TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
13.6.13 20:13

@Barčí1411 asi vsude plati vseho s mirou :)
no ono hracky nejsou neporadek ;) ja jsem prave rada za toho robotaka co mi uklizi :mrgreen: :lol:

@lilli.c tak to jsi jedna z mala kterym zubar nevadi. ja tam teda chodivam pravidelne, ale priznam se, vzdy se sevrenou prdelkou :mrgreen: :lol: dokud nevim co se bude dit, pak uz se srovnam, kdyz me rekne co me ceka :lol: tak to tam v pondeli pekne zvladni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 20:14

@lilli.c :lol: jsem asi precitlivela :lol: Moje prispevky se nesmeji brat do slova :lol: Tohle je pro me zabiti volneho casu, kdy jsem doma sama… Uz si taky nepamatuju, jak to tam bylo, ale tohohle se to netykalo :lol: Spis tam bylo, ze se da naucit… i muj deda s babi vyzvejknou na Ricka anglicky slovicko :lol: Ale opet - nelze to brat do slova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 20:20

@Schara pozvu Te k nam.. EMina miluje mini hracky a kdyz se jich tu vali milion… do toho rozhazeny pastelky a papiry, drobky od susenek, ze vis, kudy dite proslo… :lol: :lol: :lol: Jaky robotaka mas? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 20:24

@Barčí1411 mame nejaky sencor vysavac i s mopem (suchym) a krasne uklizi :mrgreen:. je to levnejsi forma te roomby ci jak se to jmenuje, je pravda ze priste bych si priplatila asi, ale i tak zvlada uklidit, ma totiz malo trvanlivou baterii a po trictvrte roce je treba ji vymenit :( je prave super ze jdu do prace a kdyz prijdu, mam vysatou podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
13.6.13 20:50

@Barčí1411 no ja som to nejak len preletela, takže mi to asi uniklo… No slovo, dva dám. Ak na mna niekto vraví pomalu i rozumiem, ale dať dokopy súvislú vetu??? Na to sa už necítim.
@Schara No zubár mi nevadí od doby čo som mala súkromníka. Len za pozdrav sa platilo 500 Skk. :mrgreen: Ale ten dokázal kecať a kecať že si ani nevedela že ti vytrhol zub, alebo vytiahol kanálky. Ale to je už dávno. Teraz hladám podobného tu, ale bohužial dobrý zubáry tu v Kolíne niesú a do Pardubic jazdiť odmietam. Stačilo my keď mi tam na zubnej chirurgii trhali 2 zuby a ja som potom musela absolvovať cestu domov. Ešteže som nemusela šoférovať, lebo to by som fakt nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
13.6.13 20:52

Robotický vysavač závidím, ale u nás by sa neuživil. Máme malý prostor plný krámov a okrem toho máme psa ktorý všetko čo sa hýbe bere za hračku. Teraz sa tu hral s muchou a to mu je 6 rokov. Som zvedavá kedy s toho vyrastie… Jeho Dr vravý že nikdy, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.6.13 21:20

@Schara tyyy jo, to bych potrebovala :lol: Kolik stoji takova hracicka… si musim vygooglit :lol:
@lilli.c tyyy brdo petikilo za pozdrav :lol: Kolik stalo zkouknuti zubu se radeji neptam :lol: Ja mam zubarku tetu, jsem na nic nejakou desitku let zvykla, Emca taky… A hlavne mam hruzu z cizich doktoru, ktery neznam a nejsou tak peclivi jako ti moji, co jsem mela…mam… Jsem takova pipinka na tohle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.6.13 06:18

:lol: @Barčí1411 Tak moc gratuluju k holčičce, to musí být Emča štastná, akorát vy se toho pindíka asi nedeočkáte :lol: Nám řekli na 80% při tom NT testu že to bude holčička, tak uvidíme co nám potvrdí toho 2.7. jsem natěšená jak blázen!
@anlendy. Ahoj do Sydney, tak pěkně spinkejte, a pak to všechno doženete, hlavně, že jste let přežili a budete se na teplo i pomalu aklimatizovat, to je dobrý! Tak si to užívejte a nějakou fotečku at můžeme tiše závidět, ikdyž tady bylo včera ke 30C na Moravě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.6.13 14:44

Ahojda. nás ten vysavac stal necele 4000, ale jak rikam ted bych si klidne i priplatila a koupila treba za 6000. ale i tak je to muj mazel :mrgreen:

@Gabra81 vam rekli ve 12. tydnu pohlavi jo? muj moz to na meho dr taky zkousel, ale ten mu rekl, ze nebude v tak ranne fazi tehotenstvi tipovat, ze to poznat nejde. a to ma masinu dobrou ;) ja budu drzet pesti at to vydrzi :) ja jdu na 3D 8.7. a strasne se tesim a doufam, ze to bude videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.6.13 15:20

Ahoj holky, já čučím jak puk, ráno sem dávám opověd a příspěvek a ted se kouknu znova a ještě před tím mým se objevilo plno novým ze včera, který jsem dnes ráno neviděla? :? To už se mi stalo podruhý, že na něco píšu a pak kouknu třeba druhej den a je tam ještě plno věcí přede mnou co jsem nečetla.

JJ, nám to řekla ve 12. týdnu, tak nevím jestli to je reálny, že se strefila a fotečku máme jen z toho 12. týdnu, a jinde mě nic nedali, já byla na ultrazvuku přes břicho pouze jednou u své DR a jednou v tom Brně na tom NT testu ve 12. týdnu, jinak ze začátku dělala UTZ zevnitř a žádný fotky mi nikdy nedala, tzn. my jsme od vás jak chudí příbuzbí s jednou fotkou z 12. týdne :roll: ségra taky měla už někdy z 5. týdne, takovou fazolku malou a my nic, nechápu proč josu takový rozdíly, buu Tak jsem se dnes oblíkkla že bude vedro a tady je kosa docela na Moravě, jakože ráno dobrý ale ted se ochladilo, kde josu ty 30?
A vy chcete končit tak brzo před termínem? já si říkala že zkusím vydržet až do těch 6 týdnů před jak se musí ze zákona ale kdoví, je fakt že doma nic neudělám a v práci taky hledám pozici jak mám sedět na židlil že mám zmáčklý břicho, o 8mi hodinách se mi může jen zdát, když jdu domů po 10ti a to ještě nemám hotovo, tak jsem ráda, jen pátky se snažím aspon dřív aprodloužit tím víkend :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.6.13 16:57

@Gabra81 no ja chtela byt v praci do toho 24. tydne, ale ted si nejsem jista, magnosolv nezabira, kazdy vecer az do rana me prijde ze mam bruch jeden sutr… takze v utery chci cinknout mudrovi a domluvit se co dal. jeste uvidim co to bude delat o vikendu, kdyz budu jen lezet, jist, pit a chodit na zachod :mrgreen: :lol: hodlam si udelat relax vikend. navic u nas v praci neni jen sedava prace a delame taky vice jak osm hodin, ale je pravda ze zo tam mam rada…
holky me prijde ze me ten bruch vyskocil ted behem tydne docela :) kdyz jste byly prvotehule, kdy jste citily prvni pohyby? ja ze zacinam 18. tyden a zajima me kdy to cekat :mrgreen: :lol: jestli za dva ci za tri tydny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
14.6.13 19:54

@Schara
ahoj, řadím se mezi „prvotěhule“ a stále na první pohyby čekám, také už se nemůžu dočkat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
14.6.13 20:06

@Schara ahojík! tak čo sa týka toho magnézia že ti nezaberá : pozri do príbalového letáčku kolko píšu max. tabliet denne. Ja mám jedny a tam je 8 a teraz som ich nezohnala a mám iné a tam sú len 2. Takže jukni a ak ti je málo, myslím že si písala že máš brať 3, tak ber 4. Dr. ti aj tak povie že ak je ti to málo máš si vziať viac. Ak máš s tým problém i v práci, tak by som asi na nič nečakala…vzala by som PN. Ja viem, nejde o mňa…ale to by som urobila ja.

Čo sa týka pohybov. Zozačiatku budeš cítiť len také rybičky, bublinky… Ja už to cítim teraz ale každá ženská je iná, inak citlivá a ak mám pravdu povedať, tak keď mám bruch tvrdej jak kameň tak necítim nič. A je to hrozné. Neviem či je malé v poriadku či nie…preto ti radím, ak máš problémy čo najskor k Dr a hodne, hodne odpočívaj!

Ahoj a drž sa! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.6.13 08:06

Bry rano :pankac:

Vcera jsme si byli pro Emcu a pak jeli do nejaky kempu u reky, kde se sjizdeli auta na ten sray. Jsme hned uklidnovali tatku, ze ma nej vuz :lol: Jsem neskutecne postipana od komaru :cert: Snad milion stipancu, drbu se jak kdybych mela svrab :lol:

Ja bych do prace chodila klidne az do porodu, ale mam
smulu, tak se tam jezdim alespon koukat, abych o neco neprisla :lol:

Kopance citim, ale nepravidelne. 2dny jsem okopavana jako brambora,3dny nic. Vcera uz jsem tu mrsku citila docela dost, neco jsem varila a buch, takovej kopanec :lol: Rada si na nej vzpomenu za 8tydnu :mrgreen:

Jak se citite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.6.13 16:48

@lilli.c no ja to beru tak ja me rekl doktor, dal me ten co je jen na predpis totiz… uvidime :)

dneska dodrzuju klidovy rezim a je mi dobre. i kdyz me sem tam to bricho taky ztvrdlo. byli jsme na chate a bylo to fajn, ted se placnu na gaucik a ani se nehnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí