TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
17.6.13 09:35

@stephora A jak jsi zvládala to teplo? chodila jsi na sluníčko? já si spálila o víkendu ramena tak doufám, že to mrnousovi nějak nevadí idkyž je schovanej venvitř teda, ale holt se furt hlídám. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.6.13 09:41

@Gabra81 ona tam ještě není sezona, takže tam nejsou ty 35st vedra - bylo slunečno, ale max 27st ve stínu - navíc je to u moře a pofukoval větřík, takže horko jsem zvládala dobře. Ale předevčírem jsme se vrátili do Čech a byl horký víkend a to mě hned dělalo zle - tohle těžké suché horko, co tu máme v ČR - to mám chuť omdlít…

opalovala jsem se normálně, ale namazaná první dny 50tkou a později 30tkou, a pokud možno pod slunečníkem - ale spíš kvůli slunci pražícímu na hlavu - to mi nedělá dobře nikde. Nespálila jsem se, ale opálila, to jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.6.13 09:45

@Gabra81 pokud ses nespálila nějak hodně moc, tak bych se nebála, ale opatrná bych byla, to zas jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.6.13 19:48

Ahoj holky, zdravím vás, taky jsou ty vedra pro vás tak úmorný? Já teploučko milujuk ale teď v těhu mi to dobře nedělá, začaly mi i otékat nohy…
Zítra jdeme na UTZ tak se moc těším až tu naší berušku zase uvidím :srdce: a doufám, že nám i tu holčičku potvrdí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.6.13 19:56

@verča 1 dnes jsem plánovala procházku, ale nevylezla jsem ani na krok a zůstala za závěsem doma - a to jsem teprve v 5M! a bude hůř - věšení prádla na balkoně mi dnes bohatě stačilo, ale zas to rychle schne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.6.13 20:16

@stephora to já došla na chatu a tam jsem se vyvalila pod strom, ale cestou domu už jsem myslela, že nedojdu a to máme celkem kousek… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.6.13 20:44

To snad ani není možné že všechny čekáte holčičky? 8o Samozermě velké gratulky a koukám že sem zatím jediná komu dr řekl: vypadá to spíše na kluka ale potvrdit vám to nemohu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.6.13 07:27

@Michaela99 no já jsem zvědavá, co nám Dr. řekne dnes, jestli stále holčička nebo mimču něco navíc narostlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
18.6.13 07:43

@Michaela99 u nas to vypada take spise na hosika. Doktorka tam pry jednoznacne videla pindika a kdyz mi to ukazovala, tak mi to tak taky prislo :-) tak jsem zvedava, jestli se to pristi tyden na elkem utz potvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
18.6.13 07:52

@Michaela99 :lol: My se kluka nejspis nedockame nikdy :lol: To nemame asi geneticky dany :lol:
@stephora Hura,ze ses dovolala. A zavidim dovcu, to teplo moc ne, ale to moooore :srdce:

Vcera jsem makala jak diva, prala jsem deky a zaclony a tak :lol: S Emcou jsme si daly po obede prochajdu asi 3km. No, skoro jsme padly v tom vedru. Trochu jsme se i spalily, ale jen raminka, to nic neni.
Za chvili jdu do prace uvolnit prototypku a snad yz to predat novemu kolegovi. Jeste si vyzvednu nejaky materialy na preklad nejakyho manualy k masine, kde se pece karbon, tak se tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.6.13 10:40

Tak je to na 100% holčička :dance:, jsme v pořádku a váží 380g a vypadá to na akrobatku či kaskadérku, ta poloha byla neskutečná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.6.13 10:53

@verča 1 Blahoželám k dievčatku! :potlesk: Hlavne nech je malá zdravá! Možno máš v brušku gymnastku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
18.6.13 12:31

@verča 1 supeeer, gratuluji k holcicce!!! A vitej v klubu devcatek :mrgreen:

Koupila jsrm mega meloun. Prijedte nekdo pomoct ho snist :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.6.13 13:15

@verča 1 jojo, holky maj holky :) já teda chtěla kluka :) ale co už, bylo to 50:50 :-D dneska je to horko ještě horší! funim a jsem zalezlá :)

@Barčí1411 ještě tam nebylo takový horko, takže vše bájo :) tady zatím je mnohem větší vedro :) taky pěkně chcípám - včera jsem nevylezla a dnes to taky nedám, chvíle na balkoně při věšení prádla mi úplně stačí, potim se jako prasátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
18.6.13 13:44

@stephora ja jela rano do prace a des. Ted jsem taky zalezla, ale sjedu holkam koupit malej bazenek na balkon alespon. Nase Emca lita nahata k sousedum pres chodbu, tak se zchladi trochu. Ale to az tak za hodku, ted valim speky na gauciku a relaxuju. No a jak se nastavajici tatinek tesi na holcicku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí