Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky, ja si vzala do konce tydne v praci volno a budu odpocivat. chtela jsem spat jak mimino, ale vzbudilo me paleni zahy, chapete to?
zrovna kdyz si muzu pospat
no nic pujdeme chrnet po obede ![]()
@Barčí1411 dneska jsem právě 15+6
asi to zacina utikat
no na kontrolu jdu v utery, ale prave bude bez utz. takze musim vydrzet na zacatek cervence, to jsem objednana na to 3D ![]()
hrozne cekam na vase vymyslena jmena
to vis my klasici s ceskym prijmenim budem pojmenovavat cesky
a jsem zvedava na ta tvoje
@anlendy. jmeno charlotte je uplne kouzelne, i v ceske podobe je pekne, doma by me ale neproslo
a psala jsi neco o Ornelle a Anet (nevim presne pismenka ) tak tak anet je taaaaaaky moc pekna
u teho prvniho jmena si bohuzel vzpomenu na tu stikovou… jenze je pravdou ze kdyby se mel clovek ridit tim kdo ma jake jmeno a jaky je to de*il tak kolikrat musis skrtnou 30% kalendare
![]()
Jo co se tyce toho tvrdnuti, jsem si volala sestricce, tak me rikala at si dam magnezko a kdyby to pokracovalo, tak at se ozvu… ale musim zatukat ze od vikendu zatim nic. krom toho klasickeho pichnuti a tak. jenze ja jsem strasna pozorovatelka a furt se pozoruju, jsem fakt desna
![]()
Bry rano ![]()
@Gabra81 jsme radi, ze nam pro ted prejes pindoura
Emicka nebude rada, chce sestricku ![]()
@Schara
Ty jsmena me zabijou, ja fakt nevim a Rick chodi s tak podivnyma jmenama, ze… Ja potom budu muset vymyslet nejakou hezkou zkratku tech prisernych jmen ![]()
tvrdnuti - ty jo, to mate hoky docela hnus. Mne staci parkrat za den a uplne je mi z toho soufl, jakoze takovej ten ne moc prijemnej pocit pri hooodne velky ztvrdnuti, jinak teda bez kreci. Krece maximalne tak po nejakym vydatnym jidle, kdy nevim jestli odletim ja nebo streva
Ale asi by se to nemelo podcenovat, vsak u nekterych to zapricinuje to, ze se muzete otvirat ![]()
pravidelne KO Mu ex doktro na Eminku koukal pri kazdy kontrole, ale tahle moje breca ne, coz mi vadi, protoze zdravotni platime dost velky, tak co maj za problem zapnout to na pul minuty a podivat se, jestli jde vse v pohode. Jsem potom desne nervozni. Hledam soukromou kliniku v Praze, kde to budou delat. Nebo proste budu jezdit do Plzne k Dr., kterej se o me staral, kdyz jsem byla tehu s Emcou
Tahle mi vzdycky rekne, no, vy uz jste tehotna byla, vy to znate, na shledanou ![]()
Jdu prat, je hezky, tak mi to bude schnout
A pak jdu do prace na chvili ![]()
@Barčí1411 muj dr. sice utz nedela vzdy, ale zajima se co a jak, pta se jak se citim a tak, vse me vzdy vysvetli. vim ze kdybych mela nejaky vetsi problem, ze utz zapne
ale je pravda, ze je zvlastni ze ti mimino v dobe kdy necitis pohyby nekontroluji. Ja taky zapnula pracku, ale snad se vycasi do zitra a bude to schnout ![]()
ja to tvrdnuti mela taky bez kreci, jen sem citila jak se to jemne stahlo, ale nebolelo to. krece jsem rano mela, pravda, ale to jsem hned vyresila
![]()
@Schara ja jsem byla prave ze zvykla na pravidelnot KO i mimca. Ted citim pohyby uz mesic a stejne prd delala ![]()
Ja to tu musim trochu pofackova, o vikendu jsem prd udelala ![]()
@Barčí1411 akorát se mi furt nedaří se do Podolí dovolat na objenání 20tt screening - buď obsazeno, nebo neberou ![]()
@stephora fakt? To je divny. Ja se teda dovolala na potreti, ale v jeden den. A taky trvalo nez to vzali ![]()
Ja se pustila do uklidu, byl tu bordel jak v tanku. Mame byt plnej smradat, tak drobky, hracky atd.,na kazdym kroku. Do prace zajdu az zitra, chci to douklidit. Uvarila jsem si s Emcou jen testoviny a omajdu smetanovou/syrovou…
![]()
@stephora fakt? To je divny. Ja se teda dovolala na potreti, ale v jeden den. A taky trvalo nez to vzali ![]()
Ja se pustila do uklidu, byl tu bordel jak v tanku. Mame byt plnej smradat, tak drobky, hracky atd.,na kazdym kroku. Do prace zajdu az zitra, chci to douklidit. Uvarila jsem si s Emcou jen testoviny a omajdu smetanovou/syrovou…
![]()
@Schara kvůli Štikové máme jméno Ornelle v závorce..jméno se mi líbí, ale ona to kazí
tak nějak už ani nevím, jestli chci holku nebo kluka
Annette se nám taky moc líbí. Máme ještě v závorce Janette nebo Odette
já nevím, jak ty maminky baví vybírat jména
Mě to baví do té doby, než se s manželem nezhádáme ![]()
Břicho mi už dnes naštěstí netvrdne a špatně mi taky není..jen jsem dneska nějaká unavená..už bych potřebovala odlétat a být pěkně v teploučku na pláži
táta volal, že se nás nemůže dočkat a že se těší, jak bude vidět moje rostoucí břicho, jak si bude hrát s malou a rozmazlovat jí, jako správný dědeček
jen si nebudu moc opalovat břicho, chjooo
![]()
@anlendy. no my zatim mame favority, ale jeste jsme o tom debatu nevedli. Je mozne, ze je nechame a resit to uz nebudeme a pokud jo, tak to bude chvili sranda, ale pokud by sme se neshodli tak teda nevim
![]()
já dneska spala odpoledne 2,5 hodky, paradicka, ale i tak jsem schopna usnout v osm vecer. Holky dneska jsem delala polivku fazolovou s uzenym masem, luxuska
to bude ale brichabol vecer
![]()
@Schara nejlepší jsou rodiče, co se rozhodují o jménech po porodu na sále ![]()
manžel bude papat v restauraci, tak jsem si udělala těstovinky s krevetama a rucolkou
mňam mňam ![]()
@anlendy. no tak to mas dobrotku teda
krevetky mam rada
muj muz taky obedva v hospudkach, ale polivce tedy neodolal a mlaskal si tady nad ni taky ![]()
jo to musi byt komedie, zenska rodi, ppa v bolestech, muz vystresly a resi jmeno potomka ![]()
@Gabra81 děkuji, jsi zlato
a máš pravdu, co mi má co cizí ženská kecat do jména, to je fakt, já si můžu dát jméno jaké chci - a navíc Max je letos docela oblíbené, tak v tom mrňousek nebude sám ![]()
jinak mě dr. dělá UTZ vždy, to si neumím představit, že bych miminko neviděla
…ale zase mi nedělá stěry třeba - ikdyž jsem jí řekla, že mám lehké podezření na mykozu, tak jsme to zakecaly a ona nic - takže jsem se přeléčila sama… ono asi všude je něco
…ale slyšela jsem, že to takhle dělá více doktorů, že UTZ jen minimálně ![]()
Jinak holky musím se pochlubit: včera jsem si sedla do hlubokého křesla a jak jsem si natáhla bříško, tak v tu ránu taaaaková rybička
do teď jsem nevěděla s naprostou jistotou, zda to mrňousek je, či není, ale od včera mám jistotu na 100%
![]()
@HruštičkaT je tak to je super citit mrnouska
uz se na to taky tesim ![]()