Poradna duly
Jana Čurdová
Je to opravdu ještě brzy, můj doktor mi rovnou řekl, že mi ani nebude nic naznačovat, že v tomto týdnu je to jen šarlatánství:), já jdu na velký ultrazvuk ve 20.tt v pondělí, tak se nemůžu dočkat, jestli se prcek dobře ukáže:)
@Barčí1411 No ten kočářek je super! To je jak eskymáckej
)) taky jsem se lekla, že je to celková velikost, ale jestli k tomu je standard korba, tak to bude ok
se mě zdá, že jsem ho viděla na fotce u té modelky Lucky Křížkové co má toho jachtaře, ale bezkožíškovej
Já mám vybranej Easywalker quatro, kamarádka ho má a max spokojenost, jak do města, tak na pole nebo do lesa, a vejde se i do fabky prej, (no musíme to zkusit ještě) a je z hliníku tak je prej lehkej, ale asi taky bazarovej, neb za 3kombinaci 27 tis nedám ![]()
@novacekk zdary
Jj, vim, jak funguje v terenu a na snehu
na dve veci
Ale ja ho budu mit predevsim na chodniky a jestli na nich bude snih? Doufam, ze jako posledni zimu je budou hezky odklizet a sypat a pristi rok odletame do tepla, takze uz se snehu obavat nemusim ![]()
@Gabra81 nevim, kdo ho z VIP ma, takova zbehla nejsem. Jen jsem hledala na netu a narazila na nej nahodou
Hlubokou korbu ma, jinak bych po nem ani nevzdechla
Ale jeste to neni jasnej vitez. Porad mame casu na vyber… Jinak na kazdym kocarku se neco najde, takze necekam chvaly ani kdyby byl ze zlata
![]()
Ahoj holky, tak ja jsem v podstate doted chrnela, parada a ted sem snedla pulku velkeho makoveho zavinu…zacinam byt nejaka rozezrana ![]()
@anlendy. s tou sestrenkou tezko rict, ale myslim ze kdyz pujde k mudr, da ji silnejsi davku progesteronu a pak uz by ms mela dorazit pokud neni doopravdy tehotna. delal ji predtim utz? je fakt ze mi mudr dal injekci, ale kontroloval, jestli nemam cystu a kvuli tomu to vynechani…
@kamkakamka no opravdu se na pohlavi nespolehej, muj mudr. taky tak brzy nerika co o je pac to neni poznat tak dobre. tak si v klidku pockej na velky utz ![]()
@Barčí1411 no prave ze u nas jsou radi kdyz v zime vyklidi silnice a pak az chodniky, ale stejne do snehu neni asi zadnej kocar… maximalne nejaky eskymacky ![]()
@Schara
kocarek na lyzich
… Tady se prave o ty silnice i cesty staraji. Dokonce tuhle zimu uklizeli snih i pred vchodem a kolem baraku, nezahrnuli nam auta snehem jako to maji v oblibe cestari v Praze
Ale ono pokud bude metr snehu a bude porad padat, tak se ven ani nedostanu, i kdybych chtela a i kdyby odhazovali jako o zivot
S Emcou jsem jednu zimu nechodila vubec, protoze se vubec nedalo, a to jsme meli kocar do terenu
To potom opravdu nejakej s lyzema.
Ja jsem si dala jednu housku s kruti sunkou a rajce a salatovku a jogurt
Nazcpu se az obeda poradne. Vubec nevim, co varit ![]()
Emca uz zdrhla k sousedum, to ted strasily holky u nas, ted utekly vedle ![]()
Si rikam jaky to bude az tu tech deti bude behat vic. Mame dlouhou chodbu, na ktery je asi 8 bytu - my jsme teda separovani, nemame zadnou spolecnou zed se sousedy, vedle nas je jen schodiste a pak jen naproti nam sousedi. Sousedi prave naproti nam a sousedi vedle nich, maji stejne stary holciny jako je nase Emca, tak se kamosi. Obe dve sousedky maji segry - jedna uz teda starsi, tak ta si s nima nehraje, ale ta druha ma pulrocni a ta nase je cekajici segrou, tak si rikam, az potom i ti mali prckove budou behat s holkama sem a tam, to znamena 5 deti v jednom byte, anebo se probehnou po chodbe, jak to maji ve zvyky tyhle tri - to nas sousedi zabijou
![]()
Dneska nic moc pocasi venku, snad se to vytahne. Slibila jsem obema Emickam, ze s nima pujdu na kolo ![]()
@Barčí1411 já se dnes prekonala, vygruntovala jsem tady a ted se az do nedele nehnu
ja se inspirovala tvou zemlovkou a k tomu sem si udelala brokolicovou polivku, tak sem si posmakla a ted se valim na gauciku a je i mozny ze usnu.
u nas je taky pod mrakem, ale aspon ze neprsi…
@Schara
Ja gruntovala v tejdnu a tak nejak udrzuju poradek
Bordel je zatim jen u Eminy v pokojicku, tam ale az vecer zamirime, pac ted to nema smysl. Oooh, zemlovka a brokolicovou polivku jsem delala vcera
Dneska zapekam jen brambory se zeleninou a parky jsem tu mela, tak orestuju s cibulkou a prihodim k tomu…syr, vejce a nazdar. Nejak nemam napad, co jinyho ![]()
Emule mi tu krade sladkosti
si mysli, ze si delam srandu, kdyz jsem rekla, ze nic nedostane pred obedem uz ![]()
Jooo, jinac ja bych dneska taky nejak spala… Ale odpo musim ven s tema cacorama - to jsem si zase nabehla. Ale Rick prijede dnes brzo, tak me vystrida kolem 16hod.
A ja pujdu chrapat nebo se jen tak valet ![]()
Ted koukam na mail, ze mi psala nejaka pani, pry dostala kontakt od jeji zname - doucovala jsem jejiho syna AJ a cestinu, jestli bych nemela cas na jejich syna, pry bude delat reparat z AJ, toz
mela bych si udelat nejaky certifikaty, me tohle zivi vic jak prace ![]()
@Barčí1411 zapečené brambory mam taky rada. ale o vikendu hodlam delat smazak a gulas, uz se na to uplne klepu
tohle domaci doucko je super, dela to tak znama a je to dost slusny privydelek ![]()
@Schara mnamky, gulasek.. Ale ten by me zabil
Smazak udelam k veceriii, dik za napad
… Joo, je to fajn, ja takhle doucuju uz dlouho, letos maturoval muj 18 „student“ uspesne z AJ a jeden dyslektit a dysgrafik z cestiny - taky na dobrou! jinac se venuju i prekladum - ale jen pro meho zamestnavatele, ted tu louskam uz 3.mesic manual k autoclave - takovej pristroj na „peceni“ karbonu
Me to desne bavi a ted jeste vic, kdyz mam vic casu
![]()
Mé milé dámy, zítra odpol odlétáme, tak jsem Vám všem chtěla popřát krásné prožití těhu a užívání si ratolestí
na internetu budu pořád, tak se sem občas kouknu
pošlu vám do čr pořádnej AUS pařák
začínám se psychicky připravovat na cestu-pokusím se nezvracet
mimo těhu jsem létala tvz. nalitá a to teď jaksi nemůžu
budu se muset naládovat cocculine ![]()
Užívejte si a zatím papa
![]()
A+C+D+mimčo ![]()
@anlendy.
Prajem ti príjemnú cestu, krásne zážitky a dávaj na seba pozor. Dovolenku ti moc prajem, drž sa a sem-tam sa nám sem ozvy. ![]()
@anlendy. Uzijte si to tam!!! ![]()
No, mne Emca odjizdi az do soboty k nasim. Vcera si to vyrvala do telefonu dedovi, tak dnes rano v 6 pro ni vyrazil s babcou. Ocekavame je kolem 9,ze prijedou. Rick ma volno, tak jedeme na 3dny lebedit do wellnes ![]()
Ahoj holky, přeju krásné odpočívání;).. Ještě k těm kočárkům: budu prodávat po dceři komplet Teutonia Mistral S s ruční brzdou, barva tmavě hnědá, taková čokoládová se světle růžovou+ spousta orig. doplňků, cena 13.tis, tak kdyby měl někdo zájem, tak dejte vědět, poslala bych info;), koupili jsme pro mimčo jinej kočár, kde bude moc i malá, protože furt někde litame..
Jinak zítra jdu na velkej ultr.ve 20. Tydnu, tak snad bude vše ok a prcek se i ukáže ![]()