Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara no, mne to vyslo pekne diky tem triplum, tenhle tyden spesl UTZ v Podoli a pristi stredu klasa poradna u me Dr.
A kolikatej, ze uz jsi? Ja kdyz nevidim metriky uchylny, tak si prd pamatuju ![]()
Ty jo, Dr. nejak prcka nastval, uz asi hodinu se nejspis rozciluje, pac na me utoci
![]()
@Barčí1411 Ahoj,gratuluji ke krásným zprávám
mně od rána tuhne břicho a nejradši bych za každým rohem hodila šavli
dneska si asi usmyslel, že bude zlobit
máma si vzala malou na 4dny, tak budeme mít klid
chtěla jsem se zeptat, která z pojišťoven je nejlepší na cestovní pojištění? máte nějaký typy? ![]()
@Barčí1411 tak to je super že ti to dobre dopadlo. Myslela som na teba celý deň a furt čumela na net či si už napísala. Takže blahoželám k dobrému výsledku! ![]()
My sme dnes boli tiež na KO a vraj tam bolo na chvílu niečo vidieť na 70% chlapec. Takže som s toho trochu nesvoja, na mene sa musíme s mužom dohodnúť..
Ale hlavne nech je to zdravé. A jak som sa tešila že na triple nejdem tak mi ich dnes urobili. Som zvedavá. Už mám i žiadanku na ULZ ale nie do Motola ale nakoniec k Apolináři, lebo tam sme chodili na všetky potrebné vyšetrenia i minulé tehu i na genetiku, tak to budú mať všetko v počítačoch a nemusíme nosiť haldu papierov..
@anlendy. to ja mam ted, a vcera teda.. tak mi tvrdlo bricho az mi z toho bylo soufl, ale ne na bliti teda, to by byla moje smrt, takze at je lip ![]()
@lilli.c jeee, ze by klucik
Hlavne at je v poradku!!! Fuj, triply posr-ny, vubec se jima nestresuj nebo se z toho zblaznis, Rick zna uz podrobne snad kazdy zakouti tehotenstvi, jak se bal a vsechno vygooglil a prosmejdil a procetl
Ja jsem to po par dnech bypustila z hlavy, ne uplne, ale neprioustela jsem si nic spatnyho! Takze tfuj, tfuj, tfuj at Ti vyjdou dobre! ![]()
Ja v tom Podoli bloudila, byli jsme tam poprvy
Jsme to cely vobesli a vysplhali se az nahoru a pak zjistili, ze hlavni vchod byl hned tam, co jsme vlezli do toho oplocenyho arealu a my se mrcasili jak chciplotiny do takovyho krpalu
Moc se mi tam nelibilo, takovy depresivni tam… Emce se tam libily rybky alespon… ![]()
@Barčí1411 doufám,doufám
tobě taky
můžu se zeptat, kdo tě ošetřoval? mám tam známého
pořád mě láká, abych rodila tam, ale já nechci ![]()
@anlendy. Pavlik Darebny
Takovej mladoch.. Me tam malem zabil, mi tam pekne mordoval s tim UTZ, az mi to bolelo
… Mne se tam nelibi, pusobi to na me moc depresivne, vsechno takovy stary, jako za valky
Vubec nevim, kde budu rodit, ja snad pojedu rodit do Plzne jako s Emcou, tam to bylo fajn - ale zase - kazdymu se libi jinde, kazdej asi nevychyta personal v cajku, ja tam byla opecovavana jako kralovna ![]()
@Barčí1411 Ďakujem zlatíčko! Ja sa zatial nestresujem. Viem že to neovlivním a každý test sa snažím brať pozitívne. Aspoň že nič nezanedbajú. Teda, musím sa priznať že mám trošku nervy s toho Apolináře. Min.rok si ma tam chceli nechať už od 28tt.
S tým klukom ma teda Dr. dostala. Prišla som domov a mužovi jak vstal (má nočnú) tak takmer zo slzami že Barunka je asi chlapec… Nejak to rozdýcham… Najhoršie je že svokra (tchýne) iné meno než Honza neuznáva a Honza to proste musí a musí byť cez to vlak nejde… Som s toho na nervy…
@lilli.c zadnej Honza, Honzove jsou dementi (muj EX je Honza…)
Navic, co ma co tchyne pojmenovavat vase dite?
Boze, to me vzdycky tak rozcili, ze nektery baby nevi, kde je jejich misto a co si muzou dovolit kvaknout… A ty - Barunka by byla sice krasna, ale i kdyz to bude pindour, tak je to taky krasny, hlavne zdravyyyyyy!!!
![]()
@Barčí1411 No jo no. Oni majú totiž to meno už 8 generácii, a jelikož moj muž je Honza tak sa od neho očakáva, že i syna bude mať Honzu a to v poradí už 9. Takže som s toho na prášky. Muž sa mi smeje že veď je to vlastne jedno, ale ja proste nechcem aby mi niekto diktoval jak sa má moje dieťa volať. Preto sme tak tajne dúfali že to bude dievča a že nám dajú pokoj…
@lilli.c tchýni neposlouchej, nemá co kecat do jména vašeho prcka! vaše dítě-vaše volba jména
moje tchýně, jakožto Česka, taky nechtěla jméno Charlotte, protože malá bude bydlet v ČR
navrhovala Jaroslavu a to jsem teda plně nesouhlasila
když jsem jí teď řekla, že holčička bude možná Ornelle nebo Annette, tak je opět oheň na střeše a plná huba keců
naštěstí jí někdo neposlouchá
kupodivu s Christianem nebo Maximem souhlasila
a jaké máte zatím vybrané jména vy? ![]()
@lilli.c jeee, to se omlouvam..ja tu Honzu hanim
…jsou i vyjimky
… Ty jo, zavolas Honzo a otoci se vam v rodine pulka rodiny
To nechapu, jak si nekteri muzou na tomhle tak potrpet… Vzdyt je to uchylny… Ale zase lepsi Honza nez treba Blazej, ze jo… Trocha ironie…
![]()
… zadny vybrany jmena
Jen teda pro holku jo, ale jestli je tam pindour, jsem v pr…
![]()
@Barčí1411 To je dobrý! Ja tiež nemusím každého. Napr. moj švára je Ján (Honza) a je to daký deb. l že sa divým že ho ešte zem vobec nosí. A mojej ségre že je ešte s ním. Úplne jej vymyl mozog…chúďa ale ona na to príde. Škoda že už bude na vše pozde (len pre upresnenie je jej 37, bezdetná a jej životné krédo je na deti je čas, ešte neumieram) teda okrem iného. ale to by som sa hoooodne rozpísala.