TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
130
6.6.13 21:49

Je to opravdu ještě brzy, můj doktor mi rovnou řekl, že mi ani nebude nic naznačovat, že v tomto týdnu je to jen šarlatánství:), já jdu na velký ultrazvuk ve 20.tt v pondělí, tak se nemůžu dočkat, jestli se prcek dobře ukáže:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.6.13 06:40

@Barčí1411 No ten kočářek je super! To je jak eskymáckej :o)) taky jsem se lekla, že je to celková velikost, ale jestli k tomu je standard korba, tak to bude ok :D se mě zdá, že jsem ho viděla na fotce u té modelky Lucky Křížkové co má toho jachtaře, ale bezkožíškovej :mrgreen: Já mám vybranej Easywalker quatro, kamarádka ho má a max spokojenost, jak do města, tak na pole nebo do lesa, a vejde se i do fabky prej, (no musíme to zkusit ještě) a je z hliníku tak je prej lehkej, ale asi taky bazarovej, neb za 3kombinaci 27 tis nedám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.6.13 07:47

@novacekk zdary :mavam: Jj, vim, jak funguje v terenu a na snehu :pankac: na dve veci :lol: Ale ja ho budu mit predevsim na chodniky a jestli na nich bude snih? Doufam, ze jako posledni zimu je budou hezky odklizet a sypat a pristi rok odletame do tepla, takze uz se snehu obavat nemusim :lol:

@Gabra81 nevim, kdo ho z VIP ma, takova zbehla nejsem. Jen jsem hledala na netu a narazila na nej nahodou :lol: Hlubokou korbu ma, jinak bych po nem ani nevzdechla :nevim: Ale jeste to neni jasnej vitez. Porad mame casu na vyber… Jinak na kazdym kocarku se neco najde, takze necekam chvaly ani kdyby byl ze zlata :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.6.13 09:13

Ahoj holky, tak ja jsem v podstate doted chrnela, parada a ted sem snedla pulku velkeho makoveho zavinu…zacinam byt nejaka rozezrana :mrgreen:

@anlendy. s tou sestrenkou tezko rict, ale myslim ze kdyz pujde k mudr, da ji silnejsi davku progesteronu a pak uz by ms mela dorazit pokud neni doopravdy tehotna. delal ji predtim utz? je fakt ze mi mudr dal injekci, ale kontroloval, jestli nemam cystu a kvuli tomu to vynechani…

@kamkakamka no opravdu se na pohlavi nespolehej, muj mudr. taky tak brzy nerika co o je pac to neni poznat tak dobre. tak si v klidku pockej na velky utz :)

@Barčí1411 no prave ze u nas jsou radi kdyz v zime vyklidi silnice a pak az chodniky, ale stejne do snehu neni asi zadnej kocar… maximalne nejaky eskymacky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.6.13 11:00

@Schara :lol: kocarek na lyzich :lol:… Tady se prave o ty silnice i cesty staraji. Dokonce tuhle zimu uklizeli snih i pred vchodem a kolem baraku, nezahrnuli nam auta snehem jako to maji v oblibe cestari v Praze :lol: Ale ono pokud bude metr snehu a bude porad padat, tak se ven ani nedostanu, i kdybych chtela a i kdyby odhazovali jako o zivot :lol: S Emcou jsem jednu zimu nechodila vubec, protoze se vubec nedalo, a to jsme meli kocar do terenu :lol: To potom opravdu nejakej s lyzema.

Ja jsem si dala jednu housku s kruti sunkou a rajce a salatovku a jogurt :lol: Nazcpu se az obeda poradne. Vubec nevim, co varit :nevim:

Emca uz zdrhla k sousedum, to ted strasily holky u nas, ted utekly vedle :lol:
Si rikam jaky to bude az tu tech deti bude behat vic. Mame dlouhou chodbu, na ktery je asi 8 bytu - my jsme teda separovani, nemame zadnou spolecnou zed se sousedy, vedle nas je jen schodiste a pak jen naproti nam sousedi. Sousedi prave naproti nam a sousedi vedle nich, maji stejne stary holciny jako je nase Emca, tak se kamosi. Obe dve sousedky maji segry - jedna uz teda starsi, tak ta si s nima nehraje, ale ta druha ma pulrocni a ta nase je cekajici segrou, tak si rikam, az potom i ti mali prckove budou behat s holkama sem a tam, to znamena 5 deti v jednom byte, anebo se probehnou po chodbe, jak to maji ve zvyky tyhle tri - to nas sousedi zabijou :lol: :lol: :lol:

Dneska nic moc pocasi venku, snad se to vytahne. Slibila jsem obema Emickam, ze s nima pujdu na kolo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.6.13 12:40

@Barčí1411 já se dnes prekonala, vygruntovala jsem tady a ted se az do nedele nehnu :mrgreen: ja se inspirovala tvou zemlovkou a k tomu sem si udelala brokolicovou polivku, tak sem si posmakla a ted se valim na gauciku a je i mozny ze usnu.
u nas je taky pod mrakem, ale aspon ze neprsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.6.13 12:48

@Schara :palec: Ja gruntovala v tejdnu a tak nejak udrzuju poradek :lol: Bordel je zatim jen u Eminy v pokojicku, tam ale az vecer zamirime, pac ted to nema smysl. Oooh, zemlovka a brokolicovou polivku jsem delala vcera :lol: Dneska zapekam jen brambory se zeleninou a parky jsem tu mela, tak orestuju s cibulkou a prihodim k tomu…syr, vejce a nazdar. Nejak nemam napad, co jinyho :nevim:

Emule mi tu krade sladkosti :cert: si mysli, ze si delam srandu, kdyz jsem rekla, ze nic nedostane pred obedem uz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.6.13 12:52

Jooo, jinac ja bych dneska taky nejak spala… Ale odpo musim ven s tema cacorama - to jsem si zase nabehla. Ale Rick prijede dnes brzo, tak me vystrida kolem 16hod. :dance: A ja pujdu chrapat nebo se jen tak valet :lol:

Ted koukam na mail, ze mi psala nejaka pani, pry dostala kontakt od jeji zname - doucovala jsem jejiho syna AJ a cestinu, jestli bych nemela cas na jejich syna, pry bude delat reparat z AJ, toz :dance: mela bych si udelat nejaky certifikaty, me tohle zivi vic jak prace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.6.13 13:36

@Barčí1411 zapečené brambory mam taky rada. ale o vikendu hodlam delat smazak a gulas, uz se na to uplne klepu :mrgreen: tohle domaci doucko je super, dela to tak znama a je to dost slusny privydelek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.6.13 13:44

@Schara mnamky, gulasek.. Ale ten by me zabil :lol: Smazak udelam k veceriii, dik za napad :lol:… Joo, je to fajn, ja takhle doucuju uz dlouho, letos maturoval muj 18 „student“ uspesne z AJ a jeden dyslektit a dysgrafik z cestiny - taky na dobrou! jinac se venuju i prekladum - ale jen pro meho zamestnavatele, ted tu louskam uz 3.mesic manual k autoclave - takovej pristroj na „peceni“ karbonu :lol: Me to desne bavi a ted jeste vic, kdyz mam vic casu :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
8.6.13 18:55

Mé milé dámy, zítra odpol odlétáme, tak jsem Vám všem chtěla popřát krásné prožití těhu a užívání si ratolestí :) na internetu budu pořád, tak se sem občas kouknu :) pošlu vám do čr pořádnej AUS pařák :lol: začínám se psychicky připravovat na cestu-pokusím se nezvracet :lol: mimo těhu jsem létala tvz. nalitá a to teď jaksi nemůžu :lol: budu se muset naládovat cocculine :lol:

Užívejte si a zatím papa :) :mavam:
A+C+D+mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
8.6.13 20:02

@anlendy. :mavam: Prajem ti príjemnú cestu, krásne zážitky a dávaj na seba pozor. Dovolenku ti moc prajem, drž sa a sem-tam sa nám sem ozvy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.6.13 07:39

@anlendy. Uzijte si to tam!!! :pankac:

No, mne Emca odjizdi az do soboty k nasim. Vcera si to vyrvala do telefonu dedovi, tak dnes rano v 6 pro ni vyrazil s babcou. Ocekavame je kolem 9,ze prijedou. Rick ma volno, tak jedeme na 3dny lebedit do wellnes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.6.13 08:14

No holky, vy sa máte! Užívajte si to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.6.13 08:52

Ahoj holky, přeju krásné odpočívání;).. Ještě k těm kočárkům: budu prodávat po dceři komplet Teutonia Mistral S s ruční brzdou, barva tmavě hnědá, taková čokoládová se světle růžovou+ spousta orig. doplňků, cena 13.tis, tak kdyby měl někdo zájem, tak dejte vědět, poslala bych info;), koupili jsme pro mimčo jinej kočár, kde bude moc i malá, protože furt někde litame..
Jinak zítra jdu na velkej ultr.ve 20. Tydnu, tak snad bude vše ok a prcek se i ukáže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí