TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
15.6.13 17:24

@Schara horčík na predpis? Neviem aký ale to je jedno. Jasne, že to ber jak ti povie dr, ale moje skúsenosti i v min. tehu i teraz ak bol deň že mi brucho hoooodne tvrdlo a ja som sa to snažila len nejak prežiť a potom to Dr vravela tak mi bolo povedané že ak potrebujem viac, tak si mám viac zobrať, že to telo si to povie…
Nepresviečam ťa, je to na tebe. Myslím že tie 2 dni odpočinku ti hodne pomožu. Takže nohy na operadlo a odpočívaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.6.13 17:33

@lilli.c je to magnosolv a ten je opravdu pouze na predpis. a fakt me nepresvedcis, protoze na to jsem posera davkovat si leky jinak nez rekne mudr. a jeste v tehotenstvi. to radeji dodrzim nasi dohodu, kdyz se to nezlepsi ozvu se a domluvime se co dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.6.13 17:34

@Barčí1411 Ahojík! Tak pozerám že nemusím stresovať…tiež necítim malé každý deň. Vždy som s toho večer hoooodne špatná (predsa som to už raz zažila) takže mám strach. Ale na ďalší deň mi to prcek vynahradí :mrgreen: a kope jak o závod. Rozmýšlala som že si kúpim (samozrejme z bazaru na nové nemám) „odposlech mimíska“.
Ale vravím si že za pár týždňou mi to už bude k prdu že to už ho budem cítiť tak že budem zas bolesťou plakať (ak sa bude tak trefovať jak Filip).

Čo ste dnes podnikli, dievčatá?
My sme stihli len nákup ale aj ten máme na 1/2 deň, boli sme na zmrke, trochu sme upratali a teraz ideme grilovať. Myslím že si to zaslúžime :lol:. Na zajtra sa nám nahlásila návšteva tak som s toho nadšená, ale čo už. Nejak to prežijem…aspoň bude nejaká zmena.

Majte sa moc krásne dievčatá a užívajte slniečka. Boh vie jak bude v lete tak nech si nabijeme baterky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
15.6.13 17:36

@Schara jo jasne. Oni možu byť fakt silné ak je to len na predpis. A naprosto to chápem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.6.13 19:20

Ahoj :!

Tak ja pul dne uklizela a prala, potom jsme byli vsichni venku a ted grilujeme-take :lol:

Ted odpocivam a cekam na flakotu, udelala jsem si salatek, at nejsem jen za prase nenazrany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
15.6.13 21:54
@Klairs píše:
@Schara
ahoj, řadím se mezi „prvotěhule“ a stále na první pohyby čekám, také už se nemůžu dočkat… :)

to mě taky tvrdne, často, a v minulým těhu to začalo teda dýl, teďka už od 16.tt, vlastně co se tam hýbe, ale někdy stačí změnit polohu a je klid, jsem z toho taky vyplašená, tak si dávám magnézko podle sebe, co je volně prodejný, ale dokud se nezkracuje čípek, nic to neznamená…tak snad se nám nazkracuje :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: to uvidím až v pátek u doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.6.13 10:23

@Mája B me to taky ted zacalo v 16.tt, no dr. me rekl ze je zatim cipek v poradku, tak aspon tak. ale i tak ze mam byt relativne v klidu :) tak jsem v ramci moznosti :)

Co mate dnes v planu? my asi pojedeme odpo na chajdu se vyvalit :) ja mam ze vcera cerveny ksichtik a to jsem byla namazana. ale aspon to nepali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
16.6.13 10:54

@Schara já v prvním musela poslední měsíc a půl ležet a to byl očistec, teď bych to ani nedala s malou, tak snad budeme v pořádku :)

u náss je pod mrakem, tak nevím, co budeme dělat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
16.6.13 16:17
:mavam: :lol:

My ted pritahli, byli jsme venku, ale je tam sileny vedro. Emina je ruda jak rak, tak jsme do slova utekli domu. Rick se vyvaluje s Emcou uz jen na terase - nesviti nam sem uz slunicko - tak si uzivaji spis jen pohodicky :) Za chvili pujde Rick delat veceri - klasika vikendova, kdyz ma volno - home made portorican pizza :srdce: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.6.13 06:12

Ahojky holky, tak zase pondělí :? Taky mi předepsala magnosolv, ale zjištuji na sobě, že pokud nesedím a spíše mám oddych, natáhnu se a tak, tak mi to břicho tak netvrdne, o víkendu to bylo 100 a 1. My též grilovali v pátek i sobotu, i když v pátek mi to nějak nesedlo, tak v sobotu už jsem si raději na oslvaě dávala jen grilovaou zeleninu a maso raději neee :roll: Tak s těma pohybama jste mě trochu uklidnily, já právě takový ty bublinky cítila a ted asi 4 dny nic, tak se bojím aby něco nebylo špatně, holt se člověk furt pozoruje, když do sebe nevidí, toto je naprd. Navíc v sobotu na té oslavě jsem se dosti připekla, ramena mám jak rak a docela to bolí a to jsem byla pod stromem prosím!!! :nevim: Jo a to břicho, to vyskočilo pořádně za poslední týden i mě, jak jste tady psali, už jsem to v pátek řekla v práci a to jsem chtěla čekat až po velkým ultrazvuku radši, ale už se to nedalo, ráno jako ok, ale když jdu z práce, tak je fakt hoodně vidět už :mrgreen: tak se mějte krásně holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.6.13 08:10

Holky, už některá víte co čekáte? Mě DR řekl 2× že se to nepozná a teď naposledy že to vypadá spíše na kluka ale ať s tím nepočítám že to neví jistě. Neříkejte mi že v 20tt to nejde vidět? Co jsem četla tak ve 20tt kluci bez problému a už i holky mají dělohu a vše. Nevím co si mám teda myslet :nevim: Někteří vědí pohlaví už od 13tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
17.6.13 08:52

@Michaela99 my cekame dalsi holcicku, ale taky to neni 100%,moc se nechtela ukazat. Jdu jeste pristi tyden na kontrolni screening. Ale my kluka asi ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.6.13 08:57

@Barčí1411 No on se můj dr s tím moc nesere..objednal mě zas za další měsíc a čau..Přemýšlím že přejdu k jinému ale jako těhu mě nikam nechtějí vzít :( :nevim: on celkově se tváří jako by mu těhotné vadili.. utz se snaží mít co nejrychleji za sebou. Mám obavu aby něco nezanedbal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.6.13 09:22

@Barčí1411 už je to dobrý, dovolala jsem se a mám termín na 20.6. :) snad bude vše OK :)

trochu jsem se odmlčela, byli jsme s přítelem v Chorvatsku na Makarské u moře - bála sem se cesty jak čert kříže, ale kromě otékajících nohou a ke konci bolavých zad to bylo úplně v pohodě :) a moře nádhera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.6.13 09:34

@Michaela99 Tak to je drsnej doktor teda, nám řekli na NT testu v Brně, už ve 12. týdnu že na 80% holčička, moje doktorka, kam chodím každý měsíc mi ultrazvuk přes břicho ještě vůbec nedělala, tzn. od ní nevím vůbec, jen poslouchá srdčísko, tak jsem zvědavá co nám řeknou na velkým ultrazvuku zase v brně, zda tu holčičku potvrdí :lol: Ale teda že mu těhotný vadí? to je síla, to u nás je tada i sestrička i MUDr moc hodná, je mi taky přijde, že UTZ by mohla dělat častěji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí