Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 asi vsude plati vseho s mirou ![]()
no ono hracky nejsou neporadek
ja jsem prave rada za toho robotaka co mi uklizi
![]()
@lilli.c tak to jsi jedna z mala kterym zubar nevadi. ja tam teda chodivam pravidelne, ale priznam se, vzdy se sevrenou prdelkou
dokud nevim co se bude dit, pak uz se srovnam, kdyz me rekne co me ceka
tak to tam v pondeli pekne zvladni ![]()
@lilli.c
jsem asi precitlivela
Moje prispevky se nesmeji brat do slova
Tohle je pro me zabiti volneho casu, kdy jsem doma sama… Uz si taky nepamatuju, jak to tam bylo, ale tohohle se to netykalo
Spis tam bylo, ze se da naucit… i muj deda s babi vyzvejknou na Ricka anglicky slovicko
Ale opet - nelze to brat do slova ![]()
@Schara pozvu Te k nam.. EMina miluje mini hracky a kdyz se jich tu vali milion… do toho rozhazeny pastelky a papiry, drobky od susenek, ze vis, kudy dite proslo…
Jaky robotaka mas? ![]()
@Barčí1411 mame nejaky sencor vysavac i s mopem (suchym) a krasne uklizi
. je to levnejsi forma te roomby ci jak se to jmenuje, je pravda ze priste bych si priplatila asi, ale i tak zvlada uklidit, ma totiz malo trvanlivou baterii a po trictvrte roce je treba ji vymenit
je prave super ze jdu do prace a kdyz prijdu, mam vysatou podlahu.
@Barčí1411 no ja som to nejak len preletela, takže mi to asi uniklo… No slovo, dva dám. Ak na mna niekto vraví pomalu i rozumiem, ale dať dokopy súvislú vetu??? Na to sa už necítim.
@Schara No zubár mi nevadí od doby čo som mala súkromníka. Len za pozdrav sa platilo 500 Skk.
Ale ten dokázal kecať a kecať že si ani nevedela že ti vytrhol zub, alebo vytiahol kanálky. Ale to je už dávno. Teraz hladám podobného tu, ale bohužial dobrý zubáry tu v Kolíne niesú a do Pardubic jazdiť odmietam. Stačilo my keď mi tam na zubnej chirurgii trhali 2 zuby a ja som potom musela absolvovať cestu domov. Ešteže som nemusela šoférovať, lebo to by som fakt nedala..
Robotický vysavač závidím, ale u nás by sa neuživil. Máme malý prostor plný krámov a okrem toho máme psa ktorý všetko čo sa hýbe bere za hračku. Teraz sa tu hral s muchou a to mu je 6 rokov. Som zvedavá kedy s toho vyrastie… Jeho Dr vravý že nikdy, tak uvidíme.
@Schara tyyy jo, to bych potrebovala
Kolik stoji takova hracicka… si musim vygooglit ![]()
@lilli.c tyyy brdo petikilo za pozdrav
Kolik stalo zkouknuti zubu se radeji neptam
Ja mam zubarku tetu, jsem na nic nejakou desitku let zvykla, Emca taky… A hlavne mam hruzu z cizich doktoru, ktery neznam a nejsou tak peclivi jako ti moji, co jsem mela…mam… Jsem takova pipinka na tohle ![]()
@Barčí1411 Tak moc gratuluju k holčičce, to musí být Emča štastná, akorát vy se toho pindíka asi nedeočkáte
Nám řekli na 80% při tom NT testu že to bude holčička, tak uvidíme co nám potvrdí toho 2.7. jsem natěšená jak blázen!
@anlendy. Ahoj do Sydney, tak pěkně spinkejte, a pak to všechno doženete, hlavně, že jste let přežili a budete se na teplo i pomalu aklimatizovat, to je dobrý! Tak si to užívejte a nějakou fotečku at můžeme tiše závidět, ikdyž tady bylo včera ke 30C na Moravě ![]()
Ahojda. nás ten vysavac stal necele 4000, ale jak rikam ted bych si klidne i priplatila a koupila treba za 6000. ale i tak je to muj mazel ![]()
@Gabra81 vam rekli ve 12. tydnu pohlavi jo? muj moz to na meho dr taky zkousel, ale ten mu rekl, ze nebude v tak ranne fazi tehotenstvi tipovat, ze to poznat nejde. a to ma masinu dobrou
ja budu drzet pesti at to vydrzi
ja jdu na 3D 8.7. a strasne se tesim a doufam, ze to bude videt ![]()
Ahoj holky, já čučím jak puk, ráno sem dávám opověd a příspěvek a ted se kouknu znova a ještě před tím mým se objevilo plno novým ze včera, který jsem dnes ráno neviděla?
To už se mi stalo podruhý, že na něco píšu a pak kouknu třeba druhej den a je tam ještě plno věcí přede mnou co jsem nečetla.
JJ, nám to řekla ve 12. týdnu, tak nevím jestli to je reálny, že se strefila a fotečku máme jen z toho 12. týdnu, a jinde mě nic nedali, já byla na ultrazvuku přes břicho pouze jednou u své DR a jednou v tom Brně na tom NT testu ve 12. týdnu, jinak ze začátku dělala UTZ zevnitř a žádný fotky mi nikdy nedala, tzn. my jsme od vás jak chudí příbuzbí s jednou fotkou z 12. týdne
ségra taky měla už někdy z 5. týdne, takovou fazolku malou a my nic, nechápu proč josu takový rozdíly, buu Tak jsem se dnes oblíkkla že bude vedro a tady je kosa docela na Moravě, jakože ráno dobrý ale ted se ochladilo, kde josu ty 30?
A vy chcete končit tak brzo před termínem? já si říkala že zkusím vydržet až do těch 6 týdnů před jak se musí ze zákona ale kdoví, je fakt že doma nic neudělám a v práci taky hledám pozici jak mám sedět na židlil že mám zmáčklý břicho, o 8mi hodinách se mi může jen zdát, když jdu domů po 10ti a to ještě nemám hotovo, tak jsem ráda, jen pátky se snažím aspon dřív aprodloužit tím víkend ![]()
@Gabra81 no ja chtela byt v praci do toho 24. tydne, ale ted si nejsem jista, magnosolv nezabira, kazdy vecer az do rana me prijde ze mam bruch jeden sutr… takze v utery chci cinknout mudrovi a domluvit se co dal. jeste uvidim co to bude delat o vikendu, kdyz budu jen lezet, jist, pit a chodit na zachod
hodlam si udelat relax vikend. navic u nas v praci neni jen sedava prace a delame taky vice jak osm hodin, ale je pravda ze zo tam mam rada…
holky me prijde ze me ten bruch vyskocil ted behem tydne docela
kdyz jste byly prvotehule, kdy jste citily prvni pohyby? ja ze zacinam 18. tyden a zajima me kdy to cekat
jestli za dva ci za tri tydny…
@Schara
ahoj, řadím se mezi „prvotěhule“ a stále na první pohyby čekám, také už se nemůžu dočkat… ![]()
@Schara ahojík! tak čo sa týka toho magnézia že ti nezaberá : pozri do príbalového letáčku kolko píšu max. tabliet denne. Ja mám jedny a tam je 8 a teraz som ich nezohnala a mám iné a tam sú len 2. Takže jukni a ak ti je málo, myslím že si písala že máš brať 3, tak ber 4. Dr. ti aj tak povie že ak je ti to málo máš si vziať viac. Ak máš s tým problém i v práci, tak by som asi na nič nečakala…vzala by som PN. Ja viem, nejde o mňa…ale to by som urobila ja.
Čo sa týka pohybov. Zozačiatku budeš cítiť len také rybičky, bublinky… Ja už to cítim teraz ale každá ženská je iná, inak citlivá a ak mám pravdu povedať, tak keď mám bruch tvrdej jak kameň tak necítim nič. A je to hrozné. Neviem či je malé v poriadku či nie…preto ti radím, ak máš problémy čo najskor k Dr a hodne, hodne odpočívaj!
Ahoj a drž sa! ![]()
Bry rano ![]()
Vcera jsme si byli pro Emcu a pak jeli do nejaky kempu u reky, kde se sjizdeli auta na ten sray. Jsme hned uklidnovali tatku, ze ma nej vuz
Jsem neskutecne postipana od komaru
Snad milion stipancu, drbu se jak kdybych mela svrab ![]()
Ja bych do prace chodila klidne az do porodu, ale mam
smulu, tak se tam jezdim alespon koukat, abych o neco neprisla ![]()
Kopance citim, ale nepravidelne. 2dny jsem okopavana jako brambora,3dny nic. Vcera uz jsem tu mrsku citila docela dost, neco jsem varila a buch, takovej kopanec
Rada si na nej vzpomenu za 8tydnu ![]()
Jak se citite?
@lilli.c no ja to beru tak ja me rekl doktor, dal me ten co je jen na predpis totiz… uvidime ![]()
dneska dodrzuju klidovy rezim a je mi dobre. i kdyz me sem tam to bricho taky ztvrdlo. byli jsme na chate a bylo to fajn, ted se placnu na gaucik a ani se nehnu ![]()