, táta byl nadšenej ze Charlottky a z mého pupku, já si tam hrála se sestřičkama a Dan měl nervy, kdy sebou zase někde švihnu a jestli sežene soukromý let.
Ale co se to tu v ČR děje? člověk tu chvíli není a hned státní převrat či co :lol:
jak vám rostou bříška? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.6.13 11:08

@anlendy. no pěkné, teda :/ pupíky rostou, ale našli mi nějaé marjery na II, trim screeningu včera a v pondělí jdu na genetiku a tak mám strach, že budu muset na odběr plodovky a tak podobně :/

svět se nějak pokazil, všem kolem mě se dějou nepříjemný věci…tak ať to brzo skončí!

doufám, že jsi v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.6.13 11:09

@Schara u nás bouřilo v noci, asi ve 4 (Praha 4), ale jen mě to trochu probralo a azs jsem usnula…dnes je sice chladněji, ale pořád horko jako kráva a strašně se potím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.6.13 11:09

@Gabra81 děkuju moc, v podnělí snad budem chytřejší, i když kdo ví, co nám tam řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.6.13 11:17

@stephora držím ti moc palce!
je o pořád dokola, jen to zvacení je minimální..už jsem byla u dr. hned ráno, mám mít maximální klid a na lůžku, což půjde těžko. Ale tak žijeme oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.6.13 11:25

@anlendy. nedá se to srovnat, ale my jeli v autě před 14 dny do Chorvatska 1200 km, ale já byla v pohodě, jak nohy my otékaly, ale to je v tom horku normální… vše jsme zvládli dobře, bála jsem se, že to bude hrozné, ale zas tak moc nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.6.13 11:27

@anlendy. ahojda tady v cechach, tak pekne odpocivej :) ja už zustala taky doma, kvuli tomu tvrdnuti, tak mam byt v klidu, tak se snazim. vcera me skoro vubec netvrdlo, ale dneska jo teda… jinak na utz jsem videla pindoura :)

holkiy nam zase vylezlo slunicko, ale je pravda ze mame 25st coz je oproti vcerejsu pohodicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí